Raktam rá élesítést:Ilúvatar írta:Továbbá, mindhárom játékoson érdemes Sharp -ot nyomni, azaz élesíteni, mert homályosak.Messithebest írta: Vélemények![]()

Így

Raktam rá élesítést:Ilúvatar írta:Továbbá, mindhárom játékoson érdemes Sharp -ot nyomni, azaz élesíteni, mert homályosak.Messithebest írta: Vélemények![]()
Messithebest írta: Vélemények![]()
Sztem nagyon jó lettMessiFan írta: Az én Rafaeles sigemhez mit szóltok? Szerintem egész jó lett. Legalábbis magamhoz képest
A háttér az jó de megint úgy hagytad a rendereket ahogy vannak.Messithebest írta:
Vélemények![]()
Köszönöm!Ilúvatar írta: Opacity vagy Fillott a rétegeknél van.
Opacity vagy FillMessithebest írta:Azt hogyan lehet megcsinálni,hogy kivágok pl 1 Barca címert,és ráteszem a háttérre,és "átlátszítom" kicsit a címert hogy a háttér és a címer össze olvadjon? vagy ilyet nem is lehet? Valaki mondja meg pls! Köszi
Na látod ehhez nem értek.MessiFan írta:Így jobban néz ki de próbáld beolvasztani őket a háttérbe.Messithebest írta:Az előző sigemen lecseréltem Villat Messire:
Remélem így már tetszik a feje
Így jobban néz ki de próbáld beolvasztani őket a háttérbe.Messithebest írta:Az előző sigemen lecseréltem Villat Messire:
Remélem így már tetszik a feje
Ha már mondod nekem van ilyen: http://kepfeltoltes.hu/view/101223/NFL_ ... es.hu_.jpgdavidvilla77 írta:Nem emlékszem hogy láttam volna ebbe a topic-ba csak text-et
Ha a renderre gondolsz,sajna nem találtam jobbat,ha a visszaverődésre,akkor pedig sajna csak így tudtam ilyen hatást elérni az egész képben,hogy Villa fejét is beletettem,mert különben nem volt olyan hatása a képnek.fanbarca írta:Hát ez nem a legszebb munkád, volt már szebb is, amivel nagyon nem vagyok elégedett , az Villa feje, de ezt leszámítva szép.Messithebest írta:
Ezt most csináltam. Vélemények![]()
Hát ez nem a legszebb munkád, volt már szebb is, amivel nagyon nem vagyok elégedett , az Villa feje, de ezt leszámítva szép.Messithebest írta:
Ezt most csináltam. Vélemények![]()
Ez volt a cél. Kösz.levproff írta: Kidb: Nekem Raul kicsit túl beleolvad ott mindenbe, de amúgy tetszik a színvilág.
Annyira nem jön be ez a tejszerű elmosódott felirat, de a többi nagyon ötletes.davidvilla77 írta:Nem emlékszem hogy láttam volna ebbe a topic-ba csak text-et
... De most kikérem a véleményeteket hogy mit gondoltok erről a textről? vagyis így magáról a képről? egy zenekarnak csináltam:
Szerintem várhattál volna vele addig amíg bemutatják,így eléggé nem illik bele a képbe hogy PSV mez és Barca címer. Amúgy jó lett,csak a jobb oldalt én is picit üresnek tartom.sjay írta:V1
V2
Észrevételek ?