Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valami ilyesmire számítottam.palesz77 írta:Valdes;Puyol-Pique-Csiga-Abidal;Xavi-Touré-Keita;Pedro-Ibra-Jeffren
Ütös kis csere pad.-)))palesz77 írta:Hivatalos kezdő:
Valdes;Puyol-Pique-Csiga-Abidal;Xavi-Touré-Keita;Pedro-Ibra-Jeffren
Elég merész szerintem, de Pep tudja. Már várom mit tud Jeffren meg Pedro Ibrátval együtt... Amúgy a múltkor Ibraakkor lőtt gólt, amikor a két fiatal pályán volt... Jó előjel.
Jó szurkolást mindenkinek
u.i.: Ja, és a cserék:
Pinto, Maxwell, Alves, Busquets, Messi, Iniesta, Henry
http://kepfeltoltes.hu/090912/Jugadores ... es.hu_.jpg sajnos csak ezt találtam, nem a legjobb.Manheim István írta:Sziasztok!
Visca el Barca!!!
Tudnátok linket dobni..ahol a 3 kupa egyszerre van képen?..köszönöm a segítséget
Mindörökké Barca:)
Szerintem is hasonló lesz a kezdő mert Pep tavaly is inkább azt választotta hogy válogatott szünet után pihentetett és később jöttek be a nagyobb nevek, és nem a meccs eldöntésére ment minél hamarabb hogy utána lekaphassa az átlagosnál fáradtabb sztárokat.Asys írta:
Remélem Iniesta és Márquez kezdeni fog, jó lenne felvenniük a ritmust, bár tavaly Ini megmutatta, hogy szinte bármikor bárhol tudja hozni azt a világklasszis szintet amit Ő tud.
Mindenesetre én így kezdenék:
Valdés
Puyol, Márquez Piqué, Maxwell
Keita Busquets Iniesta
Pedro Ibra Henry
Xavit pihentetném, illetve Messit és Alvest is a hosszú út miatt, illetve Tourét is az Inter meccs miatt ahol nagy szükség lesz a kiemelkedő teljesítményére az elefántnak.
Később persze lehoznám Iniestat, Márquezt és Ibrát.
A tippem a meccsre: 1-3
Gólszerzők: Henry, Keita, Pedro ill: Gavilán
Na jó éjt mindenkinek.
Akkor mondjuk Pují kihúzodik megint és Dimitro beállhatnadanikaa10 írta:Szinte 100% biztos lehetsz benne (szerintem), hogy Messi és Alves nem fog kezdeni, de kitudja bár Pepet én nem annak a "játék erőltető" edzőnek hiszem.MessiFan írta:Én így képzelem el a kezdő 11-et a Getafe elleni mérkőzésen:
Szokásos 4-3-3-as felállásban; Valdés,Dani Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Xavi, Yaya, Iniesta, Messi, Ibra és Henry.
A megszokott kezdő 11. Nem hinném hogy Pep változtatna max Sergi játszana Touré helyett meg esetleg Maxwell Abidal helyén.
Szinte 100% biztos lehetsz benne (szerintem), hogy Messi és Alves nem fog kezdeni, de kitudja bár Pepet én nem annak a "játék erőltető" edzőnek hiszem.MessiFan írta:Én így képzelem el a kezdő 11-et a Getafe elleni mérkőzésen:
Szokásos 4-3-3-as felállásban; Valdés,Dani Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Xavi, Yaya, Iniesta, Messi, Ibra és Henry.
A megszokott kezdő 11. Nem hinném hogy Pep változtatna max Sergi játszana Touré helyett meg esetleg Maxwell Abidal helyén.
Mint ahogy Alves sem fog visszaérni időben, tavaly ez mindig így voltSanama írta: Illetve Messit sem hinném,hogy kezdő lesz,de majd kiderül.
Sport2, élő, 18 óra.bojankrkic27 írta:Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani hogy melyik tv-adó adja a szombati meccset?
a választ előre is köszönöm
Jajjjjjjj.....krokodil22 írta: Ma lesz egy meccs, nekik is, és szombatra hazaérnek. Szerintem Messi kezdő lesz. Tavaly Leo góljával nyert a csapat.
Az Inter elleni mérközés nagyon nehéz lesz, mert nagyon jó védőik vannak. Leonak is el kell kezdenie a góllövést.