Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
jó, én ezt csak azért látom árnyaltabban, mert egy csatár el tud indulni előbb, mint hogy jöhetne a passz, de az indító játékos ki van szolgáltatva a körülményeknek. labda nélkül akármikor el lehet indulni, de a labdát nem lehet akármikor passzolni. szóval mindkét félnek szoknia kell még a másikat, abban egyetértünk, hogy nem ibra játékintelligenciájával van a baj. nagyszerűen mozgatta szét a védelmet.eric írta:chi omega: ezzel nem tudok egyetérteni. 2-3 olyan szitu volt tényleg a meccsen, amikor én is éreztem, hogy na most oda kellett volna tenni a labdát neki. Igenis be kell válalni azt, hogy néha a csatár diktálja a tempót a megindulásával, és nem a tökét vakargatja, amig nem kap egy jó labdát. Pl. két gyors belső védő ellen eleve buta taktika volna, ha mindig a passz pillanatában indulna el, mert Ibra egy hajszálnyit lassab Etoonál. Mikaos-al tudok egyetérteni abban, hogy a többieknek kell ezt megszokniuk, és alkalmazkodni hozzá, mert ha jó ütemben indul meg Ibra, és elé van vlhogyan téve a laszti, akkor egy az egyben mehet a kapusra.
igazad van, a lényeg, hogy kicsit több összeszokás, és nem lesz ennyi les. bár az is lehet, hogy csak a zaragoza csapdázott ilyen jól.Mikaos írta:chi omega írta: maradjunk annyiban, hogy ezt a ritmust még annyira nem érziK.(korrigált verzió)
Persze, ezt írtam is, csak azért említettem meg a többieket, hogy őket sem szabad elfelejteni ebben a kérdésben.
Egy csatárnak az a feladata, hogy készen álljon a startolásra, és több esetben már el is kell startolnia jóval idő előtt, amit a középpályásoknak észre kell venniük.
Nagyon sokat mozog üres területekre -legyen az közép, vagy szél-.
Több meccs alapján azt szűrhetném le, hogy -meglepő-, de mintha egyelőre csak Piqué érezné Ibra hirtelen és gyors üresbe mozgásait.
Véleményem szerint egyre halkabbak azok a felháborodott hangok amik az üzletet ellenezték, lassan nem is képezheti vita tárgyát ez a transfer. Jó döntést hozott a vezetőség, úgy tűnik néhány évre sikerülhet megoldani a csatárkérdést.anélkül,h bármilyen vitát is el akarnék indítani, szerintem már most kijelenthető,h nem lett rosszabb a Barca a csere miatt, én még +lehetőségeket is vélek felfedezni.
chi omega írta: maradjunk annyiban, hogy ezt a ritmust még annyira nem érziK.
Én is plusz lehetőségeket látok benne és mostanra már tökéletesen elégedett vagyok vele. Bár mindig is pozitívan álltam hozzá. Egy valami azért még hiányzik nekem nem az ő nyakába akarom varrni ez inkább taktikai hiányosság, de még mindig kiszúrja a szememet az a tátongó űr ami Ibra és a kp közt található. Ha Ini nem a kp-n játszik hanem bal szélen, akkor nincs bejátszva az a pályarész. Eto'o befutotta azt egymaga viszont Ibrával játszunk és azt a 30nm-t valaki másnak kéne átvennie.ozsimiki írta:anélkül,h bármilyen vitát is el akarnék indítani, szerintem már most kijelenthető,h nem lett rosszabb a Barca a csere miatt, én még +lehetőségeket is vélek felfedezni.
és már a legelejétől bizonyított, eleinte """csak""" gólokkal,majd egyre inkább kiveszi minden fontosból a részét. a szemkápráztató megoldásokról és trükkökről nem is beszélve.
lesznek neki is gyengébb meccsei majd, de azt már én ki merem jelenteni,h beilleszkedett. nem is akárhogy.
szerintem inkább ő indul túl korán. az indító játékos akkor adja a labdát, amikor tudja, a csatárnak az utolsó pillanatig ki kell várnia. és azért nem olyan helyzetekről volt szó, amikor már egy ideje várta a labdát, de a többiek tököltek, és ezért nem jött az indítás. passzolták, ahogy tudták, de les volt.Mikaos írta:Ez olykor a társak hibája is.chi omega írta:csak kevesebbet kéne lesre futnia.
Az ő játékát általában külön figyelemmel kísérem, és nagyon sokszor vannak hihetetlen üresbe mozgásai, de vagy nem veszik észre a többiek, vagy már későn: avagy amikor már lesen van. Ilyen volt ma konkrétan 2-szer is (legalább), egyszer Messi, egyszer meg asszem Xavi adta 1 ütemmel később a kelleténél.
Még mindig nem tökéletes az összeszokottság a csapat és közte, de én már a mostani helyzettel is nagyon elégedett vagyok.
Bevallom őszintén: nem számítottam rá, hogy ennyire jól fog kezdeni, pedig én mellette álltam az első pillanattól kezdve, ahogy ideigazolt. Túlteljesített minden elvárást.
Ez olykor a társak hibája is.chi omega írta:csak kevesebbet kéne lesre futnia.
szerintem király volt a gólöröme, üvöltött, mint az állat. akkor már inkább a gólpassza után, amit keitának adott, amikor kirohant magát ünnepeltetni.. hehe. hát ez zlatan, a lényeg, hogy csodás labdát adott. aztán szépen megtapsolta keita mesterhármasát a padon, látszott, hogy tényleg örül.ElBartimaeus írta:Ha mindenáron utálni akarod (ahogy én isFecooo írta:kezd idegesítővé válni![]()
![]()
sehol egy sztárallűr, alázatosan focizik, gyártja a gólokat és a gólpasszokat.
lassan tényleg el kell kezdenem kedvelni(annyi baj legyen
)
így tovább!) akkor egy ötlet: mintha kicsit nagyképű lett volna a gólöröme a távoli bombája után!
![]()
Ma is nagyot játszott, egyre többet mozog, bár még mindig fejlődhet ilyen téren. Azt mondom, hogy egyén szinten már 100%-os, de csapat szinten még mindig nem, talán olyan 85-90 és akkor képzeljük el mi lesz, ha 100-ra megy fel a csapat egészét figyelve!
Elleneztem a megvételét, de már bizonyított nekem, hiába hiányzik még mindig egy olyan dinamikus csatár elölről, mint Samu, Ibra remekül játszik.
Az első sor gondolom a second assist, tehát a gólpasszt adó játékosnak adott passza. Nem biztos, csak gondolom...két assist sor van, ebből a második a jó. hogy az első miért 7, nem tudom, talán a gólpassz-értékű labdák.
Ha mindenáron utálni akarod (ahogy én isFecooo írta:kezd idegesítővé válni![]()
![]()
sehol egy sztárallűr, alázatosan focizik, gyártja a gólokat és a gólpasszokat.
lassan tényleg el kell kezdenem kedvelni(annyi baj legyen
)
így tovább!
két assist sor van, ebből a második a jó. hogy az első miért 7, nem tudom, talán a gólpassz-értékű labdák.abraka írta:http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... fitxa.htmlchi omega írta:7 meccset játszott eddig a bajnokságban, ez 100%. ezalatt 7 gól, 3 gólpassz, durva.
a 7 gólpassz hülyeség, rossz adatot nézel.
Az assists-ok számát néztem, nemtom akkor mit számoltak minek ezek
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... fitxa.htmlchi omega írta:7 meccset játszott eddig a bajnokságban, ez 100%. ezalatt 7 gól, 3 gólpassz, durva.
a 7 gólpassz hülyeség, rossz adatot nézel.