Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rivaldo11 írta:Nem küldeném el még Rijkaardot, részben azért, mert szezon közben vagyunk, télig mindenképp várnék. Azt hiszem LG írta, hogy ha addig átvesszük a vezetést, maradjon. Egyetértek. Jó edzőnek tartom, aki abszolút alkalmas a feladatra, de eltört benne is valami. Ha ezt a "valamit" sikerülne megtalálni, abban az esetben még sokáig ülhetne a padon, mert eredményesek lehetnénk. A játékosok felelőssége is egyrételmű. Dacból sem akarják megmutatni, hogy idegenben is megy??? Nem értem...
Viszont: .Ha a bajnoki címet nem szerezzük meg, egyértelműen mennie kell. Ennek a csapatnak ugyanis kötelező feladat.
De még bízom Frankben, remélem megoldja.
Üdv a bandában.tagore írta: 3. rossz csere - ez is kategorikus. adott jó és adott rossz csak a Dallasban volt a Bobby meg a Jockey. Rijkaard cserélt rosszul is, jól is (Oleguer-től én is falra mászom, és rühellem, ha behozza)
Akkor sem kell egymásnak esni, és leminősíteni ennek-annak. Rijkaard alkalmatlan, ezt mindenki beláthatja. Még mindíg van, aki mentegeti, hogy nem csak ő stb...Hát tegye, engem már nem izgat ez az egész vita, előbb utóbb úgyis kirakják a szűrét, és akkor majd meglátják, hogy ki volt itt a leggyengébb láncszem.LG írta: Ebben Tamással értek 1et. Akinek van gerince, az tudja mikor kell a törölközőz bedobni. Elnöknek elég kellemetlen egy edzőt elküldeni, főleg, ha jo barátságba van vele, és az valoban [auto_cenzúra] alak, aki visszaél ezzel.
Ebben Tamással értek 1et. Akinek van gerince, az tudja mikor kell a törölközőz bedobni. Elnöknek elég kellemetlen egy edzőt elküldeni, főleg, ha jo barátságba van vele, és az valoban [auto_cenzúra] alak, aki visszaél ezzel.Slither írta:Fogd már vissza magad! Attól, hogy máshogy látja a dolgokat, nem kell egyből nekiesni. Meg egyáltalán honnan veszed, hogy onnan van a nickje?!varga tamás írta:Szerintem ez a tagore egy madridista bérenc.
Egyébként szégyen, hogy ez a júzer fel merte venni a kiváló, világhírű indiai írófejedelem, Rabinradath Tagore nevét nicknévként!![]()
Rijkaard nem elég jó edző, más kell ide, ennyi. Nem kell egyből minden sz@rt rákenni. És hagyjuk már azt, hogy sz@r alak mert nem mond le. Lehet hogy egyesek lennének olyan idióták, hogy egy jó állásról önként lemondjanak, de egy normális ember nem fog felállni a Barca padjáról csak úgy.
Fogd már vissza magad! Attól, hogy máshogy látja a dolgokat, nem kell egyből nekiesni. Meg egyáltalán honnan veszed, hogy onnan van a nickje?!varga tamás írta:Szerintem ez a tagore egy madridista bérenc.
Egyébként szégyen, hogy ez a júzer fel merte venni a kiváló, világhírű indiai írófejedelem, Rabinradath Tagore nevét nicknévként!
Hát így van, éppen ez a baj, hogy nem tud változtatni...zsoltman írta:Barátaim egy dolgot nem szabad elfelejteni a 4-3-3 ideje lejárt még otthon ok mivel mindenki védekezik a camp nouban de idegenben mindenki látja a mai fociban milyen fontos a középpálya átrohannak rajtunk ez a helyzet és a Holand az isetnért nem vátoztat a dolgon miért??????????
Wengerdavi10 írta:Rijkaard-nak mennie kell!!!O.K hogy megnyertük vele a BL-t.De ilyen kerettel egy Getafe-től kikapunk...Mindegy hogy ki az de új edző kell!!!Mondjuk Murinho vagy Wenger![]()
![]()
Oké, én komolyan gondolom, hogy jöjjön új edző, kíváncsi leszek, akkor mi lesz, hogy lesz. Alig várom. Akkor térjünk vissza erre.Vito írta:többek között nekem is ez a véleményem. de pont ez az, amit nem tesz meg, másfél éve, vagy, ha mégis, akkor azt nagyon rosszul és erdménytelenül.tagore írta: Rijkaard legfőbb hibája az, hogy nem cseszi le őket nagyon-nagyon, eljópofizgat velük, közben a fejére nőttek, utána meg ordít, meg összetöri a kispadot. Totál következetlen. Szerintem ez.
a szakmai munkáért (beleértve mindent, ami a futballcsapat körül folyik) az edző a felelős!
Látom te a játékosokat hibáztatod főleg, lásd Cselzi: egy sztárgyűjtemény, amelybven mégis mindenki hajtott mint egy állat, lefutották a lábukat, és ehhez igenis egy edző kellett, aki motiválja őket!Frank ugyanazt játszatja évek óta, mindneki tudja h valami új kéne, de nem.Ezt egy jó edző meg kéne tudja oldani, Franky visoznt nem tudjatagore írta:1. változatlan taktika: Rijkaard hibája (MÉG EGYSZER ELMONDOM, NEM FELMENTENI AKAROM ÉN A HOLLANDOT, ÚGY LÁTOM, ITT MINDENKI SZELEKTÍVEN OLVAS)
2. a játékosok viselkedése - hát, ez elég nevetséges, tudniillik, ha én nem akarok lelkesedni, akkor hiába áll itt a főnököm, ordít, ugrál bohócjelmezben, vagy steptáncol, akkor sem fogok. Különös tekintettel arra, hogy mondjuk halálra vagyok fizetve, és már - mondjuk - a brazil válogatottal is béna voltam a 2006-os VB-n, khm....
3. rossz csere - ez is kategorikus. adott jó és adott rossz csak a Dallasban volt a Bobby meg a Jockey. Rijkaard cserélt rosszul is, jól is (Oleguer-től én is falra mászom, és rühellem, ha behozza)
4. sok sérülés????!!!!!! mi köze hozzá? komplett szakmai stáb van, erőnléti edzővel, személyi edzővel, stb.
5. támadósor tehetetlensége - hát, kérem, pontosan kell passzolni, labda nélkül mozogni, futni, nem hajpántot igazgatni, etc.
többek között nekem is ez a véleményem. de pont ez az, amit nem tesz meg, másfél éve, vagy, ha mégis, akkor azt nagyon rosszul és erdménytelenül.tagore írta: Rijkaard legfőbb hibája az, hogy nem cseszi le őket nagyon-nagyon, eljópofizgat velük, közben a fejére nőttek, utána meg ordít, meg összetöri a kispadot. Totál következetlen. Szerintem ez.
Szóval te is... (mert gondolom te is Magyarországon élsz.)tagore írta:akik baromira értenek a futballhoz. (Mint mindenki Magyarországon.)
Igen, az Rijkaard érdeme is volt, mint ahogy az EB-s dolog is, de akkor is és azóta is ugyanazt a taktikát próbálja erőltetni mindenhol, ezt pedig már rég kiismerték, nem tud változtatni.tagore írta: Két szezonban volt bajnok a Barca és nyert BL-t egyszer+ mindent, amit lehetett. Akkor jó edző volt Rijkaard? A holland válogatott a 2000-es EB-n elődöntőig jutott, azon a tornán ők játszották a leglátványosabb futballt. Az olaszok elleni elődöntőn a büntetők 99%-át kihagyták. Az kinek a hibája volt? EB-elődöntőbe vezetni egy válogatottat 39 évesen, semmi edzői tapasztalattal? Azt a sikert akkor kire lehet fogni?
Kik azok akik ezeket csinaljak ezt kérdezed! De inkább azon gondolkodj el hogy miért, az edző ugyanazt a taktikát próbálja réjukerőltetni amit évek alatt kiismertek, tudjak mit tegyenek ellene, ezért nemtudnak mit tenni.tagore írta: Kik azok, akik a 16-osnál sétálgatnak, a középpályán lófrálgatnak, elrontják az összes beadást, felpasszt???? Amikor hazai pályán szépen, látványosan, eredményesen játszik a Barca akkor ki az edző?
Ugyanazt amit a hisztis Drogbával, a Primadonna Lamparddal és az elkényeztetett Shevchenkoval. Ott sikeres volt, itt egy még jobb kerettel még sikeresebb lenne.tagore írta: A hisztis, primadonna Ronaldinho, elkényeztetett Eto'o, agyonsztárolt Henry mit kezdene Mourinho-val???
Na, az, hogy ki "paraszt", ki nem, nem helyrajzi kérdés. Lehet valaki paraszt úgy is, hogy New York-ban születik, mint ahogy a diploma sem feltételez sem műveltséget, sem intelligenciát. Én egyfajta mentalitást kifogásolok.varga tamás írta:Na, idefigyelj te ..............
Adekvát választ csak értelmes embernek tudunk adni, te pedig nem vagy az. Ha az lennél, leszállnál a magas lóról - még mielőtt egy hatalmasat esel róla.
Az pedig, hogy ki hol lakik, honnan származik, nem jelent semmit. Történelmünk nagyjai is falun vagy vidéken születtek, mégse gondolod, hogy Széchenyi gróf, Batthyány gróf, Kossuth Lajos mentálisan retardált ember volt. Ugye? nahát, ennek megfelelően próbálj meg emberi módon viselkedni, vagy húzz el innen melegebb éghajlatra.
Üdvözöl egy egyetemet végzett hülye.
akkor szakmai alátámasztást kérek: miért nem Rijkaard a hibástagore írta:"A játékosok pedig úgy játszanak, ahogy az edző a pályára küldi őket. " Ennél nagyobb hülyeséget már rég nem hallottam. Ez nem a megyekettő, barátom! "Jóska, fussá át, asztá vedd le a labdát, Tibi, te meg mennyé előre, oszt próbád ódarró beadni!" Szerinted ez így megy a Barca szintjén? Egy szóval se mondtam egyébként, hogy ha nyer a csapat, akkor az Rijkaard érdeme kizárólag, vesztés esetén pedig a játékosoké a blama. Erősen csúsztatsz. Természetesen ugyanaz az arány, mint ahogy most sem akartam R.-ot felmenteni, egyszerűen csak felfordul a gyomrom ettől a kategorikus, szubjektív rosszindulattól. Mert ez mellőz mindenféle szakmaiságot (igen, a szurkolóság is egy szakma, akár az irodalomban az olvasói lét), csak egyszerűen egy emberre irányul, mikor mindannyian tudjuk, hogy a futball csapatmunka. Ha tetszik, ha nem.