2008.04.25. 19:30:42
sztem sem kell világsztárokkal telerakni a csapatot. inkább a kiegészítőemberek közül kéne egy-kettőt lecserélni, és megerősíteni a kispadot, mert a sok sérülés miatt, nem számíthatunk 11 stabil kezdő emberre egy egész idényen át.
ilyesmire gndoltam:
Oleguer: nem üti meg a szintet, ezt sokszor bizonyította, helyére egy jobb oldali védő kéne aki Zambrotta cseréje lenne. jelöltem: talán Coloccini, Boatneg vagy valaki a B-ből.
Edmilson: sokat sérült, jó játékos volt, nem véletlen volt kezdő egy világbajnok csapatban, de lejárt az ideje. jelöltem: Appiah->erős, jól passzoló játékos, Touréhoz hasonló, nem lenne drága se. vagy: Diaby->(Arsenal) fiatal, magas, Touré cseréjének talán jó lenne.
Guddjohnsen: nem illik ide, nem rossz játékos, de épp ezért kéne eladni minél előbb, mert itt csak elértéktelendik. jelölt: hát itt bajba vagyok, mert helyette jöhetne egy csatár is, de akkor egy erős, robosztus (mert ilyenünk nincs)aki viseli a padot..Carew? talán..de csatárokból nem állunk rosszul, és Guddy sokszor volt kp. ezért helyette jöhetne egy kp. is, szintén egy jól passzoló, védekezni is tudó kp. talán Tiago, de jó lenne Crosas is.
Ezquerro: őt sajnálom, mert nem rossz játékos, teljesen fölösleges volt leigazolni, egy középcsapatban még gólkirály is lehetett volna. (?) jelölt:szerintem az ő helyére nem kell senki.
Thuram: a világ egyik legjobb védőle volt, nem akarom hogy menjen, de valószínű elmegy levezetni.jelölt: Garay, nem ismerem annyira, de jókat hallottam róla. csak viselje el a padozást is. vagy estleg Lúció. nem fiatal, de jó játékos, és a magassági hátrányunkon kicsit javítana.
na, ezeket gondoltam.....a kezdő csapatot most nem érintettem.