Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én sem tudom...eszter21 írta:Egy Barça drukker, hogy mondhatja, h Seva érdemli az Aranylabdát?boggabor írta:Vegre en is dicserhetem eddig nem igaz tettem meg, de most megerdemli igazi vezeregyeniseg remelem tovabb fejlodik, de egy teny a arnylabdat Seva erdemli csak azert nem nyer mert Ukran.
Egy Barça drukker, hogy mondhatja, h Seva érdemli az Aranylabdát?boggabor írta:Vegre en is dicserhetem eddig nem igaz tettem meg, de most megerdemli igazi vezeregyeniseg remelem tovabb fejlodik, de egy teny a arnylabdat Seva erdemli csak azert nem nyer mert Ukran.
Én biztos örülnék neki!eszter21 írta:A játék boldogítja, de te nem örülnél egy díjnak a munkádért, amit örömmel csinálsz?redlions írta:Én azt hittem, hogy Ronaldinho-t a játék boldogítja, nem a díjak. Ja, és a bajnoki cím, meg amiket a csapat tud megnyerni (BL,VK)eszter21 írta:DE Ronaldinho veszélyezteti. Olyan boldog lenne, ha megkapná az Aranylabdát....
És ha boldog akkor jobban játszik
A játék boldogítja, de te nem örülnél egy díjnak a munkádért, amit örömmel csinálsz?redlions írta:Én azt hittem, hogy Ronaldinho-t a játék boldogítja, nem a díjak. Ja, és a bajnoki cím, meg amiket a csapat tud megnyerni (BL,VK)eszter21 írta:DE Ronaldinho veszélyezteti. Olyan boldog lenne, ha megkapná az Aranylabdát....
Én azt hittem, hogy Ronaldinho-t a játék boldogítja, nem a díjak. Ja, és a bajnoki cím, meg amiket a csapat tud megnyerni (BL,VK)eszter21 írta:DE Ronaldinho veszélyezteti. Olyan boldog lenne, ha megkapná az Aranylabdát....
DE Ronaldinho veszélyezteti. Olyan boldog lenne, ha megkapná az Aranylabdát....Charlie írta:Így van,én is ezen a véleményen vagyok.Sztem Shevchenko,Henry se és Ronaldinho se veszélyeztei Deco Aranylabdáját akármilyen formában vannak,és akárhogy ontják a gólokat.Lujo írta:A FIFA díjat szerintem megkapja Ronaldinho, de a díjak hiánya miatt az aranylabdát nem ő kapja, hanem valószínűleg Deco. Az cikk alapján én Decot tartom egyértelmű esélyesnek és szerintem meglepetés lenne számomra, ha nem ő kapná.
C.
Így van,én is ezen a véleményen vagyok.Sztem Shevchenko,Henry se és Ronaldinho se veszélyeztei Deco Aranylabdáját akármilyen formában vannak,és akárhogy ontják a gólokat.Lujo írta:A FIFA díjat szerintem megkapja Ronaldinho, de a díjak hiánya miatt az aranylabdát nem ő kapja, hanem valószínűleg Deco. Az cikk alapján én Decot tartom egyértelmű esélyesnek és szerintem meglepetés lenne számomra, ha nem ő kapná.
Én viszont teljes mértékben 1etértek a cikkel!Lujo írta:A FIFA díjat szerintem megkapja Ronaldinho, de a díjak hiánya miatt az aranylabdát nem ő kapja, hanem valószínűleg Deco. Az cikk alapján én Decot tartom egyértelmű esélyesnek és szerintem meglepetés lenne számomra, ha nem ő kapná.
Te akkor is emelnél neki, ha ne adj Isten nem nyernénk neki!eszter21 írta:Én akkor is emelnék neki, ha csak egyik sikerülneRapika írta:Akkor jöhet a szobor,ha mindent megnyernek idén!eszter21 írta:Jó most még ne, de jövőre jöhet a szobor
Gondolok itt a bajnokságra és a Bl-re!
Na jó,megnyerhetik a Szuperkupát is...
Én akkor is emelnék neki, ha csak egyik sikerülneRapika írta:Akkor jöhet a szobor,ha mindent megnyernek idén!eszter21 írta:Jó most még ne, de jövőre jöhet a szobor
Gondolok itt a bajnokságra és a Bl-re!
Na jó,megnyerhetik a Szuperkupát is...
Ronaldinho más... Amiket csinál a pályán meg az a jókedv ami sugárzik róla...redlions írta:Azért Micheal Jordan se rögtön kapott szobrot! Majd 10 évet kellett neki rá várni, meg ha jól emlékszem 3 (v. 6?)bajnoki gyűrűt és két olimpiai bajnoki címet!eszter21 írta:Jó most még ne, de jövőre jöhet a szobor
Azért Micheal Jordan se rögtön kapott szobrot! Majd 10 évet kellett neki rá várni, meg ha jól emlékszem 3 (v. 6?)bajnoki gyűrűt és két olimpiai bajnoki címet!eszter21 írta:Jó most még ne, de jövőre jöhet a szobor
Csak azért írtam, mert annyira magasztalják, hogy már csak az hiányzik...Lujo írta:Azért a szobrot kicsit túlzásnak érzem.