Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Kár,hogy ilyen későn van szívesen megnéztem volna aztán lehet,hogy fenntmaradok csak akkor nem biztos,hogy reggel fel tudok kelni!Roniee21 írta:Én igenFCB_gábor írta:Brazil-Mexiko-t nézi valaki hajnalban?10 kor lefekszek,1 előtt 10 percel kelek,végignézem aztán 3 tól 6 ig alszok,ugyanis reggel suli
![]()
![]()
Remélem nem kelek fel hiába![]()
Valamelyik tévé adja?FCB_gábor írta:Brazil-Mexiko-t nézi valaki hajnalban?
és hol vannak a szenegáliakGame90 írta:Pl.?barca99 írta:Egy kicst off: Miért nincs kontinens bajnokság?Sztem jó lenne... Drogba Eto'o csatárpáros, kp. közepén Essien és Yaya Touré, stb...
![]()
![]()
Kameni - Eboué, K. Touré, Yobo, Taiwo - Yaya Touré, M. Diarra, Essien - Eto'o, Drogba, Martins.
Hirtelen ennyi
Szerk.: cseresor![]()
Geremi, Meite, Mikel, Adebayor, Zokora, Appiah, Akale...
Én igenFCB_gábor írta:Brazil-Mexiko-t nézi valaki hajnalban?
Bilyaletdinov asszem nagy tehetsége az oroszoknak, támadó kp. 20-21 éves kb.Game90 írta:Az én afrikai válogatottam jobb lettnoname írta:Na nézzük:
Schwarzer-Emerton-Salcido-Marquez-Anyukov-Bilyaletdinov-Pardo-Nakamura-Cahill-Castillo-Kerzsakov
Ez jött össze!![]()
![]()
Ők meg kik?![]()
hupsz, tényleg voltnoname írta:Schwarzer-Emerton-Salcido-Marquez-Anyukov-Giovanni-Nakamura-Cahill-Park ji Sung-Castillo-Kerzsakov
Így már jó.
Az én afrikai válogatottam jobb lettnoname írta:Na nézzük:
Schwarzer-Emerton-Salcido-Marquez-Anyukov-Bilyaletdinov-Pardo-Nakamura-Cahill-Castillo-Kerzsakov
Ez jött össze!
Lee chun so nem fér be? Meg Cahill? Park ji sung?noname írta:Na nézzük:
Ez jött össze!
Arra emlékeztem hogy Argentínának szurkolsz, mondtad fórumtalin.antiimperialista írta:Én is, én is:
Kedvenc: Magyarország
Akiknek a nagy tornákon szorítok: Argentína, Anglia, Németország
Akiket nagyon nem szeretek: brazilok, az összes szomszéd válogatott (Ausztria közömbös), a skandinávok, a hollandok