Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát éppen ezaz, pont ez kellene!!! ilyenkor kéne ÖSSZEFOGNI a legnagyobb szurkolótáboroknak (gondolok a Fradi, Kispest, Debrecen, Diősgyőr, Újpest szurkolóira bocs ha vkit kihagytam a nagyobbak közülbowlinggolyo írta:Ebből még nagy balhé lesz az tuti az Ultrák Magyarország legkeményebb szurkolói és nem hiszem h 1-2 fradi drukker nem segítene be a románok verésébe. Am felháborító amit csinálnak.18UvB85 írta:megérdemelnék ha véresen mennének haza a szőröstalpú rohadékok, de sajnos akkor a klub szívja meg mint a fehérvár ellen (meg hát szurkolók is, gondolok a meccseltiltásokra)
Igen, de inkább ilyen miatt legyenek eltiltva, minthogy a saját fajtájukat öljék, nem?18UvB85 írta:de sajnos akkor a klub szívja meg mint a fehérvár ellen (meg hát szurkolók is, gondolok a meccseltiltásokra)
Ebből még nagy balhé lesz az tuti az Ultrák Magyarország legkeményebb szurkolói és nem hiszem h 1-2 fradi drukker nem segítene be a románok verésébe. Am felháborító amit csinálnak.18UvB85 írta:megérdemelnék ha véresen mennének haza a szőröstalpú rohadékok, de sajnos akkor a klub szívja meg mint a fehérvár ellen (meg hát szurkolók is, gondolok a meccseltiltásokra)
megérdemelnék ha véresen mennének haza a szőröstalpú rohadékok, de sajnos akkor a klub szívja meg mint a fehérvár ellen (meg hát szurkolók is, gondolok a meccseltiltásokraTomsa írta:Hát, feljönnek ezek ki lesznek végezveFujj, de utáloma románokat... Tuti kiesünk ellenük, de remélem kapnak a szurkolók a pofájukba.
madmushroom írta:persze csak mi vagyunk antiszemiták
Totálisan magyarnak érzem magam aki nem akart provokálni téged. De passzjátékot nem láttam a csapatodtól, Steua azt csinált amit akart. Mentálisan és játékban is nagyon gyenge Újpest volt.18UvB85 írta:
már megbocsáss de nemtudom miről beszélsz, szerintem ezt te sem gondoltad komolyan.... egyáltalán nem játszottunk alárendelt szerepet és az ilyen megszólalásaidat sztem tartogasd az ftc.hu-ra...vagy ha románnak érzed magad akkor máshova....
én ilyet nem mondtam, hogy fradista nem írhatja le a véleményét, de ez qva provokáló kommnet volt szóse róla....énsem írok olyanokat h. mocskos Lipcsei, zöld majmok stb. nem sorolom....nem mondta senki, hogy nem mondhatja el véleményét ugyanannyi joga van hozzá mint nekem neked vagy bárki másnak, csak ne írjon ilyen provokáló szarokat és ezt bojanfannak is üzenem...thx...lehet utálni a lilákat, de például a balhét sem a mieink kezdték hanem a szőröstalpúak...erről ennyitpiton írta:Pedig igaza van.És mért menjen az ftc.hu-ra???? Ne hogy már ide egy Fradi drukker ne írhassa le a véleményét, ami ráadásul igaz is.
Pedig igaza van.És mért menjen az ftc.hu-ra???? Ne hogy már ide egy Fradi drukker ne írhassa le a véleményét, ami ráadásul igaz is.18UvB85 írta:már megbocsáss de nemtudom miről beszélsz, szerintem ezt te sem gondoltad komolyan.... egyáltalán nem játszottunk alárendelt szerepet és az ilyen megszólalásaidat sztem tartogasd az ftc.hu-ra...vagy ha románnak érzed magad akkor máshova....lluisllach89 írta:Talán a Vaduzzal most döntetlent is kicsikartak volna![]()
Szerencsétlen ez a banda, a Steua középpályája meg azt csinált amit akart. Mázlival volt egy helyzet, de azt Tisza nagyon szépen megoldotta![]()
Egyedül a DVSC-ben lehet bízni mert legalább valamennyi rutinjuk van, és legalább reményt adnak. Viszont jövőre jó lenne látni a Fradit, ők felvennék a versenyt a románokkal, mert amíg nincs tökéletes kondi és mentális állapot addig nincs keresnivalónk Európában. És pont ebben fejlődik a Fradi elég szépen.
Köszönjük a nyári hadjáratot a magyar csapatok részéről az Európa Ligában!
már megbocsáss de nemtudom miről beszélsz, szerintem ezt te sem gondoltad komolyan.... egyáltalán nem játszottunk alárendelt szerepet és az ilyen megszólalásaidat sztem tartogasd az ftc.hu-ra...vagy ha románnak érzed magad akkor máshova....lluisllach89 írta:Talán a Vaduzzal most döntetlent is kicsikartak volna![]()
Szerencsétlen ez a banda, a Steua középpályája meg azt csinált amit akart. Mázlival volt egy helyzet, de azt Tisza nagyon szépen megoldotta![]()
Egyedül a DVSC-ben lehet bízni mert legalább valamennyi rutinjuk van, és legalább reményt adnak. Viszont jövőre jó lenne látni a Fradit, ők felvennék a versenyt a románokkal, mert amíg nincs tökéletes kondi és mentális állapot addig nincs keresnivalónk Európában. És pont ebben fejlődik a Fradi elég szépen.
Köszönjük a nyári hadjáratot a magyar csapatok részéről az Európa Ligában!
Na ezzel vitatkoznék! Attól, hogy az Újpest hihetetlen, hogy nem tudja kihasználni az emberelőnyét és pontatlan attól még más magyar csapatnak sikerülhet a bravúr!bojanfan írta:ennyi a magyarfoci. nem kell félni, a loki könnyedén elbssza majd a 2-0ás előnyét is.