Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.11. 11:12:07

tagore írta:"A játékosok pedig úgy játszanak, ahogy az edző a pályára küldi őket. " Ennél nagyobb hülyeséget már rég nem hallottam. Ez nem a megyekettő, barátom! "Jóska, fussá át, asztá vedd le a labdát, Tibi, te meg mennyé előre, oszt próbád ódarró beadni!" Szerinted ez így megy a Barca szintjén? Egy szóval se mondtam egyébként, hogy ha nyer a csapat, akkor az Rijkaard érdeme kizárólag, vesztés esetén pedig a játékosoké a blama. Erősen csúsztatsz. Természetesen ugyanaz az arány, mint ahogy most sem akartam R.-ot felmenteni, egyszerűen csak felfordul a gyomrom ettől a kategorikus, szubjektív rosszindulattól. Mert ez mellőz mindenféle szakmaiságot (igen, a szurkolóság is egy szakma, akár az irodalomban az olvasói lét), csak egyszerűen egy emberre irányul, mikor mindannyian tudjuk, hogy a futball csapatmunka. Ha tetszik, ha nem.
Ja, de másfél év sikertelensége, semmittevése csak és kizárólag a játékosok bűne - szerinted. Atz edzőnek ehhez semmi köze, ő szent, ő tévedhetetlen.
Te talán elvégezted a kölni futballakadémiát, vagy a Testnevelési Egyetem futballedzői karát? Nem hinném, akkor eszerint írjál - tisztességes, emberhez méltó hangnemben.
A csapat felállásáért, taktikájáért pedig szerintem az edző a felelős, nem pedig a szertáros, a takarítónő vagy a buszsofőr! Aki pedig ugyanazt a sémát játszatja 4 és fél éven keresztül az nem edző, hanem szakbarbár.
Kép
tagore
Barça B

2007.11.11. 11:08:27

"A játékosok pedig úgy játszanak, ahogy az edző a pályára küldi őket. " Ennél nagyobb hülyeséget már rég nem hallottam. Ez nem a megyekettő, barátom! "Jóska, fussá át, asztá vedd le a labdát, Tibi, te meg mennyé előre, oszt próbád ódarró beadni!" Szerinted ez így megy a Barca szintjén? Egy szóval se mondtam egyébként, hogy ha nyer a csapat, akkor az Rijkaard érdeme kizárólag, vesztés esetén pedig a játékosoké a blama. Erősen csúsztatsz. Természetesen ugyanaz az arány, mint ahogy most sem akartam R.-ot felmenteni, egyszerűen csak felfordul a gyomrom ettől a kategorikus, szubjektív rosszindulattól. Mert ez mellőz mindenféle szakmaiságot (igen, a szurkolóság is egy szakma, akár az irodalomban az olvasói lét), csak egyszerűen egy emberre irányul, mikor mindannyian tudjuk, hogy a futball csapatmunka. Ha tetszik, ha nem.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.11. 11:06:52

Na, idefigyelj te ..............
Adekvát választ csak értelmes embernek tudunk adni, te pedig nem vagy az. Ha az lennél, leszállnál a magas lóról - még mielőtt egy hatalmasat esel róla.
Az pedig, hogy ki hol lakik, honnan származik, nem jelent semmit. Történelmünk nagyjai is falun vagy vidéken születtek, mégse gondolod, hogy Széchenyi gróf, Batthyány gróf, Kossuth Lajos mentálisan retardált ember volt. Ugye? nahát, ennek megfelelően próbálj meg emberi módon viselkedni, vagy húzz el innen melegebb éghajlatra.
Üdvözöl egy egyetemet végzett hülye. :twisted:
Kép
Sztojcskov
Barça B

2007.11.11. 11:06:51

tagore írta:Na, hát látom megint idetévedtek a nyolc osztályt végzett szakmunkások, akik baromira értenek a futballhoz. (Mint mindenki Magyarországon.)

Kedves lipcseipetik és liszteskrisztiánok!
Ez az egyszempontúság a primitívségetekre enged következtetni. Két szezonban volt bajnok a Barca és nyert BL-t egyszer+ mindent, amit lehetett. Akkor jó edző volt Rijkaard? (Mellékesen nem értem, hogy jön egy kis tóparti senki ahhoz, hogy így beszéljen egy olyan emberről, aki ennyi idős korára játékosként és edzőként annyi mindent ért el, amennyit az ilyen nímandok, mint az előttem brekegő fórumozó kisiskolás 200 év alatt sem érne el...) Szóval az eredmények önmagukért beszéltek akkor. És az edzőért. Ja, és most jönne az, hogy "jaj,mer' a Henk T.C. Drága barátaim! Ti melyik bulvárújságból tanultátok a futballt? Gondoljátok, hogy a Barcához hasonlatos mega-kluboknál realitás az, hogy a másodedző fújja a passzátszelet? A Rijkaard meg csak reprezentatív frontember? A holland válogatott a 2000-es EB-n elődöntőig jutott, azon a tornán ők játszották a leglátványosabb futballt. Az olaszok elleni elődöntőn a büntetők 99%-át kihagyták. Az kinek a hibája volt? EB-elődöntőbe vezetni egy válogatottat 39 évesen, semmi edzői tapasztalattal? Ez akkor hogy volt? OTT, AKKOR Johan Neeskens volt Rijkaard asszisztense. Azt a sikert akkor kire lehet fogni? Választ kérek.
A másik, ami szintén a fórumozók szellemi képességeit jellemzi: a játékos-felelősség vizsgálatának teljes hiánya. Könyörgöm: kik vannak a pályán 90 percen keresztül? Kik azok, akik a 16-osnál sétálgatnak, a középpályán lófrálgatnak, elrontják az összes beadást, felpasszt???? Amikor hazai pályán szépen, látványosan, eredményesen játszik a Barca akkor ki az edző?
Gondolkodni kéne, nem pusztán primitív stílusban vagdalkozni... Azonkívül: lélektan. (Lévén hogy nem gépekről beszélünk.) A hisztis, primadonna Ronaldinho, elkényeztetett Eto'o, agyonsztárolt Henry mit kezdene Mourinho-val??? Ott nem lenne felelősség levétele a játékosokról, nem lenne szép szó... Menne mindenki, amerre látna. Kíváncsi lennék, egy új edző mit hozna ki a helyenként motiválatlan, agyonfizetett sztárokból.

Jöjjön új edző, lássuk a medvét. A játékos-felelősség ugyanis legalább 75-80%-os ebben az esetben.

Itt sztem senki sem volt primitív, pusztán - teljes joggal - indulatos vélemények hangzanak el folyamatosan - a tegnap esti meccs óta különösen. DE nem kellene magas lóról, kvázi leugatva fikázni itt bárkit is - pláne a szellemi képességeket említve...
Ne menjünk már egy bizonyos színvonal alá, ha lehet...
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.11.11. 11:05:54

Az meg a másik erre az "Akkor jó edző volt mikor BL-t nyertünk meg Bajnokságot" utána persze várható volt hogy csökken a színvonal...meg is lett és végülis 1 évig nem tudott változtatni. Akkor adott a vezetőség neki még egy esélyt, hogy próbáljon javítani a bugin. Most eljutottunk oda, hogy rá kell jöjjünk: nem tud változtatni ... Tehát el kell küldeni. A múltbol nem lehet megélni... Megadták neki a lehetőséget, nem élt vele. Le kell mondani.

És ezt a hanemet, mindenki nevében ki kérem magamnak.
Aprieto

2007.11.11. 11:05:44

Rijkaard egyértelműen tanácstalanul áll a helyzet előtt. A mostani nyilatkozatában is lökte a semmit... nem látom szikráját sem annak, hogy a helyzet változna a következő időkben. Egy megoldás van, de azt nem meri meghúzni Laporta. Rijkaard meg ragaszkodik. Ez is látszik...

LIPPIT IDE DE AZONNAL!!!
Vito
Llegenda del Barça

2007.11.11. 11:04:12

tagore írta:Na, hát látom megint idetévedtek a nyolc osztályt végzett szakmunkások, akik baromira értenek a futballhoz. (Mint mindenki Magyarországon.)

Ez az egyszempontúság a primitívségetekre enged következtetni. Két szezonban volt bajnok a Barca és nyert BL-t egyszer+ mindent, amit lehetett. Akkor jó edző volt Rijkaard? (Mellékesen nem értem, hogy jön egy kis tóparti senki ahhoz, hogy így beszéljen egy olyan emberről, aki ennyi idős korára játékosként és edzőként annyi mindent ért el, amennyit az ilyen nímandok, mint az előttem brekegő fórumozó kisiskolás 200 év alatt sem érne el...) Szóval az eredmények önmagukért beszéltek akkor. És az edzőért. Ja, és most jönne az, hogy "jaj,mer' a Henk T.C. Drága barátaim! Ti melyik bulvárújságból tanultátok a futballt? Gondoljátok, hogy a Barcához hasonlatos mega-kluboknál realitás az, hogy a másodedző fújja a passzátszelet? A Rijkaard meg csak reprezentatív frontember? A holland válogatott a 2000-es EB-n elődöntőig jutott, azon a tornán ők játszották a leglátványosabb futballt. Az olaszok elleni elődöntőn a büntetők 99%-át kihagyták. Az kinek a hibája volt? EB-elődöntőbe vezetni egy válogatottat 39 évesen, semmi edzői tapasztalattal? Ez akkor hogy volt? OTT, AKKOR Johan Neeskens volt Rijkaard asszisztense. Azt a sikert akkor kire lehet fogni? Választ kérek.
A másik, ami szintén a fórumozók szellemi képességeit jellemzi: a játékos-felelősség vizsgálatának teljes hiánya. Könyörgöm: kik vannak a pályán 90 percen keresztül? Kik azok, akik a 16-osnál sétálgatnak, a középpályán lófrálgatnak, elrontják az összes beadást, felpasszt???? Amikor hazai pályán szépen, látványosan, eredményesen játszik a Barca akkor ki az edző?
Gondolkodni kéne, nem pusztán primitív stílusban vagdalkozni... Azonkívül: lélektan. (Lévén hogy nem gépekről beszélünk.) A hisztis, primadonna Ronaldinho, elkényeztetett Eto'o, agyonsztárolt Henry mit kezdene Mourinho-val??? Ott nem lenne felelősség levétele a játékosokról, nem lenne szép szó... Menne mindenki, amerre látna. Kíváncsi lennék, egy új edző mit hozna ki a helyenként motiválatlan, agyonfizetett sztárokból.

Jöjjön új edző, lássuk a medvét. A játékos-felelősség ugyanis legalább 75-80%-os ebben az esetben.
Te sem mész a szomszédba sértő megjegyzésekért, így nekem kicsit érthetetlen a felháborodásod.

a témára térve: irígyellek a türelmed miatt. senki sem vitatja el Rijkaard érdemeit, de az ő ideje lejárt. először egy team vezetőjét kell felelősségre vonni, a keze alatt dolgozók mindig csak utána jönnek. évek óta nem tudja megújítani a csapatot, mentálisan is teljesen széthullott az együttes. ezzel a kerettel ez elfogadhatatlan! a Barcaban olyan játékosok játszanak, akik posztjukon az első 5-ben lazán benne vannak. ehhez képest a Getafe tegnap egyszerűen lefocizta a Barca-t.
ebbe a dologba nem kellene belekeverni a fórumozókat, mert nem mi felelünk a Barca jó játékáért, arra ott vannak a hetente milliókat bezsebelő vezetők és játékosok. mi csak szurkolunk nekik.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.11. 11:02:31

G-Jay írta:Első hozzászólásnak gyönyörű, csak annyit mondok rá h a k*rva anyáddal [auto_cenzúra]*kodjál! Te meg honnan veszed hogy ki mit végzett itt ha? Hagy legyen már mindenkinek véleménye! Talán vannak itt olyanok akik értenek, talán vannak olyanok akik nem, deszurkoló mindenki és mindenki látja hogy mi megy! Persze hazai pályán az edzőnek köszönhetően nyerünk, de idegenben már a játékosok miatt kapunk ki mi? (Uuu de rossz hangulatomba vagyok, beverném azt a nagy arcodat!)
Elnézést a forum színvonalának lehúzásáért, de nekem ne magyaázzon ilyen stílusban olyan aki nem is ismer! Grrrr

G.
Teljes mértékben egyet értek Veled, még a jelzővel sincs gondom. Nekem is megfordult a fejemben, de tegnap este elkövettem ilyet, még egyszer nem akartam - ilyen rövid időn belül. Felháborító, hogy idejönnek egyesek, lehülyéznek bennünket, és eltűnnek. 21 év Barcelona-tapasztalata feljogosít arra, hogy meglegyen a saját véleményem, és ezt a hangnemet kikérjem magamnak. Sajnos, tagore barátunk hiányzott, amikor az illemet osztották.
Kép
tagore
Barça B

2007.11.11. 11:00:41

Na, mi van, lejárt a műszak a gyárban?
Nyugi, nyugi.
Választ, értelmes választ várok a felvetéseimre.

Továbbra is várom.

Magadat minősíted. A stílus alapján következtetek az iskolázottságra. Az nem vélemény, hogy "takarodj". Ja, a falu végén talán igen, höhö.
Tudod, a stílus maga az ember.

Várom a felvetéseimre az értelmes, adekvát (ha esetleg nem menne, értelmező kéziszótárban vagy wikin meg lehet találni) választ.

Szívesen vitatkozom bárkivel, de én sajnos ilyen kocsmastílusban nem tudok.... Elnézést, igyekszem majd primitívebb lenni....
Hehe.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.11. 10:58:10

Kedves tagore!
Azt hiszem a magam, és még sok fórumozótársam nevében ezt a hangnemet, ezt a megszólítást kikérem magamnak, és a leghatározottabban visszautasítom!
Lehet, hogy neked 4 elemid van, de ettől még nem kellene általánosítani.
A játékosok pedig úgy játszanak, ahogy az edző a pályára küldi őket.
Frank barátunk a Sparta Rotterdam edzőjeként a másodosztályba vezette a csapatát - ezt sem kéne elfelejtened.
A játékos fizikai-mentális-szellemi felkészültségéért 80%-ban az edző a felelős. Aki pedig megújulásra alkalmatlan, az nem edző. Négy és fél éve ugyanazt a szisztémát alkalmazza, amit még a vak is lát, és fel tud belőle készülni.
Az ilyen elmés hsz-tól pedig megkímélhetnéd a fórum mérges, kilúgozott látogatóit.
Kép
tagore
Barça B

2007.11.11. 10:47:52

Na, hát látom megint idetévedtek a nyolc osztályt végzett szakmunkások, akik baromira értenek a futballhoz. (Mint mindenki Magyarországon.)

G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.11.11. 10:34:10

Tegnapi napon iszonyat [auto_cenzúra] volt! Kikap a csapat, 1-0-nál már éreztem, igy elmentem egy buliba aminél szarabba nem sokat voltam még...
De hogy a tárgyra térjek: most mondjam azt hogy már hónapok óta ezt hajtogatom, hogy mennie kell Rijkaardnak! Nem mondom h takarodjon, mert mint embert én nagyon tisztelem, de mint edző, hát semmit nem tud! Egy Getafe elveri ezt a Barcat...legjobban Puyol támadott (legalábbis amíg én láttam a meccset!)
Minél előbb kell egy váltás, amíg még el nem basszuk az egész évet! Nekem olymindegy hogy ki jön, bár Scolarinak örülnék leginkább! De még azt a Elton Murinho-t is elviselném, mert ő nem nyilatkozik szépeket, de azért mert igyekszik levenni a terhet a játékosokról! És nála nem lenne az hogy ejnye bejnye hanem keményen menne minden! De ha lehet választani, én másra voksolnék! Csak jöjjön már vki!!!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
noname
Llegenda del Barça

2007.11.11. 10:25:32

Itt nem játszana Mourinho sem antifocit! Mostmár azért szurkolok h kapjunk ki még vagy kétszer mihamarabb h elküldjék Rijkaardot, akkor legalább lenne esély a bajnokságra, de így h egyszer inog alatta a pad, utána 2-szer nyerünk és máris stabil a posztja, így nem megy. :x :(
A favoritom Lippi, Hiddink,Scolari,Wenger is jó lenne, ha nem ők akkor mindenképp Mourinho.A cselzinél antifoci ide vagy oda, nem lehetett soha lazsálást látni, és nekünk most ez kell!
A Fifa egy szégyen
balazs14
Barça C

2007.11.11. 10:25:15

eljött az edzőváltás ideje !
albicelesteX
A Vadász

2007.11.11. 09:49:04

Azt azért remélem a vezetőség nem így gondolkodik ahogy itt néhány ember!Alap hogy riijkaardnak mennie kell, de murinnyót idehozni ostobaság lenne emberek,antifocit akartok meg azt hogy a legellenszenvesebb klub legyünk?mert vele ez lenne!
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.11.11. 09:48:43

Ugygondolom hogy ez a nyilatkozat nagyon semmit se jelent. És még egy idegenbeli meccs jön.. kemény hónapunk lesz.
Ha ismét kikapunk szerdán akkor azthiszem Frank távozni fog aminek épp itt lenne az ideje.
Egy ilyen világklaszis csapat nemhogy egy ilyen kiscsapattól de senkitől sem kaphatna ki!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.11.11. 09:32:55

Ez a nyilatkozat számomra egy nagy Nulla! Semmi nem fog változni. most hogy látta, hogy nem bújhat ki a dolgok alól, ezt nyilatkozta hogy magára vállalja a felelőséget stb... én azt hiszem kijelenthetem: Semmi nem fog változni! Rizsázik.

Aki 2-0-nál ott ül a padon karbatett kézzel és tök nyugodtan ül...áhh nem is folytatom..
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.11. 09:17:48

Aszongya ez a holland fürtös, hogy "enyém a felelősség". Erre én vártam volna a mondat folytatását, ami kb. így hangzana: "ezért a mai napon lemondok a Barcelona vezetőedzői posztjáról". Pont.
De, nem. Megmagyarázni próbálja a semmit, a nullát. Azt karattyolja, hogy változtatni kell az idegenbeli játékon. Én még emlékszem június közepére, amikor megerősítették a posztján, hogy ígéretet tett: fejlődni fogok, láttam a hibákat, azokat többet nem követem el stb. Gondolom, más is emlékszik erre, ha nem olvasson vissza. Úgy látom, a fejlődés megtörtént: visszafelé. Ez az ember megújulni képtelen, ezt mindannyian tudjuk, csak Laporta és a vezetőség nem. Ha az az ára a hollland analfabéta eltakarodásának, Hogy Laportának is mennie kell, akkor távozzanak kéz a kézben. Csak az a baj, hogy - szerintem - Frank mögött ott áll Nagy Johan is, s ezért nem takarítják el a fejlődés, az eredményes játék útjából. Ennyire vak pedig nem lehetne Nagy Johan, ha igen, akkor komoly gondok vannak az ítélőképességével.
RIJKAARD TAKARODJ, DE NAGYON GYORSAN! KOMOLYAN MONDOM, MÁR IRRITÁL EZ AZ EMBER A BARCA KISPADJÁN. ELKAP AZ IDEG, AMIKOR MEGLÁTOM. MÁR LASSAN OLINÁL IS JOBBAN IRRITÁL - PEDIG NÁLAM EZ NAGY SZÓ.
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.11.11. 08:38:02

edeinho írta:
barca99 írta:Félreértések elkerülése végett: A Porto is támadó focit játszott, és a Chelsea is emlékeim szerint egy támadó 4-3-3-al kezdte. Akkor lett nagy szr a Chelsea játéka, amikor olyan kerültek oda, aki nem az edzőnek, hanem a tulajnak kellett, de már a nevük miatt is játszattni kellett őket.
1 csatárral is lehet támadófutballt játszani. Nem attól lesz támadó h milyen felállást írsz mert lehet 1-9 is a felállásunk de abból a kilnec támadóból mondjuk 8 védekezik.
NEm tudom h érthetően fejeztem e ki magam, már késő van:P

Azért Robben, és Duff elég jól támadtak anno, és, ha belegondolsz, Ronni sem kifejezetten csatár...
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.11.11. 08:35:33

Fernando írta:
Victor_Valdes írta:
Zozzy 5 írta: Nem hiszem, hogy tényleg ilyet mondott volna. De ha mégis, akkor nagyon sok esze van :roll: Rájönne Ő is, hogy nem lenne az olyan rossz, ha valaki mindíg bevédené, és még nyerne is a csapat :roll:
Hát én még Eto árán is kitartok hogy jöjjön Jose!
De Drogba semmiképp. Fúj, Ide? SOHA

Ez az Drogba kell a francnak...
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2007.11.11. 08:20:43

Victor_Valdes írta:
Zozzy 5 írta:
mademan írta:ha jönne murinnyó akkor eto'o menne... (ezt ő korábban kis is jelentette, hogy nem fog olyan csapatban játszani melynek murinnyó az edzője). itt jegyzem meg halkan hogy én még örülnék is annak hogy ha eto'o elmenne. az utóbbi idben végig nagy volt az arcaés a sérülései miatt semmit sem tett le az asztalra... ha eto'o menne meg jöhetne drogba :lol:
Nem hiszem, hogy tényleg ilyet mondott volna. De ha mégis, akkor nagyon sok esze van :roll: Rájönne Ő is, hogy nem lenne az olyan rossz, ha valaki mindíg bevédené, és még nyerne is a csapat :roll:
De Drogba semmiképp. Fúj, Ide? SOHA
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.11.11. 07:47:25

tök jo h bevalllotta,hogy ki kell találnia mást,csak én wezt már vagy 2 hete kitaláltam!nem lenne ez nagy recept,csupán annyi,hogy:
-átadjuk az irányitást,hadd birtokolják ők a albdát 90-10 arányban
-letámadjuk őket,kedves ronnie,kedves messi és kedves titi meghajtaná,mögötte jönne xavi és iniesta és touré pedig bezárna
-a védekezéseknél,ha látom hogy van egy nagyon jo formában elvő csatár(uche),akkor arra ráállitok vkit
-ha látom,h messi-t már kiismerték,h befele viszi a lbadát,oda ahol 10 ember van,akkor felfut zambi,messi bemegy középső csatárnak és ronnie kijön vagy henry
-jah,és a másik,hogy mondjuk 10 golt rughatnánk mecsenként,ha henry,ronnie,messi a betömörülő védelem előtt keresztbefutkozini,szélen hagyv területeket a két védőnek,azok fel!!!!sprintelnek!!!és kész!
-és nem állva várni a labdát,hogy majd iniesta csinál egy cslet és megoldja!
mert mig a getafeénél 6an sprinteltek fel,addig mi direkt lelassitjuk a támadásainkat,ők visszazárnak,és mivel állva várjuk a labdát,20%koncentrácioval kivédekeznek minket!
A RECEPT ennyi lenne!
.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.11.11. 07:31:24

Zozzy 5 írta:
mademan írta:ha jönne murinnyó akkor eto'o menne... (ezt ő korábban kis is jelentette, hogy nem fog olyan csapatban játszani melynek murinnyó az edzője). itt jegyzem meg halkan hogy én még örülnék is annak hogy ha eto'o elmenne. az utóbbi idben végig nagy volt az arcaés a sérülései miatt semmit sem tett le az asztalra... ha eto'o menne meg jöhetne drogba :lol:
Nem hiszem, hogy tényleg ilyet mondott volna. De ha mégis, akkor nagyon sok esze van :roll: Rájönne Ő is, hogy nem lenne az olyan rossz, ha valaki mindíg bevédené, és még nyerne is a csapat :roll:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.11. 07:24:18

mademan
Capitá del Barça

2007.11.11. 07:12:58

ha jönne murinnyó akkor eto'o menne... (ezt ő korábban kis is jelentette, hogy nem fog olyan csapatban játszani melynek murinnyó az edzője). itt jegyzem meg halkan hogy én még örülnék is annak hogy ha eto'o elmenne. az utóbbi idben végig nagy volt az arcaés a sérülései miatt semmit sem tett le az asztalra... ha eto'o menne meg jöhetne drogba :lol:
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Lezárt