Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A hivatalos weboldal (fcbarcelona.com) szerint a bajnokságban 7 volt eddig, a mai +1el már akkor 8.ozsimiki írta:már az előbbi meccseken is kapott 1-2 távoli lehetőséget, akkor is vmi iszonyat erővel ment a laszti,és nem is reménytelenül. most be is vágta.
Alvesben is van erő,de nem kérdés,h az ilyen távolságú lövéseknél kit favorizálok. bár szntem közelebbről is hasznos lenne, emlékszünk egy bizonyos Roberto Carlosra...
Persze közelebbről lehet variálni...Xavi,Messi,Ibra, mert Ibra se csak erőből tudja megoldani, de ilyen nagyobb távolságoknál az is kell mint látható![]()
hanyadik gólpassza volt a bajnokságban?
ozsimiki írta:már az előbbi meccseken is kapott 1-2 távoli lehetőséget, akkor is vmi iszonyat erővel ment a laszti,és nem is reménytelenül. most be is vágta.
Alvesben is van erő,de nem kérdés,h az ilyen távolságú lövéseknél kit favorizálok. bár szntem közelebbről is hasznos lenne, emlékszünk egy bizonyos Roberto Carlosra...
Persze közelebbről lehet variálni...Xavi,Messi,Ibra, mert Ibra se csak erőből tudja megoldani, de ilyen nagyobb távolságoknál az is kell mint látható![]()
hanyadik gólpassza volt a bajnokságban?
off:lionel10M írta:Hihetetlen akaratereje van a srácnak.Adhatna az argentinnek belőle. Leo volt a szezon legjobbja, csak az argentin kirándulás tönkrettette az önbizalmát. 9 meccs 10 gól volt a mérlege. Az utolsó három meccs nem sikerült Messinek.LG írta:Eddig szvsz ő a csapat legjobbja a szezonban. Aminek igazán örülök, de itt az idő, h a többiek is felnőjenek hozzá
Illetve a gólpassza is megvan máraRivaldo11 írta:Valami embertelen erővel lőtte el a szabit, irgalmatlanul nagy gól volt. Ha lesz még egy szabi amihez odaáll, kiváncsi vagyok, ki mer sorfalat állni.
Piszok nagy erő volt a szabadrúgásában.Capon írta:Hát Ibra azt a szabadrúgást nagyon beverte a léc alá bődületes erővel. Kapusnak nem volt ideje felemelni a kezét pedig majdnem arcon rúgták 25-ről. iszonyat erő volt benne.
Hihetetlen akaratereje van a srácnak.Adhatna az argentinnek belőle. Leo volt a szezon legjobbja, csak az argentin kirándulás tönkrettette az önbizalmát. 9 meccs 10 gól volt a mérlege. Az utolsó három meccs nem sikerült Messinek.LG írta:Eddig szvsz ő a csapat legjobbja a szezonban. Aminek igazán örülök, de itt az idő, h a többiek is felnőjenek hozzá
http://www.fcbarcelona.com/web/Galeries ... ENO_17.JPGSanama írta:
ez mi pontosan ?![]()
Igy van, és remélem gyorsan beköszön az ellenfélnek. Hajrá Ibra!Barcaádám írta:hamár mindenki én is
Isten éltessen Zlatan Ibrahimovic!