2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Most már nekem is rosszozsimiki írta:Érdeklődnék,hogy mennyi idő után léptet ki automatikusan a rendszer![]()
![]()
Elvileg nem léptet ki, de 1,5-2 óra után még tuti nem.ozsimiki írta:Érdeklődnék,hogy mennyi idő után léptet ki automatikusan a rendszer![]()
Bejelentkeztem,elkezdtem szerkeszteni a lista összesítését,h pofás legyen,félkövér,dőlt,size,minden ló********,és nem kicsi a lista,ezért kb 1.5-2órán keresztül csináltam,amikor meg rányomtam az elküldre,kiírta,h jelentkezzek be
![]()
![]()
![]()
szóval majd ha lesz ismét "fölös" pár órám,akkor megcsinálom....
Így van, csak a váltó userbar lehet mozgó, más animált gif, vagy egyéb mozgó nem.Game90 írta:Asszem nem, csak ilyen userbarosAtesz írta:Mozgókép aláírásban sem lehet???De ha nem szólnak a modik
Asszem nem, csak ilyen userbarosAtesz írta:Mozgókép aláírásban sem lehet???
Nem muszájlionelmessi19 írta:
Bár ha nagyon fontos, feldobom a témát a többieknek is. Hmm?
Enrique már megoldotta a problémát (nyitott egyet), de azért köszi...lionelmessi19 írta:Nem tudom pontosan mióta, de csak modik nyithatnak. Asszem mindig probléma volt a sok fölösleges topciból, ezért lett ez a döntés.
Grecki!
Szerintem egyenlőre még mehetnek a Krkic-es hsz-ek a barca fiatalok topicba, majd ha az A csapatnál lesz, kap egyet.
Bár ha nagyon fontos, feldobom a témát a többieknek is. Hmm?
Nem vagyok modi. De a 2Santos topicot én nyitottam még anno... Csak gondolom azóa már megvonták tőlünk ezt a jogosultságot.Atesz írta:grecki írta:Szerintem lassan nyitni kellene egy Krkic topicot... Próbálkoztam már többször, de nekem nem engedi...
Nem csak moderátorok nyithatnak topicot??? Vagy te is az vagy?
grecki írta:Szerintem lassan nyitni kellene egy Krkic topicot... Próbálkoztam már többször, de nekem nem engedi...