Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha legközelebb ilyen jó ötleted lesz akkor Humor topic..előre is köszitorrestoni írta:Nos, eldőlt..., Robinho nem lesz soció...
A hírt aranyos poénnak szántam, unatkoztam, és kíváncsi voltam a reakciókra...
Akit ezzel megbántottam, attól elnézést, szerintem undorítóan jó volt.
Elég lett volna megkérdezni, hogy mit szólnánk hozzá.torrestoni írta:Nos, eldőlt..., Robinho nem lesz soció...
torrestoni írta:Nos, eldőlt..., Robinho nem lesz soció...
Miért decemberben?Perrero írta:ha most alá is ír, csak decemberben jöhetne, kivéve ha valaki 5 hónapnál tovább lenne sérült..
bár nem tom h ez a hír mennyire igaz
Sztem mindenki örülne, de erre 0 esélyt látok. Sajnos asszem Robinho maradni fog a Madridban, de remélem nem felejtbaguvixXx írta: Én örülnék Robinhonak balszélre tökéletes!
d.OR írta:"kalderón már rég alszik otthon, mijatovich meg vmilyen gay bárban buzul."
madridista.hu fórum
még mindig szakadok![]()
reménykedem benne, de nem élem bele magam h ideigazol.10 órakor eldől, biztosra írják a Marca alapján... (egyébként weblapfordítás.hu)
Nos igen , de lehetne is.torrestoni írta:Volt "olyan játékosunk", ő maga...vale írta:Nem tudom ki látta a MIlán v Bolonya mecset de ha nekünk lett volna egy olyan emberünk mint nekik Dinho aki olyan labdákat adott amit csak be kellett volna rúgni , akkor szerintem nem ez a vége a Numanciai mecsnek.
Ja nagyon jó, bár sajnos szerintem ennek nagyon kevés a valóság alapja. Egyébként honnan van a hír?Monti írta:Hát nemtom honnan veszed..torrestoni írta:...
Mindenesetre jó eljátszani a gondolattal