2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
sztem nem rosz játékos lesz MAJD később Sissoko. A Newcastle-vel meg 1et értek, most Luque is kidőlt 2 hónapra. Én sosem az edzőt szpktam hibáztatni a rosz eredmények miatt, de ilyan játékoskerettel nem az utolsóelőtti helyen kéne állniukZsolti írta:sziszokkó a púlba ment....de amugy nem egy nagy vmi az a gyerek.
amugy még emre is a kastélyba ment,de nem tudom....sztem nem lesznek jók...tavaj is jól erősítettek meg előtte is.
Owen a newcastlebe ment???Maxi írta:Sissoko a Pool'ban van nem?!retek írta:Owen, Luque, és ?Sissoko?
Visszamenni az InterhezBarcaforever írta:Emléxem még azt mondta, h nem fekszik neki a spanyol foci.De sztem pénz gondok voltak.Sok értleme volt visszamenni az interhez.Ordog írta:Tiszta hülye ez a Davids, minek ment el innen??? Meg is érdemli hogy ilyen középcsapatba került... ELMEHET A JÓ...![]()
![]()
![]()
Érti ezt vki???
Emléxem még azt mondta, h nem fekszik neki a spanyol foci.De sztem pénz gondok voltak.Sok értleme volt visszamenni az interhez.Ordog írta:Tiszta hülye ez a Davids, minek ment el innen??? Meg is érdemli hogy ilyen középcsapatba került... ELMEHET A JÓ...![]()
![]()
![]()
Érti ezt vki???
...sztem, nagyon yol nyomta...Essiennel nagy párharcot vívtak, de Davids az a Davids...másodikat Duff rúgta? - belebotlott!Kitfisto írta: Davids jól kente?
Akkor rosszil láttam.balboa7 írta:2-0 lett, kicsi!Kitfisto írta:Megint nyert a Chelsea.És mennyire???1-0-ra.![]()
és érdekes hogy a 27. percig ameddig nem álították ki Midot a Tottenham szinte megette a cselzit.Ez van...