Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ATYAÚRISTEN! (ez túl élethű ahhoz, h ne igaz legyen!Chris0527 írta:video![]()
Erős idegzetüeknek a vége miatt. Az elején röhögtam még igazábol a végén is mert idióták persze ha igaz az egész egyáltalán. Nem mindenkinek fog tetszeni.
Az elején én is röhögtem de vége durvaChris0527 írta:video![]()
Erős idegzetüeknek a vége miatt. Az elején röhögtam még igazábol a végén is mert idióták persze ha igaz az egész egyáltalán. Nem mindenkinek fog tetszeni.
grat, de az utsó sor sántítnoname írta:És megvan a jubileumi 5000. hsz-em.![]()
![]()
Remélem a modik lesznek olyan rendesek h ezt a teljesen felesleges hszemet nem törlik.
5000, szép kerek szám ez,
Lenne már az tízezer,
Sokak vége törlés lett,
A modiknak köszönet.
Jó rég itt vagyok
A billentyűzet szétkopott
És még sokáig itt leszek,
A versem ezzel ér véget.
![]()
Ügyes vagy noname koma!noname írta: Elkészült a vers. A kiadás után minden zsák lóvéra amit hoz igényt tartok.
Elkészült a vers. A kiadás után minden zsák lóvéra amit hoz igényt tartok.Fecooo írta:még megváltoztathatja a HSZ-ét, h vmi igazán nagy dolgot tudasson a világgal( = a fórumerekkelKrojf írta: Hát igen, elpazaroltad a kiváló lehetőséget!
Egy verssel tehetted volna ezen eseményt emlékezetessé!
Már késő bánat...
K.)
még megváltoztathatja a HSZ-ét, h vmi igazán nagy dolgot tudasson a világgal( = a fórumerekkelKrojf írta: Hát igen, elpazaroltad a kiváló lehetőséget!
Egy verssel tehetted volna ezen eseményt emlékezetessé!
Már késő bánat...
K.
Hát igen, elpazaroltad a kiváló lehetőséget!noname írta:És megvan a jubileumi 5000. hsz-em.![]()
![]()
Remélem a modik lesznek olyan rendesek h ezt a teljesen felesleges hszemet nem törlik.
Aztán majd elérkezünk oda is, hogy az iskolákban felesleges lesz klasszikusokat tanítaniuk a tanároknak, mert a mostani generáció abszolút nem fogja felfogni, amit tanítanak, mondanak neki!miihii írta:Szélmalomharc,Don Krojf KomaKrojf írta: Hát igen, nem véletlenül kardoskodom az igazi magyar nyelv fórumbéli
használata mellett!
A kódnyelvezet káoszhoz vezet és a megértés hiányához.
Szépíró eleink pedig folyamatosan forognak a sírjukban, hogy hová
züllött ez a gyönyörű magyar nyelv.
K.![]()
Már jópár évvel ezelőtt elveszett a kommunikációs hagyomány.A mobiltelefonok elterjedsével és az SMS-ek korában már arra törekedik mindenki,h minél kevesebb karakterrel oldja meg a dolgokat.Ehhez hozzájött az emesen és társai,ahol szintén tovább szaporodnak a rövidítések,ilyesmi.
Volt egy műsor a TV-ben erről,h egy idősebb bácsinak megmutattak egy mobilt,amiben egy tizenéves üzeneteit kellett elolvasnia.Egyszerűen értelmezhetetlen volt számára a dolog.A generációs különbség egyre inkább észrevehető.A mai fiatalok ebben élnek,nem újdonság.De az idősebb korosztálynak kínai ez az újfajta magyar.
Meg kell tanulnia az embereknek,ha meg akarják érteni a mai "beszédet".
Most így gyorsba: futással le tudod adni a felesleget, 30 perces folyamatos kocogás legyen minimum.LM10 írta:Tudom, hogy már a télen is kérdeztem meg vagy 2 héttel ezelőtt is, de PLS "indítsatok el". Hétfőtől kezdem az edzéseket. Főleg hasizomra..+súlyzózok is..nyár végéig csinálom...már mondtam, h tavaly is csináltam napi 600 felülést, de mivel a megnyúlás miatt van még rajtam kis felesleg,nem látszódik. Ezeket futással le lehet adni? A másik pedig az, hogy az étrenddel mit tegyek? Mi az amit végkép ne egyek és mi az amit lehet bőven? Köszönöm előre is aki válaszol.
Szélmalomharc,Don Krojf KomaKrojf írta: Hát igen, nem véletlenül kardoskodom az igazi magyar nyelv fórumbéli
használata mellett!
A kódnyelvezet káoszhoz vezet és a megértés hiányához.
Szépíró eleink pedig folyamatosan forognak a sírjukban, hogy hová
züllött ez a gyönyörű magyar nyelv.
K.
Hát igen, nem véletlenül kardoskodom az igazi magyar nyelv fórumbéliBarcagirl24 írta:szerény véleményem szerintgyuri03 írta:lenne egy OFF kérdésem: mit jelent az hogy szvsz??![]()
![]()
![]()
előre is köszi a választ
azaz egyenlő a sztem vagy a szerintimmel
szerk: ja látom már válaszoltak..
szerény véleményem szerintgyuri03 írta:lenne egy OFF kérdésem: mit jelent az hogy szvsz??![]()
![]()
![]()
előre is köszi a választ
legjobb tudomásom szerint ezt:gyuri03 írta:lenne egy OFF kérdésem: mit jelent az hogy szvsz??![]()
![]()
![]()
előre is köszi a választ
Ezzel egyetértek. Hihetetlen mennyi divatdrukker van, hogy az már fáj... Az igazolások topikban azért nem írok, mert egy rakat szemétdomb. Mindenhonnan idéznek, még olyan kamuoldalakról, hogy Barca készül leigazolni egy védett csigafajt....socio66 írta:elképesztő mennyi divatdrukker van jelen a fórumon most,hogy megy a szekér a csapatnak..
na nem mintha ez különösebben zavarna,de amit egynéhány szurker írogat itt az igazolások-ba,az néha már arcpirító ökörség..
a 'javaslatok,kérések' topikban már fel lett vetve egynéhány ötlet az intelligens fórumozás érdekében,érdemes lenne végiggondolni azokat.
köszönöm szépen. ezzel is okosabb lettemTaibi írta:Létezik ilyen kifejezés, csak nagyon ritkán találkozni vele.
Annyit jelent egyszerűen megfogalmazva, hogy van négy egész százasod, plusz az ötödik százasnak a fele, 50, azaz összesen 450.
Másodfélszáz = 150
Harmadfélszáz = 250
Negyedfélszáz = 350
stb...
Létezik ilyen kifejezés, csak nagyon ritkán találkozni vele.Puyol05 írta:erre mondjon már valaki valamit légyszi, mert ez nekem magas egy kicsit!köszi
![]()
http://kepfeltoltes.hu/090612/v_lasz_ww ... es.hu_.jpg
![]()