Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt
KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY NEM LETTEM MADRIDISTAArról nem is beszélve hogy hosszú egy szezon és mindenki kap rengeteg játéklehetőséget, nahh meg a sérülések. Ami engem illet szerintem Xavi és Iniesta mindeketten tettek le annyit az asztalra hogy nyugodtan kezdő csapat tgaként számíthatunk rájuk.lluisllach89 írta:Nah most srácok... olvastam h vki szerint Xavi meg Iniesta padozni fog. Ugyanaz lesz szerintem a situation mert 2 kreatív helyre lesznek 3man, csak most Deco helyét Hleb vette át, aki sztem jó igazolás, de meg kell küzdenie a helyért, és egézséges versengés lesz sztem, de ha jobban belegondolunk, azért ahhoz iszonyatos teljesítmény kell h ne 3. számú kreatív középpályásnak kezeljék Xavi meg Iniesta után.
valóban elég érdekes lesz ez a tumultus a középpályán ha silvát is megvesszük... (sztem nem jön)Bestbarca írta:Na az oké legyen 4-4-2, akkor 4 hely van középpályán. 1 Messi 1 Touré/Keita, 1 Hleb, ez majdnem fix(99%). 1 maradt. Xavi vagy Iniesta még ha Silvat nem is vesszük számításba, ha ő is kezd 1 se. Én sem értem hogy gondolja ezt Pep, rotálás vagy mi? Sok sztár lesz 1 posztra.
Silva, Hleb-et fogja rotálni Xavi-Iniestával vagy hogy?

Ja azt én is olvastam. Mondjuk én nem bánnám annyira ha maradna. Most már biztos h elviszik az olimpiára ha ott a brazil csapat és ő is jól szerepel még visszanyerheti ott eredeti fotmáját a következő idényreBarca 4ever írta:én minden héten szerdán megveszem a képes sportot..!már vagy száz vagy annál több ujság is van belöle a mostani a tegnapiban az volt azt mondta ronaldinho hogy egyenlőre barcelona játékos és hogy a testvérén múlik hogy marad-e vagy nem......ugyhogy még ronié a 10 es mez....
Szerintem meg nem csatárok, inkább szélsők. De nem az a klasszikus fajta. A szélsőket én meg mindig a középpályához soroltam. Szvsz nem 4-3-3 -at játszottunk eddig, hanem 4-1-2-2-1 et, 4-3-2-1 et vagy 4-5-1 et.menczel írta:nem aszé de messit meg dinhot mért kp-nak irjátok. mindkettö támado poszton játszott -játzsik csakis. ök csatárok
Dinho inkább tmkpmenczel írta:nem aszé de messit meg dinhot mért kp-nak irjátok. mindkettö támado poszton játszott -játzsik csakis. ök csatárok
OFF:Xavinho írta:...
Ezzel tökéletesen egyetértek, de azt azér te sem gondolhatod komoylan h két friss europabajnok játékosunk kispadon lesz föleg mert iniesta tavaly sztem a legjobbja volt a barcának, xavi neve meg egybefort a barcávéval meg guardiolával is jácott együtt . szval sztem ebböl 4-4-2es felállás lesz és akko nem kell padoznia xaviéknak és még hleb is a kezdöbe leszBestbarca írta:Nem tudom, hogy mi lesz az átigazolások vége, de az fix, hogy jó bő keretünk lesz. Fogalmam sincs mi lesz a felállás, majd elválik. Egy fix 4 védőve lfogunk játszani. Na most innentől marad 6 hely a csapatba. 1 védekezőbb szellemű kp. fix, tehát Keita v. Touré. Marad 5 hely. Messi fix, marad 4 hely. Na most. Valszeg Hlebet nem a padra vettük, kell is egy ilyen típusú játékos a pályára. Marad 3 hely. Silvát akarjuk, de ha nem is őt, akkor is egy bal oldali középpályást,ugyanis valszeg nem Hleb helye lesz a balon. Akit igazolunk az szintén kezdő lesz. Marad 2 hely. Namost ezt vagy 2 csatár teszi ki, vagy 1 csatár 1 középpályás. A jelentkezők: Xavi, Iniesta, Henry, Eto(vagy Ade), Bojan elvileg. Azért ez durva. Főleg úgy, hogy valszeg az EB legjobbja Xavi padozni fog, a csapattársa Iniesta is könnyen padra kerülhet, az meg szinte biztos, hogy a kettőjük közül valamelyik padozni fog. Nem tudom mennyi lehetősége lesz Bojannak, vagy akár Henrynak mint vélhetően 2. számú csatár. És akkor még nem is beszéltem a padozó Touréról/Keitáról(ne feledjük friss igazolás). No meg a lelátózó Ronaldinhoról-ről![]()
![]()