Igentorrestoni írta:Hehe, ennyire izgultok....?

Nem tudjátok véletlen hogy a Benfica - Seitaridis üzlet hogy áll ??
Annyira nem, de 1000x inkább, mint a RMd.OR írta:persze, mivel szereted a Chelseat-tLG írta:Engem pl. Berbatov nem érdekel, de nagyon boldog lennék, ha Robinhonak sikerülne lelépnie![]()
![]()
tudom ááám
torrestoni írta:Huh, ez meleg, friss hír, s nem akármilyen:
" Spanyol lapértesülések szerint megállapodott a Real Madrid és az Fc Barcelona Robinho ügyében. A brazil labdarúgó korábban elmondta, el akarja hagyni jelenlegi klubját. Elsősorban a Chelsea játékosa szeretett volna lenni, és ezzel együtt Scolari mesterrel együtt új sikereket elérni, de a Chelsea menedzsere nem tartotta létfontosságúnak Robinho leigazolását. Sokkal inkább Txiki Begiristain, az Fc Barcelona sportigazgatója, aki a gránátvörös-kékek kispadján ülő Pep Guardiolaval közösen döntött az ősi rivális klasszisa mellett. Robinho lojalitásból megbukott a vizsgán, állítja Pedrag Mijatovic. Ennek ellenére mindent megtettek a játékos maradása érdekében. Miután a klub nem tudott megegyezni a Chelseavel, új vevővel bocsátkoztak tárgyalásokba. A Barcelona már régóta folytat titkon megbeszéléseket a Királyi Gárdával, azonban eddigi kezdeményezésük süket fülekre talált. Most már maga Mijatovic is elismerte: nem tarthatják vissza a szellőléptű labdarúgót, aki a rivális Fc Barcelona csapatába tart. Ezzel lezárul a szappanopera, s új fejezet kezdődik Robinho életében. A hivatalos bejelentésre 10 órakor kerül sor, mindhárom fél részéről."
![]()
![]()
Ja, engem is. Robinho eligazolása jobban érdekel,mint Berbatov ügye. Már csak azt várom hogy legyen valami hír, hogy Robinho a Chelseában folytatja, vagy a M.C. -ben.LG írta:Engem pl. Berbatov nem érdekel, de nagyon boldog lennék, ha Robinhonak sikerülne lelépnie
persze, mivel szereted a Chelseat-tLG írta:Engem pl. Berbatov nem érdekel, de nagyon boldog lennék, ha Robinhonak sikerülne lelépnie
de most nincs...torrestoni írta:Volt "olyan játékosunk", ő maga...vale írta:Nem tudom ki látta a MIlán v Bolonya mecset de ha nekünk lett volna egy olyan emberünk mint nekik Dinho aki olyan labdákat adott amit csak be kellett volna rúgni , akkor szerintem nem ez a vége a Numanciai mecsnek.
Volt "olyan játékosunk", ő maga...vale írta:Nem tudom ki látta a MIlán v Bolonya mecset de ha nekünk lett volna egy olyan emberünk mint nekik Dinho aki olyan labdákat adott amit csak be kellett volna rúgni , akkor szerintem nem ez a vége a Numanciai mecsnek.
Egyértelműen az Old Trafford lesz az új munkahelye. Erről meg vagyok győződve.CFirpo3 írta:És, hogy hova...torrestoni írta:Hehe, ennyire izgultok....?
Nos, mivel maga Ramos azt mondta, hogy már nem reménykedik Dimitar-ban, s mivel Pavlyucsenkot megszerezték, ezért borítékolható, hogy létrejön a transzfer, csupán az a kérdés, hogy mennyiért.
És, hogy hova...torrestoni írta:Hehe, ennyire izgultok....?
Nos, mivel maga Ramos azt mondta, hogy már nem reménykedik Dimitar-ban, s mivel Pavlyucsenkot megszerezték, ezért borítékolható, hogy létrejön a transzfer, csupán az a kérdés, hogy mennyiért.
nem ér..Varga írta:Ja, nálam is így lenne, de ilyenkor hogy tudok örülni annak hogy informatikával kezdek.d.OR írta:áááhhh...ez nem ér. fogadjunk éjfélig el fognak szórakozni, és akkor én csak holnap délután tudom meg mi történt....
Ja, nálam is így lenne, de ilyenkor hogy tudok örülni annak hogy informatikával kezdek.d.OR írta:áááhhh...ez nem ér. fogadjunk éjfélig el fognak szórakozni, és akkor én csak holnap délután tudom meg mi történt....
ő az én személyes kedvencem, mióta normálisan nézek focit(2005-2006) Sok sikert és aranylabdát kívánok neki( persze előbb Messinek)MessiFan írta:Sok sikert neki!Game90 írta:
Sok sikert neki!Game90 írta: