Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek, bár Mourinhot nem bunkóznám le. Amiket nyilatkozik tényleg a bunkóságra vall, de a környezete mindig tudja, hogy ő csak pszichikai hadviselést tesz eközben és mindez csak jéghideg racionalitás a részéről. Ergo a külső megítélését beáldozza csapata(i) érdekében. Ezt azért gondolom, mert a játékosai és a környezete viszont rajongásig szeretik (gondoljunk itt pl Decora, vagy Drogbára, hogy miket nyilatkozott stb.), márpedig egy utolsó bunkó embert, azt a Mourinhot,aki nyilatkozni szokott, nem lehet így szeretni, ezt kizárt.Mikaos írta:Alakul minden idők legkirályabb csatársora
Amikor megérkezett, nagyon örültem neki: egy újabb zsenivel bővült a csapatunk. 99%-ban biztos voltam benne, hogy meg fogja találni a helyét, mert -mint akkor is írtam- eddig mindenhol sikerült neki, és ez a különbség a zseni játékos és egy átlag jó játékos között.
De ilyen kezdésről (5/5 + kanadai táblázat 2.hely) legvadabb álmaimban sem számítottam, felülmúlta minden várakozásomat, elvárásomat. Továbbá a viselkedése hihetetlenül kellemes meglepetés, innen látszik, hogy a környezetnek óriási nevelő hatása van (bunkók közt ő is csak bunkó tudott lenni - v.ö. Materazzi, Mourinho, stb).
Igazi csapatemberré vált, és ez nem csak nyilatkozataiban látszik, hanem játékában is. Ráadásul én úgy érzem, hogy még egységesebb lett a csapat, még összetartóbb.
Ibrát minden meccsen szívesen nézem és várom is, mert hasonló a véleményem, de talán nem lett volna ennyire nehéz a helyzet, ha a "spori" normálisan ténykedik és nem ilyen "autó cenzura"jahjjj írta:Ibra Istn és ma látszott hogy nélküle nagy baj lehet,de egyedül nem léphet minden meccsen,kell valaki melléje és úgy néz ki,erre Henry alkalmatlan:egyenlőre.
Ja, én meg most értelek meg téged.G-Jay írta:Ja oké most értettelek meg teljesen. Igazad is van továbbra is. De még mindig nem érted azt hogy miért írtam azt, konkrétan azért nem érted, mert nemtod mi volt a kritika. Nem a játékát kritizáltam.
(azért az hogy drasztikusan kicsit erős, egyrészt volt egy meccse amin kiváló volt, most ugye nincs mit értékelni mert lesérült, és 3 rosszabb meccs. még nem világvége, reménykedjünk h lesz jobb is sokáig)
Nem is kérdeztem hogy miért írtad.G-Jay írta:Most nem tudod miről volt szó.
Valóban jobb most Ibra, mint Henry. Igazad van, nem is mondtam mást én se.
Az hogy azt miért írtam azt most nem fogom elmagyarázni.
Hát Ibra jobb is jelenleg,mint Henry, Úgyhogy talán Henry topikjában jogosan mennek a kritikák.G-Jay írta:Most akkor mért is törlődött a második hozzászólásom az Ibra topicból?
Jah csak nem azért mert nem ajnároztam oda-vissza? Vagy mondjuk az Henry topicba kellett volna írnom, oda elfér?
Na jó, mostmár rákérdezek... Te, érted, hogy mit akarsz mondani?jahjjj írta:Ha már az igazolásoknál tartunk: David Vija Télen és nincs csapat aki megverné Barcát:) Persze Eto vissza katalán földre:)
Ibra góljaBarca+ írta:Sziasztok!
Valaki legyen olyan kedves küldeni nekem egy linket amin meg tudom nézni Ibra gólját!
előre is köszi!