Henry 60 min. 0 gól!!!Meg a teljesítménye is nagyon ott volt!
Laporta embere!Szent és sérthetetlen!Nevetséges!!!!

Egyébként látszik a beszédén, h elég értelmes fickó, és hogy mennyire idiótának tartja az amcsi riportert, amikor ő a maláriáról akar beszélni, akkor ez mindenféle hülyeségekkel jön... Szép volt mindenkitől!Ilúvatar írta:Mr. Master írta:Nem akarok kukacoskodni, de ezen a videon csak nekem tünik Henry pocakosnak egy kicsit?![]()
![]()
ááá, dehogy... az csak a pólónem is pocakos
![]()
Nagyon szép tőlük, hogy részt vesznek a malária elleni programban.
Mr. Master írta:Nem akarok kukacoskodni, de ezen a videon csak nekem tünik Henry pocakosnak egy kicsit?
Azért ő játszott középen is tavaly, most már épp elég a kifogásból, most már kell a jó játék tőle, akárhol is játszikvilmso94 írta:Hát ez igaz . Ki kéne a próbálni középcsatárként az biztos !!!senzu írta:talán nem a balszélen kéne játszatni egy olyan embert aki egész életében középcsatárt játszott
így lesz : Hajrá Barca !!!MQuC írta:Rweménykedni és Bízni mindenki ebben bízik szerintem, aki kicsit is szurkol a csapatnak és a jobb szereplésnek. Csak kérdés, hogy így lesz -e . Remélem.
Hát ez igaz . Ki kéne a próbálni középcsatárként az biztos !!!senzu írta:talán nem a balszélen kéne játszatni egy olyan embert aki egész életében középcsatárt játszott
jaja ..ebbe 1et értünk..Varga Tamás írta:Okés, rajta vagyok az ügyön.MeNnOn írta:én eggyáltalán nem mondtam h henry jó meg semmit..
tamás szerintem pályázd meg az edzői posztot hátra sikerülxDD![]()
Egyébként, ne gondold, hogy nem bírom Henry-t. Az Arsenalban lenyűgözött, viszont nálunk - eddig - nem azt mutatta, amit tud. Ennél sokkal több kell. Annyi minimum, amennyit Samu mutat.
Okés, rajta vagyok az ügyön.MeNnOn írta:én eggyáltalán nem mondtam h henry jó meg semmit..
tamás szerintem pályázd meg az edzői posztot hátra sikerülxDD
Te meg kicsit szedd össze magad kolléga és próbálj meg kicsit megalapozottan, értelmesen, érvekkel alátámasztva vitatkozni. Mert attól nem emelkedik a fórum, hogy beírod a Real-topicba, hogy sajnálod Sneijdert de azért mégsem örülnél, ha 3 hónap alatt felépülne.MeNnOn írta:én eggyáltalán nem mondtam h henry jó meg semmit..
tamás szerintem pályázd meg az edzői posztot hátra sikerülxDD
Nem szakember, csak nem vakul meg a szemüvegétől. Viccet félretéve: adott egy világ- és európa-bajnok, aki amióta ide igazolt nem hozza a Barca-szintet. Az Arsenalban a világ őt csodálta, hatalmasakat játszott. De amióta idejött, a Celtic elleni idegenbeli meccset leszámítva nem igazán megy neki. A balszélen kritikán aluli. Elképzelés nélkül játszik, elakad nála a labda, átláthatóan cselez és nem tudja bejátszani a labdákat. Középcsatárként szintén elég egyértelmű, hogy az üldözött és megvetett Samuel Eto'o bőven túlszárnyalja. Most az előszezonban is, és az előző szezonban is, amikor 18/16-os bajnoki gólarányt hozott. Titi szerzett ennyi gólt egész szezonban?MeNnOn írta:
gondolom te vagy a szakember ,nem Guardiola.. valószínű rossz döntés lenne ha eladnánk de akkor is ötudja ..azér nem kell ugycsinálni mintha nem értene a focihoz..
Na, ezt a szakemberes megjegyzést nem kellett volna benyögni. A SZAKEMBER nem Samut rúgja ki, hanem Henry megtartásán gondolkodik el.MeNnOn írta:Varga Tamás írta:Henry mikor fog végre futballra hasonlító megmozdulást bemutatni a Barcelona színeiben az idén? Eddig egy rakás szerencsétlenség a francia. Mintha más dimenzióban nyomná, mint a többi 10 játékos. Gól nuku, a támadások elakadnak benne, labdakezelés gyererkszinten mozog nála, a guruló labda 3 méterre pattan el tőle. Ő kell, de Samu nem teljesít megfelelően.
Vagy én vagyok a nagyon hülye, vagy Pep nem lát jól. Kész vagyok. Titi nulla, Samu kiemelkedő teljesítményt nyújt eddig is, és a múltban is. A fél világ rajtunk röhög, ha Etoo-t eladjuk, Tititi meg megtartjuk.
gondolom te vagy a szakember ,nem Guardiola.. valószínű rossz döntés lenne ha eladnánk de akkor is ötudja ..azér nem kell ugycsinálni mintha nem értene a focihoz..
Varga Tamás írta:Henry mikor fog végre futballra hasonlító megmozdulást bemutatni a Barcelona színeiben az idén? Eddig egy rakás szerencsétlenség a francia. Mintha más dimenzióban nyomná, mint a többi 10 játékos. Gól nuku, a támadások elakadnak benne, labdakezelés gyererkszinten mozog nála, a guruló labda 3 méterre pattan el tőle. Ő kell, de Samu nem teljesít megfelelően.
Vagy én vagyok a nagyon hülye, vagy Pep nem lát jól. Kész vagyok. Titi nulla, Samu kiemelkedő teljesítményt nyújt eddig is, és a múltban is. A fél világ rajtunk röhög, ha Etoo-t eladjuk, Tititi meg megtartjuk.