Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nana!LM10 írta:Jólvan abbahagyom! Nemakarom h én legyek a feketebárány! Többet nem kérdezek, azt hittem h szívesen segítetek.....nem olyan fórumozó vagyok aki szétbarmolja a topicokat, vannak itt a fórumon akik tényleg a fórum ellen vannak azokat nem szóljátok meg!?
Már korábban javasoltam,de megismétlem.ozsimiki írta: esős időben, otthon helyben futás, 15kgos hátizsákkal, 20perc, ajánlós![]()
vacsora után tényleg ne csinálj rövid időn belül felüléseket, nem fog jól esni.
ozsimiki írta:![]()
jáj, lassan új topikot kellene nyitni, lm10 titkai címmel.
amúgy ha már ennyien ennyiszer segítettünk (és még mi vár ránk),akkor ha révbe értél, tegyél majd fel egy előtte-utána fotót
![]()
esős időben, otthon helyben futás, 15kgos hátizsákkal, 20perc, ajánlós![]()
vacsora után tényleg ne csinálj rövid időn belül felüléseket, nem fog jól esni.
Vacsora után, tele hassal?!LM10 írta:Ma úgy volt, h futok is, de szakad az eső itt, szal mára:Sanama írta:LM10,
na mennyi felülés ment már ma ?![]()
![]()
Mindjárt vacsora,utána felülés(amennyit birok, már rég csináltam, de ma minimum 200).
Ma úgy volt, h futok is, de szakad az eső itt, szal mára:Sanama írta:LM10,
na mennyi felülés ment már ma ?![]()
![]()
Úgy csináld ahogy jónak érzed, viszont az tényleg igaz,hogy nem feltétlenül kell teljesen felülnöd.
Én régen fogyókúráztam és kazettáról nyomtam a felüléseket és jaha szerintem sokkal jobb meg hatásosabb ha nem ülsz fel teljesen !!LM10 írta: Volt egy TV adásban Szentgyörgyi Rómeó Aki azt mondta h felesleges teljesen felülni a felüléseknél, mert ha csak kicsit emeljük meg az alsó hasizmunkat u.o. hatást érünk el mintha teljesen felülnénk+kíméli a hátat. Erről vki tud vmit?
ez még okés, itt van sansza mindenkinek, de szőrnövekedési versenyt hagyjuk, mint lentebb láthatjátok, Robi test(szőr)hosszal vezet,és csak nő (hehe)..az előnyematyi02 írta:
Lassan verseny lesz hogy kinek lesz nagyobb hasizma
Már mondtam, h eddig sem a csajokkal voltak gondjaim...egyszerűen "fejlődni" akarok. Én se egy kigyúrt állat akarok lenni csak egy alalp kockahas meg egy normál karizom...Szandi írta:Fű basszushát ez nagyoooon durva.
Figyelj LM10, nem minden az izom, mással is meg lehet hódítani a csajokat. Meghát, az se jó, ha csak az van, hidd el.
Amm, mit ajánlatok nekem fenékre, h eltűnjön a kis zsír? Mert utána elkezdenék szálkásítani. Csak mondjuk félek, h úgy járok, mint Robertfcb...
Meg mondjuk napi hányszor egyek, h ilyen legyen-- http://idojaras.origo.hu/i/0904/20090414fenek.jpg
szerk: Az abking pro-s jútúbos videón meghaltam![]()
bocsi de ezt muszáj: http://www.hoxa.hu/pic/kepeslapok/0000107159.jpg
Egyél tojást, igyál tejet. Csirkehús, salátákLM10 írta:PLS ezt beszéljük még meg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na srácok végszóra: Az étrendnél mi az amit mindig ehetek és mi az amit nem? Napi 200-300-400 felülés simán a földön. Esténkénti futás 30 percig. Az étrendben nem vagyok biztos, meg abban h felüléssel lehet-e zsírt égetni?
Utána leszállok erről ,csak induljak már el vmilyen úton.
Bakter,neki is növöget már egy ideje
Hú,ez nem hangzik túl bizalomgerjesztőnekrobertfcb írta: Én ribizlit szoktam enni, ecetbe mártogatva. Ez azért jó mert a ribicliből kivonja az ecet a zsírt!