Championship/Football Manager

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
tenkl
Jugador d'estrella

2008.12.27. 19:36:44

Valentino írta:Hali!!

Most töltöm az FM 2009-et és szeretnék információt kérni tőletek, hogy hogyan tudom feltenni a magyarítást, kell e hozzá más program vagy egyéb!!!Mert a 2008-nál csak bemásoltam a file-okat a helyükre és ment!!Itt hogyan működik a dolog??????
Remélem segítetek!! :)
előre is KÖSZI!!!
kell hozzá a 9.1 es pach, de nálam azt már a crack kérte és a letöltéssel együt jött. Ezután ugyanúgy bemásolod a file-kat, és kész.
Kép
Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
Valentino
Jugador del Barça

2008.12.27. 19:33:26

Hali!!

Most töltöm az FM 2009-et és szeretnék információt kérni tőletek, hogy hogyan tudom feltenni a magyarítást, kell e hozzá más program vagy egyéb!!!Mert a 2008-nál csak bemásoltam a file-okat a helyükre és ment!!Itt hogyan működik a dolog??????
Remélem segítetek!! :)
előre is KÖSZI!!!
Kép
Hattrick: FCBalcsi
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.12.26. 21:34:10

Titinho írta:Valaki tud nekem adni egy serial keyt a 9.2.0-ás patch-hez? Vagy majd jön valami crack hozzá? Most nem tudom enélkül elindiítani a gamet. :? Bejön egy aktiválási ablak és oda kell valami kód...ha valaki tud segíteni azt megköszönném. :wink:
Nincs se crack, se kód.

Újra kell telepítened.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Titinho
Director del Fútbol

2008.12.26. 21:30:24

Valaki tud nekem adni egy serial keyt a 9.2.0-ás patch-hez? Vagy majd jön valami crack hozzá? Most nem tudom enélkül elindiítani a gamet. :? Bejön egy aktiválási ablak és oda kell valami kód...ha valaki tud segíteni azt megköszönném. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.12.26. 19:33:40

Örülök neki :cry: . Kezdhetem előröl a Sevillás karrierem majd, ez van :( .

Szerk.: Akkor már a Betis csapatával fogok inkább kezdeni. Vagy mással ...mert a Sevillával 1. vagyok, kezd unalmas lenni... :roll:
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2008.12.26. 19:25:25

Victor_Valdes írta:Kidobhatnának a patch-hez 1 crack-et is, mert így csak az ér vele valamit aki megvette eredetiben.

Szerk.: Varnagy Krisztián: Új játékot kellett kezdened ahhoz, hogy a patch működésbe lépjen?
Feltelepíted a 9.2.0-ás patch-et és új játékot kezdesz!!!!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.12.26. 19:14:10

Kidobhatnának a patch-hez 1 crack-et is, mert így csak az ér vele valamit aki megvette eredetiben.

Szerk.: Varnagy Krisztián: Új játékot kellett kezdened ahhoz, hogy a patch működésbe lépjen?
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2008.12.26. 18:40:57

FM 09 patch 9.2.0

1. szezon:

Bajnok:

http://kepfeltoltes.hu/view/081226/tabe ... es.hu_.jpg

BL győztes:

http://kepfeltoltes.hu/view/081226/bl_w ... es.hu_.jpg

Spanyol kupa győztes:

http://kepfeltoltes.hu/view/081226/kupa ... es.hu_.jpg

Eto'o 40 gól, 42 mérkőzés:

http://kepfeltoltes.hu/view/081226/eto_ ... es.hu_.jpg

Sokat javított a 9.2.0-ás patch a játékon!!!

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára varnagykrisztian 2009.01.04. 12:23:37-kor.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.12.26. 13:14:44

Lionel85 írta:Helló! Valaki tudna adni egy serial key-t a Football Manager 2009-hez, mert a serials.ws oldalon nincs :?

Előre is köszi!
Nem kell hozzá, csak amikor telepíted a 'phonét' válaszd ne stream-esat!
Ha felraktad csak crackkeld fel.
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.12.26. 13:12:58

Helló! Valaki tudna adni egy serial key-t a Football Manager 2009-hez, mert a serials.ws oldalon nincs :?

Előre is köszi!
Kép
Kép
Kép
szergoka
Jugador del Barça

2008.12.22. 20:41:31

Újabb problémám adódott: letöltöttem a magyaritáshoz szűkséges 9.2-es patchet,fel is tettem,ám amikor elinditottam a magyarosítást,a winrar hibaüzenetet adott,melybe ez áll:fájl nve.."az archivumnak nincesn vége".többször letöltöttem a magyarositást(ahogy az adott oldalon írták is,hogy hiba esteén ez a teendő),de továbbra is hibás,ráadásul csak egy fájlt tölt le 4-5 közül,pedig elvileg nem hibás a link.most ebben kérnék egy kis segitséget!
szergoka
Jugador del Barça

2008.12.22. 20:01:48

[átmásolsz mindent a dvd crack könyvtárából vagy honnan a játék főkönyvtárába, a hivatalos patchet felnyomod, majd a másikat, oszt utána goooo[/quote]

Köszi szépen a segítséget,de közbe sikerült megoldanom.
szergoka
Jugador del Barça

2008.12.22. 19:38:20

sziasztok!
a segítségeteket szeretném kérni,következö a problémám:
felinstalláltam a játékot,feltettem a patch-et,ami már rajta volt a dvd-n,és utána átmásoltam a crack fájlt,ami nem akart felülirni semmit,mivel nem fm.exe az elnevezése,hanem fm91_tm.ha elinditom a játékot,kiad egy üzenetet,ami a "product key"-t kéri.
előre is köszönöm!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.12.21. 12:14:43

Hosszú keresgélés után a Sevilla csapatára esett a választásom.

A vezetőségnek megígértem, hogy harcban leszek a Bajnoki címért, eddig sikerült.
Az alapkeret elég jó volt, igazolni adtak 6 millió eurót, de sikerült kikönyörögnöm további 20 milliót. Így volt pénzem igazolni, de eladtam Kanoutét, Marsecát, és Renato-t, majd az utolsó napokban megváltam Chevantóntól is.

Ezek után úgy éreztem meg kell erősítenem a csatársort, illetve a középpályát.
A kettő csatár helyett jött Cardozo és Vela, támadó középpályásnak két argentint Riquelmét, és Bounanottét néztem ki, első drágának bizonyult így a fiatal Diego mellett döntöttem.
A védelem közepébe érkezett Beevers a Sheffield Wed. csapatából, nagy tehetségnek ígérkezik, csak ajánlani tudom.
Mint később kiderült költenem kellett volna még a védelemre, elég sok gólt kapok, de szerencsére a Capel, és Cardozo is formában van. Koné eladásán is gondolkodtam de megtartottam, mondhatom meghálálta, 4 meccsen 5 gól, minden csere volt.
Fabianoért a Madrid ajánlott 40 millió €, egész pontosan 25-ről kezdtem el alkudozni :D . Nem adtam el, féltávnál lehet megválok tőle, helyette érkezik majd Seleznyov, az értékei nem jók, de egy állat.

Végül itt a kép:
KATT

A Taktikáról: Még nem találtam meg a tökéleteset, de a 4-4-2 tűnik a legjobbnak gyémánt alakzatban.

Kép:
KATT

Végül itt a tabella:
Tabella
A Barcát is sikerült legyőznöm, igaz eléggé öltem a játékot. Tíz emberrel bekkeltem. Lesérült náluk 3 ember, nálam Javas sérült meg 11 hónapra, emellett 1-1 kiállítás volt mind a kettő oldalon. 3-2 lett Cardozo, Capel, és Koné góljaival.

Az Osasuna elleni döntetlenre nem vagyok büszke, de ez van. Eddig csak a kisebb madridi csapattól kaptam ki 2-0-ra.

Az UEFA kupa selejtezőjében 5-1-el küldtem haza a Zveda Beograd csapatát, elsőn nyertem 5-0-ra másodikon a 'B' csapattal álltam fel, 1-0-ás vereséget szenvedtem .

Az 'A' csoportba kerültem az Ajax-al, a Pompey-el, az Étienné-vel, és a Sporting Bragával.

Egyenlőre így állok, majd jelentkezem.
Köszi ha elolvastad.
Peace!

Szerk.: Elég hosszú lett, bocsika :oops: .
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.12.21. 11:39:25

Gracias, Senor! :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.12.21. 11:34:49

MichaaBee írta:Norbi bebizonyítja, hogy ő a legjobb fmes :P
egyébként kb. mennyiért lehet megvenni? (nem érdekelnek a 0Ftos torrentek, épp tegnap kellett kiiktatnom 1 trójait, 1 sonart és 2 infostealert...)
Messze nem én vagyok a legjobb :) . Körülbelül 10 000 HUF-ért lehet megkapni.
Ha beszerzed várunk az online világban is :) .
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.12.21. 09:50:43

Norbi bebizonyítja, hogy ő a legjobb fmes :P
egyébként kb. mennyiért lehet megvenni? (nem érdekelnek a 0Ftos torrentek, épp tegnap kellett kiiktatnom 1 trójait, 1 sonart és 2 infostealert...)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.12.21. 08:25:07

Nem sokára jelentkezem egy kis év eleji beszámolóval a Sevilla csapatáról.

Addig is:
Biztosra veszem, hogy már mindannyian nyertetek bajnoki címet, kupát, Bajnokok Ligáját, UEFA-kupát, sőt többetek már Világbajnok menedzser. Természetesen offline, a gép elleni karriereitekben. Itt az idő, hogy tehetségeteket más játékosok ellen is megcsillantsátok és elmondhassátok magatokról, hogy: „Igen, én vagyok Magyarország egyik legjobb FM-ese.”

Mi, magyar FM játékosok az IRC Quakenet szerverén a #hungary.fm szobában vagyunk elérhetőek, itt keresünk ellenfelet, ha éppen játszani akarunk, valamint itt beszélgetünk, nem csak FM-ről. J

Az online FM-ezés már 4 éves múltra tekint vissza, minden évben kupák és ligák várják a játékosokat. Ez az FM09-el sem lesz másként, mind nemzeti, mind nemzetközi liga is kezdetét fogja venni. Azok számára, akik komolyan gondolják ezt a játékot és sikereket szeretnének elérni benne van egy oldal, mégpedig Electronic Sports League (ESL),melynek címe: http://www.esl.eu/hu/

Itt több kupa és liga is megtalálható lesz, ki-ki nevezhet szájíze szerint. Többek között lesz Magyar Liga, és Nemzetközi Liga (1 az 1 elleni párharcok), valamint Kupa (bajnokok ligája rendszerű), és CsapatLiga és Kupa (5 az 5 elleni, Klánliga). Valamint az idei évtől sok új versenysorozat is vár az online játszókra, melyekre még nem volt példa az FM történetében. :)

Mint láthatjátok nem csak egyéni, hanem csapat-versenyeken is bizonyíthattok. Olyan magyar klánok (csapatok) versengenek majd „kegyeitekért” többek között, mint az idén 5 éves és egyben az FM08-al Summer Cup 2. helyezett (Bajnokok Ligájának felel meg) The Professional Managers (TPM), valamint a Magyar Bajnoki címvédő Rising Generation (rG).

Eredményes játékoddal pedig akár Magyar Football Manager Válogatottá is válhatsz, képviselheted az országot Világbajnokságon (Nations Cup).

Ha szereted ezt a játékot, ITT a helyed!!

Hogy csatlakozhass hozzánk:

* regisztrálj a www.esl.eu/hu oldalon, töltsd ki az adataidat és jelentkezz a Football Manager 09 1on1 ligába. /november 14. után lesz aktív/
* töltsd le a mIRC nevű chat programot és gyere fel a #hungary.fm csatornára a Quakenet serveren!
* Kérdezz bátran, ismerkedj a többi játékossal.
* Játsszál, játsszál, játsszál! :)

És most röviden magáról az online játékmenetről:

Egyszerre két játékos játsza, egyikük a server, másikuk a serverre csatlakozó. Server készítés előtt megbeszélik hogy ki melyik csapattal lesz, így azokat az országokat tölti be csak ami kell (pl. X játékos: Barcelona, Y játékos: Chelsea, így be kell tölteni Angliát és Spanyolországot, valamint Kínát 2007. decemberi kezdéssel. Kínára azért van szükség mert így mindenki fitt és nincs sérült.) Miután mindkét játékos a serveren van, egyikük kihívja a másikat két barátságos meccsre, egyik otthon, másik idegenben, a két meccs összesített eredménye lesz a végeredmény, idegenben lőtt gól szabály nincs érvényben. Mindkét meccs végén screenshotot kell csinálni az eredményről, ez a bizonyíték.

Jó játékot! :)
/ www.clns.hu /
Titinho
Director del Fútbol

2008.12.15. 12:25:15

Na véget ért az első szezonom a NAPOLI együttesével, egy kis szezonzáró szösszenet: :)

Majdnem féltávnál (16. forduló) ugye írtam egy kis helyzetjelentést, ami az Olasz-kupával folytatódott, ahol az Intert kaptam meg egyből. Idegenben 2-2-t játszottam velük, elkezdtem bizakodni, hogy beállok védekezni és kontrajátékra így talán egy góllal jó lehetek a második meccsen. Hmm...nem így lett. Simán 3-0-ra kikaptam otthon és ezzel elbúcsúztam a kupától is, így már csak a bajnokság maradt számomra, ahol a média által elvárt 8. helytől jobbat akartam elérni.

Ez mondjuk, hogy hamar el is jött, egyre jobban jöttem felfele az előttem lévőkre (Udinese, Fiorentina, Sampdoria), szép kis fordulók voltak. Elérkezett a 28. forduló ahol már az 5. helyen álltam (a szezon elején lévő bukdácsolás miatt a 4. hely már elérhetetlen volt szinte), de úgy hogy az 5. és a 12. hely között csupán 4 pont különbség volt. Az utolsó 10 fordulóban aztán bekeményítettem (8 győzelem ebből 7 zsinórban és 2 vereség) és sikerült megtartani és megerősíteni az 5. helyemet, sőt még a 4. AS Roma-ra is feljöttem 2 pontra a végén és 7 ponttal elhúztam a 6. Sampdoria előtt. Amilyen rosszul indult a szezonom, számomra olyan kellemes lett a vége. Közben persze már felmerült a nevem a Real Madridnál, a Liverpoolnál és az AS Románál is. A bajnokságban egyébként O.Cardozo lett a gólkirályom 14 góllal, a Seria-A gólkirálya amúgy Ibrahimovic lett 15! góllal. :shock: Ilyen se volt még nálam, hogy valaki ilyen kevés góllal legyen gólkirály. Di María adta a legtöbb gólpasszt, számszerint 12-t, Belletti pedig a 2. legjobb játékosa lett a Seria-A-nak 7.34-es átlaggal. Jók voltak még: Montolivo, Maggio, Cannavaro, Vitale. F. Santacroce és Hamsik besértődtek mert nem engedtem el őket a télen, így nem is játszottak jól a tavaszi szezonban, de a végén már megmondtam, hogy nyáron eladom őket. A bajnokságot amúgy a Milan nyerte 1 pont előnnyel az Inter előtt, az olasz kupát a Roma, az UEFA-kupát szintén a Milan, a BL-t pedig a MU.

Na de vége lett a szezonnnak és kíváncsi voltam, hogy mi lesz azokkal a feltételezésekkel. Ekkor már gondolkodtam, hogy kivel kéne erősíteni a Napoli keretét, és ekkor június 18-án megkeresett az AS Roma (4. helyen végeztek) és szerződést ajánlottak nekem. Mivel a BL-ben jó lett volna szerepelni és amúgy is tetszett a Roma kerete, ezért elfogadtam a 2 éves szerződésüket és otthagytam Nápolyt. A keret semmit sem változott az első évben Spallettinél csak egy pár ember ment el kölcsönbe. De én viszont elkedztem a takarítást. Ugyanazt a 4-3-3-as rendszert alkalmaztam mint a Napolinál. 2 edző, 1 figyelő és 1 gyúró kivételével mindenki ment a szakmai stábból és feltöltöttem őket elismert emberekkel. A men.asszisztensem is a kedvencem: Pako Ayesterán lett. :wink: Átigazolásokra kaptam cirka 64 milliót (előzetesen a felére számítottam) így elkezdtem a keretben is a takarítást.

Na kezdtem azokkal akik távoztak:
Vucinic - 16,5 m€ - Real Madrid (még Spalletti adta el)
Brighi - 5 m€ - Liverpool (őt is)
majd én:
Taddei - 21,5 m€ - Real Madrid
Julio Baptista - 24 m€ - Atletico Madrid
Perrotta - 4,7 m€ - Napoli
Cassetti - 1,4 m€ - Empoli
Tonetto - 800 e€ - Avelino
Barrusso - 4 m€ - Villarreal
R.Faty - 2,3 m€ - Rennes

És akik érkeztek:
Montolivo - 16 m€ - Napoli (őt mindenképpen át akartam hozni a Napolitól)
Diego - 24 m€+zár. - Werder B.
Buonanotte - 9,5 m€+zár. - River Plate
D. Payet - 11 m€+zár. - St.-Etienne
Di Natale - 12,5 m€+zár. - Udinese (neki nagyon örültek a szurkolók)
G. Rossi - 18 m€ - Villarreal (átadólistán volt, menni akart a csapattól, neki meg én örültem nagyon :) )
Mathieu - 6,5 m€+zár. - G.Bordeaux
Thiago Silva (khv) - 10 m€+zár. - Hamburg
Santon (18 éves, jobbhátvéd) - 6 millió€ - Inter (ajánlom mindenkinek, mert állítólag nagyon jó lesz! Már 18 évesen minőségi játékos státuszt kapott!)

Hát ennyit az átigazolásokról, volt mozgás bőven. Célom egyébként, hogy a BL-ben túljussak a csoportkörön (Spallettivel ez nem sikerült nekik), és utána egy jó helyezést elérni, valamint szeretném az olasz szuperkupát és az olasz kupát is megnyerni! A bajnokságban az első 3-ben kéne végezni és akkor már jó vagyok. Eddig 1 felkészülési meccsen vagyok túl, a Nyíregyháza ellen nyertem 5-0-ra idegenben: Menez 2 gól 1 gólpassz, Payet 1 gól 1 gólpassz, valamint Montolivo és Totti volt eredményes.

Na majd jelentkezem, hogy miként sikerült a szezonom. Ez jóóó hosszúra sikerült! :D Köszi, hogy elolvastad! :wink:

Peace.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
szajko
Director del Fútbol

2008.12.14. 13:25:58

Perrero írta: circa 1 hónapja
Bazze, hogy .... ennyire low is csak én lehetek.
szajko
Director del Fútbol

2008.12.14. 13:20:23

Van már magyarítás az FM 09-hez? :roll:
Lezárt