31lopakodo írta:csatlakozom!most egyébként hány éves?CFirpo3 írta:Boldog szülinapot Titinek!!!
Thierry Henry

Ezért volt hiba leigazolni. Nagy luxus két vérbeli középcsatárból az egyiket kitenni szélre! Henrynek nem ott van a helye. De ezzel azt érjük el, hogy nincs vérbeli balszélsőnk! Egyébként pedig Eto'-t nem tudná pótolni a középcsatár poszton. Neki már valami francia csapathoz kellett volna leigazolni és ott elpötyögni. Ez van!vale írta:Csak Etoo haver jobbBogi63 írta:Mindenki szerint. Még Titi szerint is.tomcsikaka írta:Henry jobb lenne középcsatárként szerintem!Ezért nem érné meg kiszedni őt onnan.
- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
az egy dolog,de eto'o gólérzékenyebb és henry azért a baloldalon is néha fel tud villantani valamittomcsikaka írta:Henry jobb lenne középcsatárként szerintem!
Csak Etoo haver jobbBogi63 írta:Mindenki szerint. Még Titi szerint is.tomcsikaka írta:Henry jobb lenne középcsatárként szerintem!

Ja mindenki ezt reméli.stefanl10 írta:Remélem titinek összejön idén egy nagyon jó szezon és sokgólt lő.
Én bízok benne ugyanúgy ahogy tavaly. Akkor nem jött össze, de sérült is volt meg minden új volt neki. Szerintem ezért ne jött össze, az amit vártunk tőle.

- Bogi63
- Capitá del Barça
Mindenki szerint. Még Titi szerint is.tomcsikaka írta:Henry jobb lenne középcsatárként szerintem!

Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
- tomcsikaka
- Barça C
- Kapcsolat:
Henry jobb lenne középcsatárként szerintem!
Mes Que un club !
Mindörökké Barcelona !
Mindörökké Barcelona !
- danko94
- Entrenador del Barça
Csak az a baj h eddig csak olyan csapat ellen játszottunk akik ellen lehet játszani mert olyan szinten gyengék!!! Persze optimista vagyok mert sok szép dolgot csináltak a srácok de a felkészülési meccsekből nem lehet kiindulni...Ronaldinho. írta:Csak minden meccsen minden csapat ellen játszanak így akkor mindenkit lesöprünk a pályáról!
- Ronaldinho.
- Barça B
Csak minden meccsen minden csapat ellen játszanak így akkor mindenkit lesöprünk a pályáról!
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!
pppfffuuuuuu nagyon nagy volt!!!Ezt várom Tititől!!!nagyott jáccott tegnap..csak mardjon meg a jó formája!!Vamos Titi!!!!MQuC írta:Ha a gól összefoglalóból jól láttam (erősítsetek meg) , nem kis cselt csinált a passz előtt, amit Xavinak adott a 20 méteres lökő előtt![]()
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Tegnap elég jól tolta, biztató volt a játéka és hasznos is, de ne kiabáljuk el. Remélem abban a formában kezdi az évet, mint amilyenbe tavalyit befejezte, és termeli a gólokat Samuval. Gólja viszont elég szép volt. 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
De azért láttátok tegnap h az a sunyi emelés még mindig ott van.Lásd:az 1. félidőben ami majdnem bement+a gólja.Nem lesz már olyan mint régen ez logikus de ettől lehet még egy nagyon jó Henry.
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Típikus szemtelen, flegma-ugyanakkor zseniális Henry gól.... szép volt.
Ugyanazt mint az Arsenalban ne várjátok... mert itt akrármilyen DreamTeam állhat össze a jövőben, az akkoris más játékrendszerű, más játékfelfogású csapat lesz, mint az ágyúsoké, amiben Titi évekig csillogott.
Ezen felül olykor más poszton, s lehet, hogy egészen mást várnak el tőle, mint mondjuk anno az Arsenalban.
Persze Henry esetében sem áll meg az idő, de erre én nem fektetnék nagy hangsúlyt....
Szerintem ha valaki reálisan gondolkozik, sosem azért vesz meg egy játékost, hogy mozzanatról mozzanatra ugyanazt nyújtsa, mint előző csapatában. Hanem magáért a klasszisért.... Talán ahogy Alvés mondta: " vannak remek futballisták, és vannak futball istenek... "
Henryra is igaz ez, s egy jól működő, lendületes barcában ezt jobban tudja majd bizonyítani, mint a tavalyi "szétesett" gárdában.
Ugyanazt mint az Arsenalban ne várjátok... mert itt akrármilyen DreamTeam állhat össze a jövőben, az akkoris más játékrendszerű, más játékfelfogású csapat lesz, mint az ágyúsoké, amiben Titi évekig csillogott.
Ezen felül olykor más poszton, s lehet, hogy egészen mást várnak el tőle, mint mondjuk anno az Arsenalban.
Persze Henry esetében sem áll meg az idő, de erre én nem fektetnék nagy hangsúlyt....
Szerintem ha valaki reálisan gondolkozik, sosem azért vesz meg egy játékost, hogy mozzanatról mozzanatra ugyanazt nyújtsa, mint előző csapatában. Hanem magáért a klasszisért.... Talán ahogy Alvés mondta: " vannak remek futballisták, és vannak futball istenek... "
Henryra is igaz ez, s egy jól működő, lendületes barcában ezt jobban tudja majd bizonyítani, mint a tavalyi "szétesett" gárdában.
Több, mint egy klubb...
Henry gólja nekem teljesen az Arsenal-os korszakát idézte
ott rúgott hasonlókat, bízom benne, hogy így is folytatja

ott rúgott hasonlókat, bízom benne, hogy így is folytatja

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- MeNnOn
- Jugador del Barça
De azért nem kell elszállni tőle
Ez még csak töredéke az Arsenalba nyújtottaknak.. egy meccs az egy meccs.. de a bajnokságban,és aBLbe is nyújtania kell valamit..
Hajrá TiTi !

Ez még csak töredéke az Arsenalba nyújtottaknak.. egy meccs az egy meccs.. de a bajnokságban,és aBLbe is nyújtania kell valamit..
Hajrá TiTi !

Asszem 1értelmű
Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

- Andris
- Adminisztrátor
1 meccs alapján maximum örülni lehet, de minden esély meg van rá hogy hasonló legyen a folytatás.
Nagyon finom megoldás volt a kis továbpöccintés, és a befejezés is, bár az már kevésbé volt nehéz munka.
szuper
Nagyon finom megoldás volt a kis továbpöccintés, és a befejezés is, bár az már kevésbé volt nehéz munka.

szuper
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ez így van pontosan egyet értek veled ma nagyon jól játszott TitiBogi63 írta:Na most megvan amit vártunk! Ezek után bárki tesz egy rossz megjegyzést, (és az nem jogos) várhatja, hogy kopogtassak nála.

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
- Bogi63
- Capitá del Barça
Na most megvan amit vártunk! Ezek után bárki tesz egy rossz megjegyzést, (és az nem jogos) várhatja, hogy kopogtassak nála. 

Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)