de talán formába lendül seson kezdésig..reménykedjünk..

De, és panaszkodott is, hogy keveset látja a lányát.Varga írta:Henry nem elvált a feleségétől, mielőtt a Barcába jött?MichaaBee írta:Henry nem fog elmenni az MU-ba! Azt mondta, hogy szamara csak egy csapat letezik Angliaban, megpedig az Arsenal. Ebbol kifolyolag nem megy vissza Angliaba, mert az Arsenal se nem hivja, se nem fizetne eleget erte. Mostmar joval alacsonyabb a piaci erteke, a Barca nem engedne 20 alatt. Tudtommal Londonban lakik a felesege es az 5 eves kislanya, akit szeret meglatogatni. Gondolom ott lehetett, bar en is lattam a kispadon a nevet.
Henry nem elvált a feleségétől, mielőtt a Barcába jött?MichaaBee írta:Henry nem fog elmenni az MU-ba! Azt mondta, hogy szamara csak egy csapat letezik Angliaban, megpedig az Arsenal. Ebbol kifolyolag nem megy vissza Angliaba, mert az Arsenal se nem hivja, se nem fizetne eleget erte. Mostmar joval alacsonyabb a piaci erteke, a Barca nem engedne 20 alatt. Tudtommal Londonban lakik a felesege es az 5 eves kislanya, akit szeret meglatogatni. Gondolom ott lehetett, bar en is lattam a kispadon a nevet.
Akkor, okés. Mondtam, nem biztosra vettem.soadroli írta:Én meg láttam!Ott ült Eto'o és Pinto közt!!!!!!!
Az fcbarcelona.com-on fel volt tüntetve, mint csere. De a kispadon nem láttam. Aztán lehet, hogy elkerülte a figyelmemet.Replay írta:Olvastam ezt az infot, nem láttam a meccset, de akkor nem értem, miért nem kapott lehetőséget.soadroli írta:Ott volt a cserepadon!!
Olvastam ezt az infot, nem láttam a meccset, de akkor nem értem, miért nem kapott lehetőséget.soadroli írta:Ott volt a cserepadon!!
Lehet, hogy Samu mégis marad, Titinek pedig megköszönik a részvételt? Ki tudja. A héten duruzsoltak a MU-ról.Replay írta:Állitólag azért nem játszott, mert Londonba utazott.
Elég érdekes, vajon miért?
Nem azt mondtam hogy nem volt még rá példa. De ha jobban megnézed azokat akik tőlünk mentek, akkor azok közül egy sem volt a klubhűség megtestesítője. Figo, Saviola, Schuster.csabimo írta:Volt már rá példa nem is kevés...Csak mindig tölünk mentek jobbára el...mondjuk L.enrique pont tölük jöttMihu írta:Szerintem a téma ott van lezárva hogy Henry egyszer azt nyilatkozta hogy Angliában számára csak egy csapat létezik, ez a csapat pedig az Arsenal. Nem hinném hogy annyi év Ágyúsoknál eltöltött év és klub legendává válás után elmenne az egyik legnagyobb ellenséghez. Majdnem olyan mintha valaki Barcelona-ból Madridba menne.mármint a madridbol
Volt már rá példa nem is kevés...Csak mindig tölünk mentek jobbára el...mondjuk L.enrique pont tölük jöttMihu írta:Szerintem a téma ott van lezárva hogy Henry egyszer azt nyilatkozta hogy Angliában számára csak egy csapat létezik, ez a csapat pedig az Arsenal. Nem hinném hogy annyi év Ágyúsoknál eltöltött év és klub legendává válás után elmenne az egyik legnagyobb ellenséghez. Majdnem olyan mintha valaki Barcelona-ból Madridba menne.
Egyet értek ráadásul azt irták h a mu gondolkodik Henry-ban nem Henry gondolkodik a mu baMihu írta:Szerintem a téma ott van lezárva hogy Henry egyszer azt nyilatkozta hogy Angliában számára csak egy csapat létezik, ez a csapat pedig az Arsenal. Nem hinném hogy annyi év Ágyúsoknál eltöltött év és klub legendává válás után elmenne az egyik legnagyobb ellenséghez. Majdnem olyan mintha valaki Barcelona-ból Madridba menne.
Szerintem meg inkább Henry mehetne a csapattól, mint Eto'o. Biztos azért volt rossz mert baloldalon játszott?smith90 írta:Nem hinném, hogy a mu-nak pont Henry-ra lenne szüksége![]()
Remélem, hogy idén jobb évet fog zárni, mint tavaly, és Pep megadja majd neki a lehetőséget a bizonyításhoz, Titi meg él vele.
danianevem írta:Véleményem szerint Henry az elkövetkező szezonban sok gólt fog lőni, úgy érzem Pep a Titi számára legmegfelelőbb poszton játszatja... Középcsatárként...