Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
cps46
Entrenador del Barça

2009.02.23. 20:32:20

Tény, hogy Zubi jó kapus volt, de nem értem, hogy ennek mi köze van Valdeshez, aki szintén nem akkora kutyaütő, mint aminek egyesek be akarják állítani. Amúgy meg akármit is mondtok, hozzá tartozik az igazsághoz, hogy az idei Barça-védelem egy vicc. Csak azért kaptunk eddig kevés gólt, mert nem igazán van az ellenfélnél a labda + a középpályás védekezésünk is jól működik (Yaya 8) ). Viszont a védelmünk olyanokat bír összeszerencsétlenkedni, hogy mire Valdesig jut el a labda, már esélye se legyen. Ha nem lenne ekkora rotáció középen, hanem lenne egy stabil Puyol-Marquez kettős, akkor sokkal jobb lenne a helyzet, de ez általában nem jön össze, leginkább kényszerűségből.
Azt senki nem vitatja, hogy most 100%-ig Valdes tehet az utolsó gólról, de nincs az a kapus, aki ne hozna össze néha ilyen gólokat. A belinkelt bakivideó nagyon érdekes, bár a benne látható gólok kb feléről nem Valdes tehetett, a többi tényleg csúnya volt. De bármelyik top5-ös kapus életéből elő lehet szedni ilyen bénázásokat. Casillas például szintén szombaton adott hasonló öngólpasszt, és nem hiszem, hogy azért csinálta, mert ők éppen vezettek akkor. Amúgy is Valdesnél évi 1-2 alkalommal fordul ez elő, viszont sokkal több eset van, amikor gyakorlatilag ő ment meg egy meccset nekünk.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.02.23. 20:29:36

Varga Tamás írta: "És hozhatod a statisztikáidat "..ennek a folytatása: "lesz...om."

Az pedig izgalmas dolog, ha egy jól mérhető sportágban, a számok mellékesek. Érdekes felfogás.
És van akkora kapus, mint Casillas, Kahn, és az általad említettek.
126 válogatottság nem hazudik. Szerintem.
Gratulálok...ragyogóan kiegészítetted a mondatomat....

Nem mondtam,h mellékesek a számok.De mit érnek ha gyakorlatilag VV is végigvédett már vagy 5 évet?Ez alapján nem jobb kapus.A válogatottságok számát illetően megelőzi jogos.(Bár igazi nagy vetélytársa sztem nem volt.)

De ismétlem egy olyan mondatom nem volt,h VV jobb lenne.Ismétlem olvass! :wink:

Casillas az aranylabda közelébe volt,Európa bajnok(Zubival nem egy tornát buktak a spanyolok) Kahn szintén aranylabda közelében(az eredményeit asszem nem kell sorolnom egy olyan sokat megélt embernek mint Te).Sokat jelentenek a számok de nem mindent. :wink:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2009.02.23. 20:19:58

Varga Tamás írta: VV 5 éves regnálása alatt többet bakizott, mint Zubi 15 év alatt, összesen.
Az sem lehet véletlen, hogy a válogatott közelébe sem férkőzik. Ennyi szakember nem tévedhet.
Egyébként, nem is az a színvonal. Egy átlagos képességű kapus, semmi extrával.

És mielőtt belemagyarázzák: egy szóval sem mondtam, hogy el kell adni, hogy el kell cserélni. Nem kell. Maradjon, csak emberelje meg magát.
Teljes mértékben egyetértek. Valdes a világ legjobb klubjában véd, a címer emeli egy kicsivel az átlag fölé. Valóban nem kell eladni, elég ha leszáll a földre, felméri a határait és azokon belül hozza a maximumot.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
abreu
Jugador d'estrella

2009.02.23. 20:09:16

Varga Tamás írta:Ja, és az is véletlen, meg jókor volt, jó helyen, hogy 1990-93 közötti 104 bajnoki mindegyikét végigvédte. Gondolom, nem a tudásának, és megbízhatóságának köszönhette. +1993-94-es szezon 38 meccséből is 'csak' 34-et védett végig.
Én már csak annyit tudok mondani, h Valdes is évek óta végig védi az összes bajnoki meccset. Ha télleg olyan rossz lenne, ahogy ti beállítjátok akkor már rég nem védene itt, még akkor sem ha katalán. Sztem a csapatnál tudják, h mit csinálnak, és bíznak Valdesben.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.02.23. 19:57:22

Ja, és az is véletlen, meg jókor volt, jó helyen, hogy 1990-93 közötti 104 bajnoki mindegyikét végigvédte. Gondolom, nem a tudásának, és megbízhatóságának köszönhette. +1993-94-es szezon 38 meccséből is 'csak' 34-et védett végig.

Charlie!
Nem tehetek róla, hogy 32 éves vagyok, és láttam őt védeni a Barcelonában. Mi ezzel a gondod? Ettől még, amit írkáltál, költői túlzás.

Na, de mindegy.
Én Zubit korszakos kapusnak tartom, mind a Barcelona, mind a Selección Espanola szempontjából, amit VV - bármennyire is fájdalmas - nem fog tudni elmondani magáról.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.02.23. 19:56:50

abreu írta:
gekkodan írta: akkor nézd meg a videot amit lentebb linkeltem. van honnan meríteni.
Megnéztem :!:
Akkor nézzétek meg ezt is: http://www.youtube.com/watch?v=Ue5yYyhH-LI
És akkor ezek után mondjátok, h többet bakizik mint bravurozik. :x :)
Szép is lenne, ha egy kapus annyi gólt kapna, mint amennyit lövik. Nem mondtam, hogy nincsenek bravúrjai, de hihetetlen sok és rendkívül nagy bakijai vannak. És nem egy magyar válogatottat véd, hanem az FC Barcelona kapuját. Ott van a videon az a Kuyt-gól, vagy a Chelsea elleni potyája. Nézzétek meg, hogy estünk ki ezek ellen a csapatok ellen és vonjátok le a gólarányból VV potyátját. Majd az Espanyol elleni 2 nappal ezelőttit is odatehetjük.

Máshogy nézne most ki 8/10 pont előny, mint 7 a Madriddal szemben sztem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2009.02.23. 19:57:40-kor.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
abreu
Jugador d'estrella

2009.02.23. 19:52:52

gekkodan írta: akkor nézd meg a videot amit lentebb linkeltem. van honnan meríteni.
Megnéztem :!:
Akkor nézzétek meg ezt is: http://www.youtube.com/watch?v=Ue5yYyhH-LI
És akkor ezek után mondjátok, h többet bakizik mint bravurozik. :x :)
Charlie
Öreg Harcos

2009.02.23. 19:51:49

Hát Kedves VT , irományomban ott van, hogy a végefelé és ebbe beletartozik Nigéria is. Olvasd a mondandóm és értelmezd mielőtt jössz a szokásos szövegeddel,hogy te mindent láttál korodból adódóan. Nagyon jó neked, irigyellek.

Videót meg összevágok bárkiről bármilyet, főleg ilyen címmel.
C.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Charlie 2009.02.23. 19:53:49-kor.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
gekkodan
Director del Fútbol

2009.02.23. 19:49:46

abreu írta:
zsuni írta: :lol: bocs, de ez meglehetősen érdekes vélemény.
ez kb olyan, hogy casillas összel 2 honapig mennyire nem volt formában, és csak erre emlékszünk, arra nem hogy 10évig folyamatosan lehozta a világ legjobbjai szintjét.
Páran meg csak arra emlékeztek, hogy Valdes hibázott az utóbbi két meccsen meg a 3 éve a Valencia ellen. Mást nem nagyon tudtok felhozni ellene. :roll:
akkor nézd meg a videot amit lentebb linkeltem. van honnan meríteni.

Yaya Touré - a szikla.

abreu
Jugador d'estrella

2009.02.23. 19:47:16

zsuni írta: :lol: bocs, de ez meglehetősen érdekes vélemény.
ez kb olyan, hogy casillas összel 2 honapig mennyire nem volt formában, és csak erre emlékszünk, arra nem hogy 10évig folyamatosan lehozta a világ legjobbjai szintjét.
Páran meg csak arra emlékeztek, hogy Valdes hibázott az utóbbi két meccsen meg a 3 éve a Valencia ellen. Mást nem nagyon tudtok felhozni ellene. :roll:
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.02.23. 19:41:53

Azzal nem akarok vitatkozni,h Zubizarreta jobb kapus mint VV mert az.

De én se gondolom egetrengetően nagy kapusnak.Biztos én már csak a rossz éveit csíptem el de azt mondom,h ha nem abba a csapatba véd amelyikben akkor nem úgy emlegetnék ahogy...

Jó helyen kell lenni jó időben :wink:

Még pár sikeres év után Valdes lesz az új Zubizarreta...a hibáival együtt is.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
zsuni
Capitá del Barça

2009.02.23. 19:37:48

VV nem égett még a világ előtt, ellentétben Zubival. Remek kapus volt, de a végefelé művelt érdekes dolgokat.
:lol: bocs, de ez meglehetősen érdekes vélemény.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.02.23. 19:29:51

lehet, hogy az előbb rossz volt a link:

http://www.youtube.com/watch?v=Al9Q_TU4 ... re=related

Amúgy ez a Zubizareta vs. VV hasonlítás meg egy vicc. Trabant-Merci effektus, nyilván nem VV javára. Folytatni is kár.

Yaya Touré - a szikla.

palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.02.23. 19:21:44

Valdés1 írta:énmár kezdem ezt unni hogy mindig valdést szidják, már kezdem unni hogy mindig ki kell melette tartani:( szoval segítsetek Valdés kedvelök:D :)
én már unom, hogy mindig kiállok mellette.... :D :D
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.02.23. 19:19:48

Charlie írta:VV nem égett még a világ előtt, ellentétben Zubival. Remek kapus volt, de a végefelé művelt érdekes dolgokat.

Juvéból kirakták VdS-t, mert nudli volt, Fulhamben se volt az a nagy durranás. MU húzott 1-t, évek óta kapus problémáik voltak (nekünk nincs) s leigazolták, bejött nekik. Kapusoknál nem az a kor a legjobb amiben VV van,és látjuk, hogy nem 1 kutyaütő. Mi lesz később több rutinnal stb..
C.
Értem.
Tehát, mivel Nigéria ellen bakizott egy hatalmasat, ha jól emlékszem ellenük, akkor máris VV-vel egy lapon említhető.
Hát, kedves Charlie!
Nem. És akik ezt gondolják, mondják - sajnálom, hogy ezt kell mondjam - súlyosan elfogultak, és nem a valóság talaján állva nyilvánítanak véleményt. Továbbra is tartom: almát a körtével összehasonlítani, dőreség. Aki egyenlőségjelet tesz Zubizarreta és VV teljesítménye közé, annak gratulálok! Én láttam mindkettőt védeni a Barcelonában, ez alapján állíthatom: Zubizarreta kapus, VV gyenge másolata neki.
VV 5 éves regnálása alatt többet bakizott, mint Zubi 15 év alatt, összesen.
Az sem lehet véletlen, hogy a válogatott közelébe sem férkőzik. Ennyi szakember nem tévedhet.
Egyébként, nem is az a színvonal. Egy átlagos képességű kapus, semmi extrával.

És mielőtt belemagyarázzák: egy szóval sem mondtam, hogy el kell adni, hogy el kell cserélni. Nem kell. Maradjon, csak emberelje meg magát.
Kép
Charlie
Öreg Harcos

2009.02.23. 19:13:21

VV nem égett még a világ előtt, ellentétben Zubival. Remek kapus volt, de a végefelé művelt érdekes dolgokat.

Juvéból kirakták VdS-t, mert nudli volt, Fulhamben se volt az a nagy durranás. MU húzott 1-t, évek óta kapus problémáik voltak (nekünk nincs) s leigazolták, bejött nekik. Kapusoknál nem az a kor a legjobb amiben VV van,és látjuk, hogy nem 1 kutyaütő. Mi lesz később több rutinnal stb..
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Valdés1
Jugador del Barça

2009.02.23. 19:10:51

énmár kezdem ezt unni hogy mindig valdést szidják, már kezdem unni hogy mindig ki kell melette tartani:( szoval segítsetek Valdés kedvelök:D :)
(L) I'love Barca(L)
Kép
Brian 20

2009.02.23. 18:39:53

A Mu-nak a dán óriás után sokáig nem volt jó kapusa. Barthez, Howard védet akkoriban nem sok mindent nyertek. Érkezett egy nem túl fiatal Juvét, Ajaxot megjárt kapus Erwin és gyűjtőgetik a trófeákat.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2009.02.23. 18:27:07

gekkodan írta:Neadjisten, ha Cruyff-féle Dream Team-et akarunk, akkor Zubizareta szintű kapus kell.
Amennyire én emlékszem Zubizarretára, neki is megvoltak bőven a szezononként 1-1 potyái, nem hiszem, hogy egy szikrányit is jobb lenne Valdésnél.
gekkodan írta:... hogy miként tudják visszahozni az egyszer már eladott Fabregast ...
Azt hiszem ezt már százszor átbeszéltük/tétek a fórumban. Fabregas ÖNKÉNT távozott, a vezetőség és a klub kezében SEMMI nem volt, amivel megakadályozhatta volna, hogy elmenjen. Angliában korábban köthetnek a klubok profi szerződést a játékosokkal, Fabregas döntött úgy, hogy nem várja ki a sorát és elmegy.
Kralo
Entrenador del Barça

2009.02.23. 18:26:39

gekkodan írta:Nem álmodozom, mert tudom, hogy maradni fog. Saját nevelés, katalán és ez már bőven elég indok arra, hogy a szezononkénti folyamatosan hozott hibái felett szemet hunyjon a vezetőség. Ettől még a csapat leggyengébb tagja, már egy jó ideje (amióta Henry feljavult) és ha világverő csapatot akarunk, akkor világklasszis kapus kell. Neadjisten, ha Cruyff-féle Dream Team-et akarunk, akkor Zubizareta szintű kapus kell. Valdes egyik kritériumnak sem felel meg.

Ettől még tudom, hogy maradni fog, csak egyszerűen sajnálom. De illúzióim nincsenek. Beszélgetni viszont lehet.
Persze beszélgetni lehet, nem mondtam, hogy nem. :)
Egy világverő csapatnak már volt tagja Valdes, nem látom akadályát, hogy újra lehessen...

Attól tartok, hogy páran ráakaszkodnak, mint Henryra. No de sebaj. Lesz ez még így se.

A vezetőség, meg jól teszi, amit tesz a saját neveltjeivel. Bár minden nagy klubnál így lenne.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.02.23. 18:22:36

Hát elég bizonytalan a távoli lövéseknél és a beíveléseknél, 1-1 helyzetben nagyon jó, ezt nem vitatom. De sok labda jön ki róla és lepkék is voltak már bőven.

pl. ilyenek: http://www.youtube.com/watch?v=ZVv8TblKmtE

szerk. kis video is készült már erről:

http://www.youtube.com/watch?v=Al9Q_TU4 ... re=related

számoljatok.

Yaya Touré - a szikla.

tomabence
Jugador d'estrella

2009.02.23. 18:13:35

Nem unjátok még VV ócsárolását??? Olvassatok már vissza....szinte mindenki ugyanazt írja le. Meg ha azt nézzük amiket írtok...hát....mondhatom okos gondolatok! Pl. ez a VV helyett 1 VV szintű kapus! Hát gratulálok :shock: :lol:
gekkodan
Director del Fútbol

2009.02.23. 18:13:29

Nem álmodozom, mert tudom, hogy maradni fog. Saját nevelés, katalán és ez már bőven elég indok arra, hogy a szezononkénti folyamatosan hozott hibái felett szemet hunyjon a vezetőség. Ettől még a csapat leggyengébb tagja, már egy jó ideje (amióta Henry feljavult) és ha világverő csapatot akarunk, akkor világklasszis kapus kell. Neadjisten, ha Cruyff-féle Dream Team-et akarunk, akkor Zubizareta szintű kapus kell. Valdes egyik kritériumnak sem felel meg.

Ettől még tudom, hogy maradni fog, csak egyszerűen sajnálom. De illúzióim nincsenek. Beszélgetni viszont lehet.

Yaya Touré - a szikla.

Kralo
Entrenador del Barça

2009.02.23. 18:08:27

gekkodan írta:Sok VV szintű kapus van a piacon elérhető áron.
Az minket miért is érdekel? Miért lenne jó VV szintű kapusra lecserélni VV-t?

Mókás, ahogy néhányan álmodoznak.
Tessék belenyugodni, hogy Valdes egy darabig a Barca kapusa marad. Sőt még egy évtized is belefér, ha a kor érett kapussá teszi.
Lezárt