2008.06.21. 20:03:12
sokan azt mondják hogy Henry azért nem volt az igazi, mert itt a szélen kellett játszania, az Arsenalba meg középen, és az jobban feküdt neki... szerintem nem így van. az Arsenalban nem középen, hanem kötetlenül játszott elöl, és gyakran a balszélről indult, mert szeretett onnan indulni. A társakkal össze volt szokva, és feküdt neki az Arsenal GYORS játéka, és gyakran keresték a labdával. Namost, nálunk idén szó se volt gyors játékról, a társakkal se tudott igazán összeszokni, mert mindig mással játszott. de itt nem arról van szó, hogy ne állná meg a helyét más rendszerben. -> a francia válogatott se úgy játszik-játszott, ahogy az Arsenal, és mégis ott is tudott jól játszani.
Szóval szerintem, ha Henry a két évvel ezelőtti formában lévő Barcába jött volna, ahol Ronaldinho és Deco csúcsformában tolta, akkor ős is kiemelkedőt tudott volna nyújtani. De most egy folyamatosan hanyatló formájú csapatba jött, ráadásul a neve miatt tőle várták a csodát. Ő meg nem csillogott, hanem alázatosan, "feláldozta" a csapatért azt a stílust amiben ő igazán jó.
De nem felejtett el ő focizni, nála nincsenek, és nem is voltak olyan problémák, mint Ronaldinhonál, sose volt olyan nagyképű mint CRoni, pedig megkockáztatom hogy tud annyit, mint a portugál bájgúnár.
én nagyon bízok Henryban, mert régebben még nem szerettem, mert sorra intézte el az általam szeretett csapatokat(Juve,Inter,Roma) , de egy idő után elkezdtem felnézni rá, és megszerettem a játékát és elismertem. aztán mikor először hallottam hogy a Barca meg akarja szerezni onnantól az volt a legnagyobb vágyam, hogy a kedvenc csapatomba jöjjön. Most hogy itt van, bevallom én is talán többet vártam tőle, de akkor is bízok benne, és abban hogy megmutatja, hogy ki az a THIERRY HENRY.
bocs ha hosszú lett, remélem lesz, aki elolvassa.