2008.09.01. 13:42:07
szeretem Quaresma játékát, remélem beleszokik végre egy nagycsapatba. és hasznos tud ott lenni, mert az Intert is szeretem. elég erős a keretük, most már csak azt kéne megoldani hogy végre legyen egy játékstílusuk is. mert az eddig nem volt. legalábbis amit én láttam meccseket, csak úgy volt 11 sztár a pályán, aztán jólvan...Mourinho talán változtat ezen.
Amúgy az átigazolási piacról, lassan bezárul így mostmár azért kijelenthetem a véleményemet. Szerintem egy nagy csapat se erősített igazán a lehető legjobban. persze alapból erősek, de szinte mindegyiknek van egy lyukas posztja.
egy-két példa: Juve- vettek elég sok játékost, most tele vannak vkp-val de nincs igazán kombinatív középső középpályásuk. miközben Tiagoval nem tudnak mit kezdeni. Sajnálom mert a Juve a 2. kedvencem, de az ilyet soha nem fogom megérteni hogy pl. miért jobb Poulsen mint Tiago.
más csapat: Manchester: nekik volt a legkevésbé szükség talán erősítésre, de pl. a jobbszélső védőposzt nem túl erős.
Arsenal: szokásos fiatalítás, Nasri nemrossz vétel, de mostmár a Tottenham is egyenlő erős velük, csak ők meg szerencsételenek egy kicsit, még össze kell azét szokniuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
barca0417 2008.09.01. 14:28:48-kor.