C.
FIGO 10 írta:hát én nem mondtam h tévedhetetlen de a sok sp.országbeli szennylap közül(elmundodeportivo, AS)a leghitelesebb, és NEM ANYNIRA ELFOGULT MINT AZ ELMUNDODEPORTIVO....
hát kapott egyszer egy nagyon keményet és Puyol nem abbol a fábol faragták hogy csak ugy lejön, hanem mindig hajtja a szíve, lásd madrid mecs, fél órával a vége elött már kapott egy nagyot, de végig jácotta aztán a meccs végén láttam hogy sántítva jött le, majd 3 hétig nem jácott, rossz példa, de ezzel csak azt akarom mondani hogy az hogy a meccsen vagy utána nem látszik rajta ba attol még lehetséges...Charlie írta:Tudom Barca,nem akartam reklámozni itt!De most sérült vagy nem?Hát a meccs után semmi baja nem volt.
C.
hát azért az elmundodeportivo sem a leghitelesebbBarca írta::DDDDDDDDDD a humor topic nem itt van.... két kezemen nem tom megszámolni hány kamu cikkük volt csak a nyáron...FIGO 10 írta:sztem az 1k leghitelesebb...Barca írta: semmit nem jelent ha a marca írja, a világ leszennyebb "ujsága"...![]()
:DDDDDDDDDD a humor topic nem itt van.... két kezemen nem tom megszámolni hány kamu cikkük volt csak a nyáron...FIGO 10 írta:sztem az 1k leghitelesebb...Barca írta:semmit nem jelent ha a marca írja, a világ leszennyebb "ujsága"...FIGO 10 írta:Puyol ha jól veszem ki akkor nem játszik a Milan ellen!
MARCA írja![]()
sztem az 1k leghitelesebb...Barca írta:semmit nem jelent ha a marca írja, a világ leszennyebb "ujsága"...FIGO 10 írta:Puyol ha jól veszem ki akkor nem játszik a Milan ellen!
MARCA írja
Badi írta:azt Barca írta drukkerkocsmában, ő meg tőlem hallotta chatenCharlie írta:Más fórumon is írta vki hogy ő úgy hallotta hogy Puyol nemjátszik a Milan ellen,de még nincs megerősítve![]()
![]()
Puyol ne már![]()
C.
ne reklámozd magad:)Badi írta:azt Barca írta drukkerkocsmában, ő meg tőlem hallotta chatenCharlie írta:Más fórumon is írta vki hogy ő úgy hallotta hogy Puyol nemjátszik a Milan ellen,de még nincs megerősítve![]()
![]()
Puyol ne már![]()
C.
azt Barca írta drukkerkocsmában, ő meg tőlem hallotta chatenCharlie írta:Más fórumon is írta vki hogy ő úgy hallotta hogy Puyol nemjátszik a Milan ellen,de még nincs megerősítve![]()
![]()
Puyol ne már![]()
C.
Ha tényleg megsérült volna, már az egész sajtó azt hangoztatná! Szerintem semmi baja!Charlie írta:Más fórumon is írta vki hogy ő úgy hallotta hogy Puyol nemjátszik a Milan ellen,de még nincs megerősítve![]()
![]()
Puyol ne már![]()
C.