Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LM10
Director del Fútbol

2009.10.26. 09:08:49

Jól játszott az egész meccsen, hihetelen, hogy ennyi idő alatt sikerült beilleszkednie. És meccsről-meccsre csak javul. 7/7 :wink:
Capon
Llegenda del Barça

2009.10.26. 00:00:40

Egyébként tényleg rengetegszer állítják meg lesen... Inzaghi-t nem fújták le ennyiszer fénykorában mint most Ibrát :lol:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
chi omega
Entrenador del Barça

2009.10.25. 23:53:25

eric írta:chi omega: ezzel nem tudok egyetérteni. 2-3 olyan szitu volt tényleg a meccsen, amikor én is éreztem, hogy na most oda kellett volna tenni a labdát neki. Igenis be kell válalni azt, hogy néha a csatár diktálja a tempót a megindulásával, és nem a tökét vakargatja, amig nem kap egy jó labdát. Pl. két gyors belső védő ellen eleve buta taktika volna, ha mindig a passz pillanatában indulna el, mert Ibra egy hajszálnyit lassab Etoonál. Mikaos-al tudok egyetérteni abban, hogy a többieknek kell ezt megszokniuk, és alkalmazkodni hozzá, mert ha jó ütemben indul meg Ibra, és elé van vlhogyan téve a laszti, akkor egy az egyben mehet a kapusra.
jó, én ezt csak azért látom árnyaltabban, mert egy csatár el tud indulni előbb, mint hogy jöhetne a passz, de az indító játékos ki van szolgáltatva a körülményeknek. labda nélkül akármikor el lehet indulni, de a labdát nem lehet akármikor passzolni. szóval mindkét félnek szoknia kell még a másikat, abban egyetértünk, hogy nem ibra játékintelligenciájával van a baj. nagyszerűen mozgatta szét a védelmet.
chi omega
Entrenador del Barça

2009.10.25. 23:51:58

Mikaos írta:
chi omega írta: maradjunk annyiban, hogy ezt a ritmust még annyira nem érziK.
:P (korrigált verzió)
Persze, ezt írtam is, csak azért említettem meg a többieket, hogy őket sem szabad elfelejteni ebben a kérdésben.
Egy csatárnak az a feladata, hogy készen álljon a startolásra, és több esetben már el is kell startolnia jóval idő előtt, amit a középpályásoknak észre kell venniük.
Nagyon sokat mozog üres területekre -legyen az közép, vagy szél-.
Több meccs alapján azt szűrhetném le, hogy -meglepő-, de mintha egyelőre csak Piqué érezné Ibra hirtelen és gyors üresbe mozgásait.
igazad van, a lényeg, hogy kicsit több összeszokás, és nem lesz ennyi les. bár az is lehet, hogy csak a zaragoza csapdázott ilyen jól.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.10.25. 23:47:55

anélkül,h bármilyen vitát is el akarnék indítani, szerintem már most kijelenthető,h nem lett rosszabb a Barca a csere miatt, én még +lehetőségeket is vélek felfedezni.
Véleményem szerint egyre halkabbak azok a felháborodott hangok amik az üzletet ellenezték, lassan nem is képezheti vita tárgyát ez a transfer. Jó döntést hozott a vezetőség, úgy tűnik néhány évre sikerülhet megoldani a csatárkérdést.
Személye nekem még most sem sokkal szimpatikusabb. Hajt, küzd a pályán, de a Barca neki is csak egy klub, mint Eto'onak. Meglátjuk idővel változik v sem.
eric
Barça B

2009.10.25. 23:47:46

chi omega: ezzel nem tudok egyetérteni. 2-3 olyan szitu volt tényleg a meccsen, amikor én is éreztem, hogy na most oda kellett volna tenni a labdát neki. Igenis be kell válalni azt, hogy néha a csatár diktálja a tempót a megindulásával, és nem a tökét vakargatja, amig nem kap egy jó labdát. Pl. két gyors belső védő ellen eleve buta taktika volna, ha mindig a passz pillanatában indulna el, mert Ibra egy hajszálnyit lassab Etoonál. Mikaos-al tudok egyetérteni abban, hogy a többieknek kell ezt megszokniuk, és alkalmazkodni hozzá, mert ha jó ütemben indul meg Ibra, és elé van vlhogyan téve a laszti, akkor egy az egyben mehet a kapusra.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.10.25. 23:43:52

chi omega írta: maradjunk annyiban, hogy ezt a ritmust még annyira nem érziK.
:P (korrigált verzió)
Persze, ezt írtam is, csak azért említettem meg a többieket, hogy őket sem szabad elfelejteni ebben a kérdésben.
Egy csatárnak az a feladata, hogy készen álljon a startolásra, és több esetben már el is kell startolnia jóval idő előtt, amit a középpályásoknak észre kell venniük.
Nagyon sokat mozog üres területekre -legyen az közép, vagy szél-.
Több meccs alapján azt szűrhetném le, hogy -meglepő-, de mintha egyelőre csak Piqué érezné Ibra hirtelen és gyors üresbe mozgásait.
Capon
Llegenda del Barça

2009.10.25. 23:41:29

ozsimiki írta:anélkül,h bármilyen vitát is el akarnék indítani, szerintem már most kijelenthető,h nem lett rosszabb a Barca a csere miatt, én még +lehetőségeket is vélek felfedezni.

és már a legelejétől bizonyított, eleinte """csak""" gólokkal,majd egyre inkább kiveszi minden fontosból a részét. a szemkápráztató megoldásokról és trükkökről nem is beszélve.

lesznek neki is gyengébb meccsei majd, de azt már én ki merem jelenteni,h beilleszkedett. nem is akárhogy.
Én is plusz lehetőségeket látok benne és mostanra már tökéletesen elégedett vagyok vele. Bár mindig is pozitívan álltam hozzá. Egy valami azért még hiányzik nekem nem az ő nyakába akarom varrni ez inkább taktikai hiányosság, de még mindig kiszúrja a szememet az a tátongó űr ami Ibra és a kp közt található. Ha Ini nem a kp-n játszik hanem bal szélen, akkor nincs bejátszva az a pályarész. Eto'o befutotta azt egymaga viszont Ibrával játszunk és azt a 30nm-t valaki másnak kéne átvennie.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.25. 23:35:49

anélkül,h bármilyen vitát is el akarnék indítani, szerintem már most kijelenthető,h nem lett rosszabb a Barca a csere miatt, én még +lehetőségeket is vélek felfedezni.

és már a legelejétől bizonyított, eleinte """csak""" gólokkal,majd egyre inkább kiveszi minden fontosból a részét. a szemkápráztató megoldásokról és trükkökről nem is beszélve.

lesznek neki is gyengébb meccsei majd, de azt már én ki merem jelenteni,h beilleszkedett. nem is akárhogy.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
chi omega
Entrenador del Barça

2009.10.25. 23:33:48

Mikaos írta:
chi omega írta:csak kevesebbet kéne lesre futnia.
Ez olykor a társak hibája is.
Az ő játékát általában külön figyelemmel kísérem, és nagyon sokszor vannak hihetetlen üresbe mozgásai, de vagy nem veszik észre a többiek, vagy már későn: avagy amikor már lesen van. Ilyen volt ma konkrétan 2-szer is (legalább), egyszer Messi, egyszer meg asszem Xavi adta 1 ütemmel később a kelleténél.
Még mindig nem tökéletes az összeszokottság a csapat és közte, de én már a mostani helyzettel is nagyon elégedett vagyok.

Bevallom őszintén: nem számítottam rá, hogy ennyire jól fog kezdeni, pedig én mellette álltam az első pillanattól kezdve, ahogy ideigazolt. Túlteljesített minden elvárást.
szerintem inkább ő indul túl korán. az indító játékos akkor adja a labdát, amikor tudja, a csatárnak az utolsó pillanatig ki kell várnia. és azért nem olyan helyzetekről volt szó, amikor már egy ideje várta a labdát, de a többiek tököltek, és ezért nem jött az indítás. passzolták, ahogy tudták, de les volt.
maradjunk annyiban, hogy ezt a ritmust még annyira nem érzi.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.10.25. 23:32:13

chi omega írta:csak kevesebbet kéne lesre futnia.
Ez olykor a társak hibája is.
Az ő játékát általában külön figyelemmel kísérem, és nagyon sokszor vannak hihetetlen üresbe mozgásai, de vagy nem veszik észre a többiek, vagy már későn: avagy amikor már lesen van. Ilyen volt ma konkrétan 2-szer is (legalább), egyszer Messi, egyszer meg asszem Xavi adta 1 ütemmel később a kelleténél.
Még mindig nem tökéletes az összeszokottság a csapat és közte, de én már a mostani helyzettel is nagyon elégedett vagyok.

Bevallom őszintén: nem számítottam rá, hogy ennyire jól fog kezdeni, pedig én mellette álltam az első pillanattól kezdve, ahogy ideigazolt. Túlteljesített minden elvárást.
miihii
KHAL

2009.10.25. 23:28:38

Igen jó meccsen van túl a srác.
Szép gólokat ért el,és ki is szolgált,plusz a mezőnyben is jól teljesített.Örülök a fejlődésének!
Grat,Zlatan!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
chi omega
Entrenador del Barça

2009.10.25. 23:19:17

ElBartimaeus írta:
Fecooo írta:kezd idegesítővé válni :D :D :D

sehol egy sztárallűr, alázatosan focizik, gyártja a gólokat és a gólpasszokat.

lassan tényleg el kell kezdenem kedvelni :D (annyi baj legyen :D )

így tovább! ;)
Ha mindenáron utálni akarod (ahogy én is :P ) akkor egy ötlet: mintha kicsit nagyképű lett volna a gólöröme a távoli bombája után! :lol: :lol:

Ma is nagyot játszott, egyre többet mozog, bár még mindig fejlődhet ilyen téren. Azt mondom, hogy egyén szinten már 100%-os, de csapat szinten még mindig nem, talán olyan 85-90 és akkor képzeljük el mi lesz, ha 100-ra megy fel a csapat egészét figyelve! :shock:

Elleneztem a megvételét, de már bizonyított nekem, hiába hiányzik még mindig egy olyan dinamikus csatár elölről, mint Samu, Ibra remekül játszik.
szerintem király volt a gólöröme, üvöltött, mint az állat. akkor már inkább a gólpassza után, amit keitának adott, amikor kirohant magát ünnepeltetni.. hehe. hát ez zlatan, a lényeg, hogy csodás labdát adott. aztán szépen megtapsolta keita mesterhármasát a padon, látszott, hogy tényleg örül.

csak kevesebbet kéne lesre futnia.
eric
Barça B

2009.10.25. 23:19:03

két assist sor van, ebből a második a jó. hogy az első miért 7, nem tudom, talán a gólpassz-értékű labdák.
Az első sor gondolom a second assist, tehát a gólpasszt adó játékosnak adott passza. Nem biztos, csak gondolom... :)
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.10.25. 23:18:16

Fecooo írta:kezd idegesítővé válni :D :D :D

így tovább! ;)
Ha mindenáron utálni akarod (ahogy én is :P ) akkor egy ötlet: mintha kicsit nagyképű lett volna a gólöröme a távoli bombája után! :lol: :lol:

Ma is nagyot játszott, egyre többet mozog, bár még mindig fejlődhet ilyen téren. Azt mondom, hogy egyén szinten már 100%-os, de csapat szinten még mindig nem, talán olyan 85-90 és akkor képzeljük el mi lesz, ha 100-ra megy fel a csapat egészét figyelve! :shock:

Elleneztem a megvételét, de már bizonyított nekem, hiába hiányzik még mindig egy olyan dinamikus csatár elölről, mint Samu, Ibra remekül játszik.
Andris
Adminisztrátor

2009.10.25. 23:12:34

Második gólja jobban tetszett. Sokkal nagyobbra értékelem az ilyen finom mozdulatokat, mint ha vki erőből megcsűri a labdát.

1.00ás bajnoki gólátlag újra. Azért elég korrekt!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.25. 23:12:13

Megint remek volt, mi több, világklasszis megoldásai voltak. A szabigólja az valami embertelen volt, és örülök hogy összejött az első duplája is. Azt már meg se említem, hogy osztott egy gólpasszt is...
Bravó Ibra, csak így tovább!
Rivaldo-A Legnagyobb.
chi omega
Entrenador del Barça

2009.10.25. 23:10:26

a második gólját se értékeljük le, így bekülsőzni nem sokaknak ment volna, ebben biztos vagyok. jó labda volt, de használhatatlan abban az értelemben, hogy se fejre, se lábra nem ment, és egy védő is a nyakán lógott. engem nagyon meglepett, hogy ezt bekúrta (a kapust is, hehe)
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.10.25. 23:09:15

kezd idegesítővé válni :D :D :D

így tovább! ;)
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.10.25. 23:02:30

Óriásit játszott ma (is) :!: =D> A szabadrúgás gólja, amolyan "Ibrás" volt, kicsit. Idén eddig ő nyújtja a legjobb teljesítményt!
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
levproff
Director del Fútbol

2009.10.25. 22:57:50

atombrutálisóriási gólt rúgott! :shock:
Gratula a duplájáért! :P 8)
Eddig jobban termeli a gólokat mint vártam! 8)
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.10.25. 22:56:44

Végre meg van a dupla !!!! :D :shock: :)

Hát a szabadrúgásában mekkora erő volt? mennyivel ment a laszti? :twisted:

A második gólja is szép volt, a gólpassza is.

Szerintem mostanság fogja elérni azt,hogy 100%os lesz.
Hajrá Zlatan !
mrmonster
Entrenador del Barça

2009.10.25. 22:53:32

Igaz Keita 3 gólt rúgott, de nálam egyértelműen Zlatan volt a mezőny legjobbja. Letámadott, trükközött, nagy passzokat adott, gólerős volt. Világklasszis produkciót nyújtott ma. Nagyon pozitív csalódás számomra, hogy mennyire beilleszkedett.
Előre a TITOlusokért!
chi omega
Entrenador del Barça

2009.10.25. 22:48:50

abraka írta:
chi omega írta:7 meccset játszott eddig a bajnokságban, ez 100%. ezalatt 7 gól, 3 gólpassz, durva.
a 7 gólpassz hülyeség, rossz adatot nézel.
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... fitxa.html

Az assists-ok számát néztem, nemtom akkor mit számoltak minek ezek :)
két assist sor van, ebből a második a jó. hogy az első miért 7, nem tudom, talán a gólpassz-értékű labdák.

de meg is tudom neked nevezni, kiknek adta: messi (getafe), piqué (racing), keita (zaragoza)
abraka
Jugador del Barça

2009.10.25. 22:47:37

chi omega írta:7 meccset játszott eddig a bajnokságban, ez 100%. ezalatt 7 gól, 3 gólpassz, durva.
a 7 gólpassz hülyeség, rossz adatot nézel.
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... fitxa.html

Az assists-ok számát néztem, nemtom akkor mit számoltak minek ezek :)
Kép
Lezárt