Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
Szvsz hiba volt Dámiat kölcsönadni. Belletti Barcás pályafutásának vége a, ha már Oleguert "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" játszatni, akkor legalább középen, mert nem egy tipikus szélsővédő, aki technikai virtuozitásáról lenne híres, és nem is egy gyalogkakukk. Töbször is hangoztattam már: a sajátnevelés a jövőben nagyobb szerepet fog kapni, ez Blatternek egyik legfontosabb célkitűzésre.
Úgyhogy játszassuk csak a spanyol, sajátnevelésű focistáinkat!!
Úgyhogy játszassuk csak a spanyol, sajátnevelésű focistáinkat!!
Tökéletesen egyetértek jelwaz-zal nem kell ide senki, hagyjuk már kiforrni a csapatot, egyébként láthatjuk Oleguer fejlődését is, stb., még jó, hogy nem mi vagyunk a felelősek az igazolásokért, mert akkor ott tartanánk, ahol a Madrid
Egyébként jelwaz Madrid drukker lenne 

Barcelooooooooooooooooooooooooona
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
nem tudom az idén is ki igazolt jobban.mi az h nekünk sosem elég?pont te nagy rejál drukker mondod.orba szájba igazoltok csak sajnos (nektek) olyan gagyi embereket h kész.gyagyik vagytok nagyonjelwaz írta:NEktek sosem elégCsak újab nevek és még újabbak! Nem tudom mit vártok még a csapattól? Még Maxi sem fér be a keretbe...
ENNYI!!!!!!!!!
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
MOst lett 17 Guzman, és sztem mindig is jó üzlet a fiatalokba fektetni, nézük meg kik kerültek mostanában ki az akadémiánkról(Xavi,Puyol, Iniesta, Fabregas, Pique, Messi). Mind fantaszikus játékosok, és mi neveltük őket, vagy fiatalon vettük. És nézzük csak meg hogy majd kik fognak berobbanni pár év múlva: Dos Santos, Guzman(?), Bojan Krikic.
Szal mindig is érdemes a fiataolkra figyelni, nekem sokkal nagyobb örem egy új saját nevelésű játékos csapatba kerülése, mint egy hasonló kaliberű idősebb játékos.
Szal mindig is érdemes a fiataolkra figyelni, nekem sokkal nagyobb örem egy új saját nevelésű játékos csapatba kerülése, mint egy hasonló kaliberű idősebb játékos.
-
- Llegenda del Barça
fcjoc! -Jelwaz Barca-drukker!fcjoc írta: TE beszélsz BAZZ!!!...Már a jövő éves keretet csináljátok!!! Keane-t is minek??? Vak Pistának is minek kellett a REal-ba menni... elsem hiszem...h miért nem ment a Arsenal-ba...ÁÁ
vagy hozzánk!!!

Jelwaz! -a mexikói kiskölök nem azért kerülne a Barcába, hogy a Celta ellen már ő kezdjen, ő egy fiatal kölök, nyilván a korosztályos csapathoz kerülne és csak 2-3 év múlva lehetne rá számítani.
Bocs, de Jong télleg jo játékos, csak 1 névrokonával kevertem.LG írta:de Jongot és nem tarom nagy játékosnak, esetleg Maxwell-t.Taibi írta:Elvileg a nyáron lejár a szerződése az Ajaxból Maxwellnek és Nigel de Jongnak is.
Mindkettő jó játékos és fiatalok.
Szerintem ingyen(!) el lehetne egyiket vagy akár mindkettőt is hozni.
Cassano mi, na pont o kéne ide...Tibor írta:Cassanot is lehetne igazolni ingyen,mert az idény végén lejár a szerzôdése és a Roma nem hosszabbított vele.Idôvel Eto utodjává válhatna.

[quote="jelwaz"]NEktek sosem elég
Csak újab nevek és még újabbak! Nem tudom mit vártok még a csapattól? Még Maxi sem fér be a keretbe...[/quote]
TE beszélsz BAZZ!!!...Már a jövő éves keretet csináljátok!!! Keane-t is minek??? Vak Pistának is minek kellett a REal-ba menni... elsem hiszem...h miért nem ment a Arsenal-ba...ÁÁ
vagy hozzánk!!!

TE beszélsz BAZZ!!!...Már a jövő éves keretet csináljátok!!! Keane-t is minek??? Vak Pistának is minek kellett a REal-ba menni... elsem hiszem...h miért nem ment a Arsenal-ba...ÁÁ
vagy hozzánk!!!
Háát szerintem ha elmegy kölcsönbe Damia..akkor biztos jön Daniel Alves... ha nem is télen..de nyáron..
(de én örülnék neki
)

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Na 4 gólt lőtt csereként, pl. a döntőben 12 perc alatt talált be, holtversenyben második lett a góllövőlistán.
http://www.univision.com/content/conten ... &cid=75082
Itt van róla 1 kép.
http://www.univision.com/content/conten ... &cid=75082
Itt van róla 1 kép.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Guzman nagyon jó. VIdeóm nincs, viszont a vbn láttam, ügyes gyrek, a döntőben is lőtt gólt( talán 2t is?). Csak csere volt, de sokat játszott.
Henryról nagyon sokat hallani, de nem örülnék továbbra se neki, de annak se örülnék ha a real vinné el, mert sokat erősödnének. Talán belátja a vezetőség, hogy nincs rá szükség, most olvastam Ten CAte nyilatkozatát, melyben agyon dícséri Messit, remélem ebbe is belegondolnak majd nyáron, ja még ott van lassan Dos Santos is, bár ő is kb. 1,5 év múlva lehet bevethető, bár akár már jövőre játszhat pár meccset.
Henryról nagyon sokat hallani, de nem örülnék továbbra se neki, de annak se örülnék ha a real vinné el, mert sokat erősödnének. Talán belátja a vezetőség, hogy nincs rá szükség, most olvastam Ten CAte nyilatkozatát, melyben agyon dícséri Messit, remélem ebbe is belegondolnak majd nyáron, ja még ott van lassan Dos Santos is, bár ő is kb. 1,5 év múlva lehet bevethető, bár akár már jövőre játszhat pár meccset.
-
- Barça B
Tud valaki Guzmanról egy videót??Amúgy mi a rendes neve 

Szerintem a télen ha nem távozik senki akkor nem lesz szükség erősítésre, maximum Xavi
helyére kellene kölcsön kérni valakit az idény végéig

- laci18
- Jugador d'estrella
Szerintem a védelembe sem kell senki. A csapat jó ahogy van, max. a távozók helyére kell majd újakat hozni.nfsmw írta:Etoo még csak 23 éves...Még soká kell neki új utód! De ott van Messi! NEM KELL CSATÁR!!!A védelembe valahova kell ember.Tibor írta:Cassanot is lehetne igazolni ingyen,mert az idény végén lejár a szerzôdése és a Roma nem hosszabbított vele.Idôvel Eto utodjává válhatna.
Etoo még csak 23 éves...Még soká kell neki új utód! De ott van Messi! NEM KELL CSATÁR!!!A védelembe valahova kell ember.Tibor írta:Cassanot is lehetne igazolni ingyen,mert az idény végén lejár a szerzôdése és a Roma nem hosszabbított vele.Idôvel Eto utodjává válhatna.

Cassanot is lehetne igazolni ingyen,mert az idény végén lejár a szerzôdése és a Roma nem hosszabbított vele.Idôvel Eto utodjává válhatna.
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
De jongot megveszi a Manchester! megvan a nemzeti sport mai száma abban van benne!
Én úgy gondolom hogy a Barca most jól össze van rakva és minden posztra van legalább 2 játékos!
Azt meg nagyon sajnálom hogy Maxi csak ennyi lehetőséget kap mert szerintem jobb mint H.L. Sőt!
A kezdőbe nem is de legalább cserének ott lehetne minden meccsen. Eddig csak ez a dolog nem tetszik F.R.-ban, egyébként jól navigál!

Azt meg nagyon sajnálom hogy Maxi csak ennyi lehetőséget kap mert szerintem jobb mint H.L. Sőt!
A kezdőbe nem is de legalább cserének ott lehetne minden meccsen. Eddig csak ez a dolog nem tetszik F.R.-ban, egyébként jól navigál!

RIVALDO egy LEGENDA!!!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Nekem jelen pillanatban, senki nem kéne, csak sztem Damianak kéne többet jácania!