Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gratulálok...ragyogóan kiegészítetted a mondatomat....Varga Tamás írta: "És hozhatod a statisztikáidat "..ennek a folytatása: "lesz...om."
Az pedig izgalmas dolog, ha egy jól mérhető sportágban, a számok mellékesek. Érdekes felfogás.
És van akkora kapus, mint Casillas, Kahn, és az általad említettek.
126 válogatottság nem hazudik. Szerintem.
Teljes mértékben egyetértek. Valdes a világ legjobb klubjában véd, a címer emeli egy kicsivel az átlag fölé. Valóban nem kell eladni, elég ha leszáll a földre, felméri a határait és azokon belül hozza a maximumot.Varga Tamás írta: VV 5 éves regnálása alatt többet bakizott, mint Zubi 15 év alatt, összesen.
Az sem lehet véletlen, hogy a válogatott közelébe sem férkőzik. Ennyi szakember nem tévedhet.
Egyébként, nem is az a színvonal. Egy átlagos képességű kapus, semmi extrával.
És mielőtt belemagyarázzák: egy szóval sem mondtam, hogy el kell adni, hogy el kell cserélni. Nem kell. Maradjon, csak emberelje meg magát.
Én már csak annyit tudok mondani, h Valdes is évek óta végig védi az összes bajnoki meccset. Ha télleg olyan rossz lenne, ahogy ti beállítjátok akkor már rég nem védene itt, még akkor sem ha katalán. Sztem a csapatnál tudják, h mit csinálnak, és bíznak Valdesben.Varga Tamás írta:Ja, és az is véletlen, meg jókor volt, jó helyen, hogy 1990-93 közötti 104 bajnoki mindegyikét végigvédte. Gondolom, nem a tudásának, és megbízhatóságának köszönhette. +1993-94-es szezon 38 meccséből is 'csak' 34-et védett végig.
Szép is lenne, ha egy kapus annyi gólt kapna, mint amennyit lövik. Nem mondtam, hogy nincsenek bravúrjai, de hihetetlen sok és rendkívül nagy bakijai vannak. És nem egy magyar válogatottat véd, hanem az FC Barcelona kapuját. Ott van a videon az a Kuyt-gól, vagy a Chelsea elleni potyája. Nézzétek meg, hogy estünk ki ezek ellen a csapatok ellen és vonjátok le a gólarányból VV potyátját. Majd az Espanyol elleni 2 nappal ezelőttit is odatehetjük.abreu írta:Megnéztemgekkodan írta: akkor nézd meg a videot amit lentebb linkeltem. van honnan meríteni.![]()
Akkor nézzétek meg ezt is: http://www.youtube.com/watch?v=Ue5yYyhH-LI
És akkor ezek után mondjátok, h többet bakizik mint bravurozik.![]()
Megnéztemgekkodan írta: akkor nézd meg a videot amit lentebb linkeltem. van honnan meríteni.
akkor nézd meg a videot amit lentebb linkeltem. van honnan meríteni.abreu írta:Páran meg csak arra emlékeztek, hogy Valdes hibázott az utóbbi két meccsen meg a 3 éve a Valencia ellen. Mást nem nagyon tudtok felhozni ellene.zsuni írta:bocs, de ez meglehetősen érdekes vélemény.
ez kb olyan, hogy casillas összel 2 honapig mennyire nem volt formában, és csak erre emlékszünk, arra nem hogy 10évig folyamatosan lehozta a világ legjobbjai szintjét.
Páran meg csak arra emlékeztek, hogy Valdes hibázott az utóbbi két meccsen meg a 3 éve a Valencia ellen. Mást nem nagyon tudtok felhozni ellene.zsuni írta:bocs, de ez meglehetősen érdekes vélemény.
ez kb olyan, hogy casillas összel 2 honapig mennyire nem volt formában, és csak erre emlékszünk, arra nem hogy 10évig folyamatosan lehozta a világ legjobbjai szintjét.
VV nem égett még a világ előtt, ellentétben Zubival. Remek kapus volt, de a végefelé művelt érdekes dolgokat.
én már unom, hogy mindig kiállok mellette....Valdés1 írta:énmár kezdem ezt unni hogy mindig valdést szidják, már kezdem unni hogy mindig ki kell melette tartani:( szoval segítsetek Valdés kedvelök:D
Értem.Charlie írta:VV nem égett még a világ előtt, ellentétben Zubival. Remek kapus volt, de a végefelé művelt érdekes dolgokat.
Juvéból kirakták VdS-t, mert nudli volt, Fulhamben se volt az a nagy durranás. MU húzott 1-t, évek óta kapus problémáik voltak (nekünk nincs) s leigazolták, bejött nekik. Kapusoknál nem az a kor a legjobb amiben VV van,és látjuk, hogy nem 1 kutyaütő. Mi lesz később több rutinnal stb..
C.
Amennyire én emlékszem Zubizarretára, neki is megvoltak bőven a szezononként 1-1 potyái, nem hiszem, hogy egy szikrányit is jobb lenne Valdésnél.gekkodan írta:Neadjisten, ha Cruyff-féle Dream Team-et akarunk, akkor Zubizareta szintű kapus kell.
Azt hiszem ezt már százszor átbeszéltük/tétek a fórumban. Fabregas ÖNKÉNT távozott, a vezetőség és a klub kezében SEMMI nem volt, amivel megakadályozhatta volna, hogy elmenjen. Angliában korábban köthetnek a klubok profi szerződést a játékosokkal, Fabregas döntött úgy, hogy nem várja ki a sorát és elmegy.gekkodan írta:... hogy miként tudják visszahozni az egyszer már eladott Fabregast ...
Persze beszélgetni lehet, nem mondtam, hogy nem.gekkodan írta:Nem álmodozom, mert tudom, hogy maradni fog. Saját nevelés, katalán és ez már bőven elég indok arra, hogy a szezononkénti folyamatosan hozott hibái felett szemet hunyjon a vezetőség. Ettől még a csapat leggyengébb tagja, már egy jó ideje (amióta Henry feljavult) és ha világverő csapatot akarunk, akkor világklasszis kapus kell. Neadjisten, ha Cruyff-féle Dream Team-et akarunk, akkor Zubizareta szintű kapus kell. Valdes egyik kritériumnak sem felel meg.
Ettől még tudom, hogy maradni fog, csak egyszerűen sajnálom. De illúzióim nincsenek. Beszélgetni viszont lehet.
Az minket miért is érdekel? Miért lenne jó VV szintű kapusra lecserélni VV-t?gekkodan írta:Sok VV szintű kapus van a piacon elérhető áron.