Hát nem tudom nekem sajnos nem az jött le a cikkből h keddig lezsírozzuk az ügyet.... az hogy Cesc nem nyilatkozik nem tudom hova tenni ; ami persze lehet pozitív is (hogy ne hergelje az arsenal drukkerekket) és már rég igent mondott Pep-nak a háttérben,és akkor Laporta ki is fizeti Wengert (35-40) vagy negatív és nem akarja nyíltan a Barca-t se elutasítani de megpróbál közömbös maradni(inkább apu nyilatkozik ),mondván ha megegyeznek a klubbok megyek ha nem nem ,vagyis nem adunk érte 45 millát !Rivaldo11 írta:Olvasva a hírt a főoldalon, immáron biztos vagyok Cesc hazahozatalában.
Az meggyőződésem, hogy Laportáék még egy nagyot szeretnének dobni, és abban is hiszek, hogy Fabregas haza akar térni. Szakmailag szinte ordít, mennyire szükség lenne Rá, ráadásul abban abszolút nem vagyok biztos, hogy nem ajánlunk 40 körüli összeget érte...
Ha most nemet mond ,akkor szerintem jó pár évig elfelejtheti Barcelona-t !De ahogy lionelmessi19 is írta ez a 45 tényleg alku képes , nekik Cesc olyan mint nekünk kb. Xavi (aki ugye még idősebb is) és hát ha bejelentkezne érte pl. a Milan kétlem h 45 -t mondanánk 2009 nyarán miközben természetesen felbecsülhetetlen és nem eladó és különben is felháborító