Jó kérdésSharkinho írta:Ha ez az idegenbeli mez, akkor mér ez van a kezükben az új játékosoknak...

Gondolom, amikor pl. bemutatták Suazót, akkor még nem volt meg a hazai mez

De itt a hazai:

Jó kérdésSharkinho írta:Ha ez az idegenbeli mez, akkor mér ez van a kezükben az új játékosoknak...
Tavaly is ez volt, az előszezonban nem mentozsimiki írta:Azért ez meglepő...bár Blben sem tudtatok rajtuk túlmenni
Azért ez meglepő...bár Blben sem tudtatok rajtuk túlmenniGame90 írta:Maradt ez az eredményGame90 írta:Inter - Valencia 0-2, a 2. félidő elején járhat a meccs.![]()
Valencia - Internazionale 2-0 (2-0)
Gól: Gavilan (14., 39.)
Az Internazionale sztárjai közül az alaptizenegyben jutott szóhoz Toldo, Materazzi, Maxwell, Figo, Ibrahimovic és Cruz, majd szóhoz jutott Julio Cesar, Solari, Dacourt és Adriano. A spanyoloknál Canizares védett, rajta kívül Helguera, Marchena, Albelda, Baraja, Caneira, Joaquin, Angulo, Villa, Arizmendi, Gavilan, Silva és Morientes képviselte a legjobbakat.
Maradt ez az eredményGame90 írta:Inter - Valencia 0-2, a 2. félidő elején járhat a meccs.
Azzal [auto_cenzúra] se ér ha nevezik valahol a BL-keretbe és közbe egy árva meccset se játszik.Amúgy meg a Lazio idén benne van a BL-ben és a Fio is elég jó eséllyel pályázik idén.gajeraro írta:Hozzá akartam írni de itt a Blre gondoltam és az baj nincs a legjobb 4 csapat között egyik se!Így gondoltam a nagy csapatot!
Szntem is! Bőven elégedettek lehetnénk,ha egyikben kezdő tudna lenni vmikorÁdám02 írta:Hát a Lazio és a Fio is elég nagycsapat!gajeraro írta:Van benne valami de hátha más útra tévednek!Vagyis remélem Filkor valamelyik nagy csapatba fog játszani!
Az Inter magasról lex@rja a saját nevelését.Inkább vesznek majd egy vagyonért mást.Ott sose lesz stabil kezdő, de egy szinttel lejjebb már igen.gajeraro írta:Ezt miből gondolod vagyis szerinted miért lenne jó???noname írta:Sztem jobban járna Filkor ha eligazolna egy Fio vagy Lazio szintű csapathoz, ott kapna lehetőséget.
Szerinted nem jobb ha 1 nehéz csapatba kerül be idővel?
Az Inter magasról lex@rja a saját nevelését.Inkább vesznek majd egy vagyonért mást.Ott sose lesz stabil kezdő, de egy szinttel lejjebb már igen.gajeraro írta:Ezt miből gondolod vagyis szerinted miért lenne jó???noname írta:Sztem jobban járna Filkor ha eligazolna egy Fio vagy Lazio szintű csapathoz, ott kapna lehetőséget.
Szerinted nem jobb ha 1 nehéz csapatba kerül be idővel?
Ezt miből gondolod vagyis szerinted miért lenne jó???noname írta:Sztem jobban járna Filkor ha eligazolna egy Fio vagy Lazio szintű csapathoz, ott kapna lehetőséget.
Hát akkor marad is ott!Game90 írta:Egy év pihenőt tart Fabio Capello, s az olasz labdarúgóedző ez idő alatt a RAI televízió szakértője lesz:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=148279&
Capello várhatóan 150 ezer eurót kap egyéves munkájáért.
Azért bízunk benne, hogy mégis kap majd lehetőséget!Game90 írta:Ja, csak sztem soha az életben nem fog Serie A-s meccsen pályára lépni az Interben...Scorpio írta:Mancini bízik FilkorbanAz Inter nem arról híres, hogy a fiataljaik lehetőséget kapnak az A csapatnál. Amikor az előző szezonban is réges rég eldőlt a bajnoki cím, akkor sem játszatta Filkort.
Ja, csak sztem soha az életben nem fog Serie A-s meccsen pályára lépni az Interben...Scorpio írta:Mancini bízik Filkorban
Neked lehet az (szvsz bőven nem), de tavaly ők játszották a legszebb focit egész Európában..gyeptegla írta:roma semmirevaló