2008.11.02. 08:25:17
Le a kalappal az egész csapat előtt!
Ilyen körülmények között extrán csúszni, mászni és küzdeni kell, és ezt mind megtették a fiúk, ráadásul még a szép játékra is jutott energia. Egyszerűen lenyűgöző ez a csapat és az ahogy Pep mester felrázta őket.
Xavi mindkét gólja nagyon szép volt, egy tökéletes szabadrúgás és egy sakk-matt csiku-csuki(itt külön grat Henrynak, amiért okosan lefejelte a labdát).
Három dolgot furcsáltam:
1: Piqué nagy kedvencem és jól is teljesít, de tegnap meggyűlt a baja a védőkkel, talajjal stb, inkább most Caceresnek adtam volna játéklehetőséget, szerintem dinamikusabban tudott volna mozogni főleg egy ilyen talajon.
2: Valdes nagyot védett Duda gólja előtt, de utána vajon miért nem ment vissza a kapujába? Dudaról köztudott hogy életveszély a bal lába, amit most is bizonyított..
3: És végezetül a Victor Sanchez cserét hagytam volna a végére, Bojant hoztam volna be előbb.
Ezek már csak apró észrevételek, sok jelentőségük szerencsére már nincs.És lehet hogy most megköveztek de én a Malaganak is gratulálok, nem álltak vissza, hanem próbáltak focizni. Számomra ez szimpatikus dolog, egy racing santander pl tuti beállt volna 10emberrel védekezni a 16osnál, talán még gátat is építettek volna..
Gyűlnek a győzelmek, szépen játszik a csapat, sok a gól, most már csak az kell hogy a Nou Camp is megteljen végre, Visca el Barca!
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!