Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azé a Madrid is jobban felszívja magát mint a Celta ellen!!!!!!Rapika írta:Nyerünk fiúk,a celta is megverte őket otthon!!
Nana! Azért ez egy kicsit más kaliberű meccs lesz ez a holnapi! Én már akkor is nagyon fogok örülni, ha X lesz. A győzelemnél meg fogok egy madaratRapika írta:Nyerünk fiúk,a celta is megverte őket otthon!!
Játékos sérülésének SOHA ne örülj, mégha ellenfél is!!!Badi írta:nagyon fel tudja őket dobni ha beáll, hasolnó, mint nálunk Ini, ilyen volt még solari, szerencsére őt elküldték
"örülök" hogy lesérült..
Sztem van helye...valdo88 írta:Guti semmit nem tenne hozzá a real játékához,ő az egyik,akinek semmi helye nincs madridban szerintem,de ez az ő bajukKeelhaul írta:Guti lesérült.![]()
holnap nyerünk
!!!Forca Barca!!!
Szubjektív, bár megpróbáltam objektív lenni az összehasonlításban!Bodi írta: Hát sok dologban egyet értek veled,de két dologban nem.Szerintem Mottat nem lehet Zidane-hoz hasonlítani,mert klasszis különbség van,de ugyanígy Baptistat se lehet Eto'o-hoz,mert ott meg bőven Eto'o felé billen a mérleg!
...
Eto'o-nak amúgy semmi baj a kezdő sebességével,ez a legfőbb erőssége!Akárkit lehagy!Épp ezért lesz a clássico egy hatalmas meccs sok góllal!
Jah és nagyon remélem,hogy Messi kezd,mert Giuly-vel kevesebb esélyünk van.R Carlos előrefutásai után bőven lesz lehetősége a jobb oldalon megiramodni,ami ugye nagyon megy neki.Elég ha visszaemlékezünk az Udinese elleni meccsre!
Hát sok dologban egyet értek veled,de két dologban nem.Szerintem Mottat nem lehet Zidane-hoz hasonlítani,mert klasszis különbség van,de ugyanígy Baptistat se lehet Eto'o-hoz,mert ott meg bőven Eto'o felé billen a mérleg!redlions írta:Akkor hasonlítsuk össze a várható kezdőket totóval:
Casillas - VV Állás: 1-0
Michel Salgado-Oleguer Állás: 2-1
S. Ramos-Puyol Állás: 2-2
I. Helguera-Marguez Állás: 2-3
RC - Silvinho Állás: 3-3 (minimális különbség!)
Zidane - Motta Állás: 4-4 (Ha hasonó formában vannak)
P. Garcia - Xavi Állás: 4-5
Beckham-Deco Állás: 5-6
Raul-Guily Állás: 6-6 (szerintem Guily kezd!)
Baptista-Eto'o Állás: 7-7
(Baptista-Ronaldinho, akkor 6-7)
Ronaldo-Ronaldinho Állás: 7-8
(Ronaldo-Eto'o 7-7, Ronaldo picit jobb felállt védelemmel szemben és hatékonyabb...)
Megváltók:
Guti-Messi 7-9
Robinho-Larsson 8-10
Posztonként:
Kapus: 1-0 Reál
Védelem: 1-1
Középpálya: 2-2 (nagyjából)
Támadó alakzat: 2-3 Barça
Persze ez Szubjektív, de megpróbáltam reálisan nézni az egészet.
Vannak itt fura dolgok! De ahogy nézem mi állunk jobban a szavazatok szerintChris írta:www.marca.es/futbol/especialespartidos0 ... niela.html
itt van egy-két érdekesség az El Classico-ról
lehet szavazni is, hogy ki a jobb.
a többit a fenti fülekre kattintva lehet elérni.
Kettő még reális, de 3??? Annyival idegenben nem nyerünk....Rivaldinho írta:sztem nagy madrid verés lex, bár lekopgom, de remélem, én 2-3 gólós verést jósolok, de kijelentem nem iszok előre a medve bőrére, mert legutóbb amikor ezt tettem ( 2004, olimpiai döntő, vizilabda) akkor is szívhattuk a fogunkat