Charlie írta:VV nem égett még a világ előtt, ellentétben Zubival. Remek kapus volt, de a végefelé művelt érdekes dolgokat.
Juvéból kirakták VdS-t, mert nudli volt, Fulhamben se volt az a nagy durranás. MU húzott 1-t, évek óta kapus problémáik voltak (nekünk nincs) s leigazolták, bejött nekik. Kapusoknál nem az a kor a legjobb amiben VV van,és látjuk, hogy nem 1 kutyaütő. Mi lesz később több rutinnal stb..
C.
Értem.
Tehát, mivel Nigéria ellen bakizott egy hatalmasat, ha jól emlékszem ellenük, akkor máris VV-vel egy lapon említhető.
Hát, kedves Charlie!
Nem. És akik ezt gondolják, mondják - sajnálom, hogy ezt kell mondjam - súlyosan elfogultak, és nem a valóság talaján állva nyilvánítanak véleményt. Továbbra is tartom: almát a körtével összehasonlítani, dőreség. Aki egyenlőségjelet tesz Zubizarreta és VV teljesítménye közé, annak gratulálok! Én láttam mindkettőt védeni a Barcelonában, ez alapján állíthatom: Zubizarreta kapus, VV gyenge másolata neki.
VV 5 éves regnálása alatt többet bakizott, mint Zubi 15 év alatt, összesen.
Az sem lehet véletlen, hogy a válogatott közelébe sem férkőzik. Ennyi szakember nem tévedhet.
Egyébként, nem is az a színvonal. Egy átlagos képességű kapus, semmi extrával.
És mielőtt belemagyarázzák: egy szóval sem mondtam, hogy el kell adni, hogy el kell cserélni. Nem kell. Maradjon, csak emberelje meg magát.