Hány csapat jelentkezett (ill. fizetett - s ezáltal tuti ott is lesz) eddig

Jóba vagyok vele, úgyhogy ezzel nem lenne gond, viszont úgy tudom, hogy hónaponként legalább egy focin meg kell jelenni Pesten, nem csak a tétmeccseken. Azt pedig nem tudom, hogy be tudnám-e vállani, hogy minden hónapban minimum egyszer felmegyek.Bercy írta: Sztem ha szépen megkéred felhoz...persze ha játszik éppen Pesten a csapattal...
Sztem ha szépen megkéred felhoz...persze ha játszik éppen Pesten a csapattal...Zozzy 5 írta:Tudom, viszont Ő már nagy gyerek, így fel tud járni a hétvégi focikra az ótójával, én meg nemBercy írta:Antiimperialista is Debreceni és mégis játszik a "B" keretben...Zozzy 5 írta:Annyira irigyellek Titeket, hogy ilyen fa$za tornákon indulhattok el együtt, ilyenkor sajnálom, hogy ennyire messze vagyok Pesttől...
Tudom, viszont Ő már nagy gyerek, így fel tud járni a hétvégi focikra az ótójával, én meg nemBercy írta:Antiimperialista is Debreceni és mégis játszik a "B" keretben...Zozzy 5 írta:Annyira irigyellek Titeket, hogy ilyen fa$za tornákon indulhattok el együtt, ilyenkor sajnálom, hogy ennyire messze vagyok Pesttől...
Antiimperialista is Debreceni és mégis játszik a "B" keretben...Zozzy 5 írta:Annyira irigyellek Titeket, hogy ilyen fa$za tornákon indulhattok el együtt, ilyenkor sajnálom, hogy ennyire messze vagyok Pesttől...
Szia Pé! Jobulást kívánok Neked.Silvanus írta:FONTOS! Mivel most csak 1 órát fogunk játszani, és ez tényleg fontos mindkét csapat számára, hangsúlyozottan kérnék mindenkit, hogy időben érkezzen meg, azaz ne 12-re, hanem 11.30 - 11.40-re jöjjön, öltözzön át, melegítsen be, hogy 12-kor el tudjuk kezdeni a meccset! Kérlek! Köszönöm!
Ja, és az nyilván evidens, hogy a pálya bérletét fele-fele arányban fizeti a két csapat, ami gondolom 10 ezer forint körül van, így 5-700 forintnál nem hiszem hogy drágább lesz fejenként, ez a pénzösszeg legyen nálatok!!!
Nagyszerű nap lesz, mert közben lehet szurkolni élőben a "B" csaptnak is a feljutásért!HAJRÁ HFCB "B"!!!