Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azt tudom, hogy a TV2 fogja adni. meg még azt is hallottam, hogy a Sport 1 is fogja adni. felváltva ezek ketten. én nem örülök neki, mert elégeddett voltam az eddigi közvetítésekkel (személyes vélemény)Ebdon Lake írta: Jövőre a Tv2 adja majd a BL-t. Múltkor mutatták a Tv2 hírekben.
Jövőre a Tv2 adja majd a BL-t. Múltkor mutatták a Tv2 hírekben.Puyol05 írta:Fecooo írta:Magyarország ma...
http://www.nemzetisport.hu/uefakupa/eur ... 40795.html?
szánalmas...
mind a BL-t, mind az EL-t megszerezte a DIGI!
komolyan...lassan ki lehet dobi a szemétbe a TV-ket, és mindenki jobban jár egy laptoppal...a neten tuti mindent meg lehet találni, ebben a szánalmas tv-szolgáltató-világban egyre kevesebbet...
ez tényleg szánalmas. hova jutunk? lassan nem lehet majd a lottósorsolást sem megnézni, mert azért is fizetni kell, vagy mi...![]()
komolyan mondom, hogy nem értem...
byebye
Nem... Hajdú Péter, Havas Henrik és Győzike! Így már nem olyan szánalmas ugye?lui1698 írta:És mégis kik lesznek a storytv kommentátorai?
Brad Pitt meg Angelina Jolie?
Nagyon szánalmas.
Fecooo írta:Magyarország ma...
http://www.nemzetisport.hu/uefakupa/eur ... 40795.html?
szánalmas...
mind a BL-t, mind az EL-t megszerezte a DIGI!
komolyan...lassan ki lehet dobi a szemétbe a TV-ket, és mindenki jobban jár egy laptoppal...a neten tuti mindent meg lehet találni, ebben a szánalmas tv-szolgáltató-világban egyre kevesebbet...
Nem tudom pontosan,de nem mostanában.LG írta:Mikor lesz megint a Nou Campban döntő? Még pár éve ugy voltl, h tervezik, nem?
2010-ben Madridban lesz a döntő????barcaoki írta:valamin gondolkodtam ami emlékeim szerint a divat fővárosai
2006 párizs bl győzelem-2009 róma bl győzelem - 2010 madrid bl győzelem ?
Hmm, meglepett, hogy Messi nem volt ott a Top5 "Legtöbb elszenvedett szabálytalanság"-nál. Gratu Xavinak, a mostani is nagy idénye volt.Barcaman14 írta:http://www.telesport.hu/Hirek/2009/05/2 ... reben.aspx
Egy kis érdekesség az idei BL szezonról....
Nekem ezzel csak annyi bajom van,hogy 81-ben voltBányász írta:Az UEFA - kupa döntő közvetítése alatt szóba került a Vidi és a Fradi mint két magyar csapat aki nagy sikereket ért el a sorozatban.
Viszont elfelejtettek megemlíteni egy tatabányai embernek nagyon fontos eseményt is a kupával kapcsolatban.Így én most megtenném.Bár nyilván nem olyan kaliberű tett mint amit a fent említett két csapat elért de talán megsüvegelendő.
1981-ben ugyanis a Tatabánya vendége volt a kupa keretein belül a Real Madrid.
A két csapat összeállítása:
Bányász:Kiss I.- Szabó Gy., Lakatos, Fejes, Fischer , Emmer, Csapó, Hermann, - P. Nagy, Kovács I., Weimper.Edző:Lakat dr.
Real Madrid:Miguel Angel- SanJose, Navajas, Cortes, Camacho, D.Angel, Del Bosque, (Hernandez), Gallego (Garcelon)- Juanito, Santillana, Isidro.Edző:Boskov
A végeredmény pedig Weimper,Csapó és Santillana góljai után 2-1 a Bányásznak.
Madridban aztán kikapott a Bányász 1-0ra.De a meccsen játszott a volt edzőim közül 3 is és egybehangzó vélemény szerint "elcsalták" a meccset.
Egyébként a Bányász verte meg UEFA kupában a Stuttgartot meg a S.Etiennet is.
Na ennyit szerettem volna.
Sima piros lapot írtam véletlen.Sanama írta:
Hát figyelj.
Erre azt mondom,hogy félig igazad van.De én az UEFA-t is megértem.
Abban egyetértek,hogy a sárgalapos eltiltottakat ÉN felmenteném,a Piroslaposakat nem.
Ha mind2 kategória fel lenne mentve,akkor képzeld már el milyen durva elődöntő-visszavágók lennének?
Hát figyelj.szajko írta:Nem tudom, hogy ez miért ugrott be nekem...
Hülyeség az, hogy a sárga, és piros lap maitt eltiltott játékosok nem játszhatnak a döntőbe.
Így akkor a 2 legjobb csapat ha van eltiltotjuk nem a legjobb csapatával tud kiállni.
Sérültek az más tészta.
De kib.szottúl felb.sz, hogy hülye Platini meg a többiek ilyen szabályokat fenntartanak.
Ha már egy csapat a döntőig eljut, akkor játszhasson a lehető legjobb csapatával.
Hát a Donyeck és a CSZKA is egy újgazdag csapat. Főleg a CSZKA. Abramovics másik csapata.LG írta:Igen, azok is kellenek, a Barcában is vannak. De a Zenitnek is a gerince az oroszok voltak, ahhoz jöttek a légiósok, és azok is főleg Kelet-Európából. Mig a Doneck és a Cska Moszkva összevásárolt csapatok voltak teljesen.Fernando írta:Hát a Zenitben is azért rengeteg a légiós, csak volt egy Arsavin-juk.
Igen, azok is kellenek, a Barcában is vannak. De a Zenitnek is a gerince az oroszok voltak, ahhoz jöttek a légiósok, és azok is főleg Kelet-Európából. Mig a Doneck és a Cska Moszkva összevásárolt csapatok voltak teljesen.Fernando írta:Hát a Zenitben is azért rengeteg a légiós, csak volt egy Arsavin-juk.