2007.11.10. 22:28:31
Sajna idegenben továbbra is Foch marsallé ül a kispadon, de én nem szeretem a franciákat.
Komolyra fordítva a szót. Még a szezon kezdete előtt beszélgettem madridista barátommal, aki elismerte, hogy nagyon jól ésposztra igazoltunk, igazán kiváló játékosokat. De, edzőt is kellett volna cserélnetek - mondta. Én meg megvédtem Franket, hogy majd megmutatja, hogy tanult a hibákból, és adjunk neki még egy esélyt. Erről ennyit.
A mai meccs. Hát, egy marék rozs - helyettesítsétek be. A csapat egy nagy nulla, az edző pedig - még nála is rosszabb. Igenis, ha van vér a pucájában, és gerinc a hátában, akkor ebben a pillanatban lemond. Nem szégyen az, ha beismeri: alkalmatlan vagyok megújulni, a csapatnak pedig nem akarok többet ártani. Mert ez már ártás, szégyen és gyalázat. Erre magyarázat nincs. És ha Laporta nem hajlik a váltásra, akkor őt is el kell zavarni. Az elmúlt évek eredményeit, felépített csapatát veszélyeztetik, és feldereng a Gaspart-éra töketlenkedése. Azt gondolom, ezt senki nem akarja újra átélni, elég volt egyszer kibekkelni. Ha nyerni akarunk valamit, akkor Rijkaardnak mennie kell, még ma éjjel. Ennyi szerencsétlenkedésnek, ennyire gyenge idegenbeli szereplésnek, ilyen akaratgyenge játéknak kell, hogy legyen következménye. Ha nem, akkor a sikerektől búcsúzzunk el ebben az idényben, és a közeli jövőben. A türelem és a mellébeszélés ideje lejárt, ezt megmagyarázni nem lehet. Nekem, nem.
RIJKAARD TAKARODJ!