Kommentátori aranyköpések
- sub_bass
- Príncipe Sastre
Mikor Mastroeni felrúgta Pirlot, Léderer: "Hát Mastroeni szabálytalansága nem biztos, hogy pirosat ért, a bíró ezt is megadta..... Viszont Pirlo könyökléséről ugyanez nem mondható el" Sztem De Rossi könyökölt 

-
- Entrenador del Barça
Tök mindegy, Beasley az 1. félidőben nem is játszott.Ordog írta:Igazad van. A 15-ös számú játékost:)) Amúgy érthető hogy miért téveszti őket össze:) mint két tojás:) Egyik fekete bőrű másik meg fehér:DD Meg ha jól tudom Beasley jobb szélső, Convey pedig bal...Rivaldinho írta:nem dempsey-t hanem Convayt, de egyremegyOrdog írta:Nemnormális ez a Léderer. Dempsey-t egész meccsen Beasley-nek szólítja.
a lényeg ugyanaz... léderer nemnormális
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- barca_steve
- Barça C
,,borzasztóan nehéz helyzetben vannak az olaszok, mert eggyel többen vannak'' - léderer
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Igazad van. A 15-ös számú játékost:)) Amúgy érthető hogy miért téveszti őket össze:) mint két tojás:) Egyik fekete bőrű másik meg fehér:DD Meg ha jól tudom Beasley jobb szélső, Convey pedig bal...Rivaldinho írta:nem dempsey-t hanem Convayt, de egyremegyOrdog írta:Nemnormális ez a Léderer. Dempsey-t egész meccsen Beasley-nek szólítja.
a lényeg ugyanaz... léderer nemnormális
- deffent
- Jugador d'estrella
Léderer USA-Olaszország félidő lefújásakor:
"Lehet, hogy Bruce Arenanak is át kell szerveznie a csapatát, de ez már a második félidő zenéje"
Annyira Béna ez az ember!! Különben rájöttem, hogy az irritáló hangja miatt utálom annyira. Ha egy normális hangú kommentátor mondaná a hülyeségeit, akkor csak szimplán hülyének nézném, de így kifejezetten idegesít.
"Lehet, hogy Bruce Arenanak is át kell szerveznie a csapatát, de ez már a második félidő zenéje"
Annyira Béna ez az ember!! Különben rájöttem, hogy az irritáló hangja miatt utálom annyira. Ha egy normális hangú kommentátor mondaná a hülyeségeit, akkor csak szimplán hülyének nézném, de így kifejezetten idegesít.
Léderer egy [auto_cenzúra], Kovács Kálmi is megkapta tőle, hogy csak 13 perc múlva válaszolt
Mit szólnátok, hogy az országban aláírást gyűjtenénk, a tárgy a ez lenne: "Léderer és Világi soha ne közvetítsen sproteseményt!"
Na mit szóltok?

Mit szólnátok, hogy az országban aláírást gyűjtenénk, a tárgy a ez lenne: "Léderer és Világi soha ne közvetítsen sproteseményt!"
Na mit szóltok?
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
nem dempsey-t hanem Convayt, de egyremegyOrdog írta:Nemnormális ez a Léderer. Dempsey-t egész meccsen Beasley-nek szólítja.

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nemnormális ez a Léderer. Dempsey-t egész meccsen Beasley-nek szólítja.
Pedig a 15. perc körül ő is beismerte hogy jajj de hülye amiért Beasley-zik, hiszen ő a kispadon ül (mert összebalhézott az edzővel) erre a köv percben ugyanúgy folytatja... remélem a szünetben rászól Kovács Kálmánka:) bááár reménytelen, egyik hülyébb mint a másik:)
Amúgy elnézve ezeket az esti meccseket, amiket rendre Léderer kap meg, az rtl szvsz Léderer-t előbbre teszi, mint Hajdú B.-t... Remélem nem az lesz, hogy a döntőt Léderer fogja közvetíteni, mert felkötöm magam
Pedig a 15. perc körül ő is beismerte hogy jajj de hülye amiért Beasley-zik, hiszen ő a kispadon ül (mert összebalhézott az edzővel) erre a köv percben ugyanúgy folytatja... remélem a szünetben rászól Kovács Kálmánka:) bááár reménytelen, egyik hülyébb mint a másik:)
Amúgy elnézve ezeket az esti meccseket, amiket rendre Léderer kap meg, az rtl szvsz Léderer-t előbbre teszi, mint Hajdú B.-t... Remélem nem az lesz, hogy a döntőt Léderer fogja közvetíteni, mert felkötöm magam

-
- Entrenador del Barça
Igen, de szerinte a 2 játékos: 14-essel Bakari Koné, 9-essel Akari Koné. Az elsőt jól is mondta, de a másik srácnál elég nagyot tévedett.Mihu írta:Sztem azt azért mondta mert van egy olyan játékos is h ....most nem tom hogy jól írom-áe le a nevét de vmi olyasmi hogy Bakari Koné.Asszem hogy a PSV Eindhovenben jáccik.cps46 írta:Léderer játékosai:
Aruna Kone=Akari Kone
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- Tibi1982
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
A legjobb az volt, amikor jegelték nistelrooy térdést és kedvenc kommentátorunk:
És Ruud van Nistelrooy bokáján már ott is a jeges tömlő
Másik nagy okosság:
Az elefántcsontparti edző edző szétszedte a kispad fejvédőjét, ami azért van ott, h a vezetőedzők ne üssék be a fejüket.
Miért? a játékosok nem állhatnak fel a kispadról?
Master, a játékosok laposkúszásban mennek be a padtól a pályára:D
Másik nagy okosság:
Az elefántcsontparti edző edző szétszedte a kispad fejvédőjét, ami azért van ott, h a vezetőedzők ne üssék be a fejüket.
Master, a játékosok laposkúszásban mennek be a padtól a pályára:D
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Valaki már írta, de meg kell jegyeznem a VB bakiját:
Anglia-T&T meccs. Kovács Kalmi:
- Dávid és Góliát csatájából talán most Góliátnak kéne drukkolnom, de Dávid az esélyesebb...
Kész. Azt hiszi, hogy Dávid a nagy, és Góliát a kicsi...
(és ebbe nem lehet belemagyarázni, hogy azért mondta volna Angliára, hogy Dávid, mert Beckham is David...)
Másik: Portugál-Irán, Hajdú B. és Urbán:
- Flórival arról beszéltünk a szünetben, hogy egy hevesebb vérmérsékletű iráni védő mellett már Crist. Ronaldo nem jött volna ki a második félidőre... (mosolyogva) Ismersz ilyen védőt Flóri (Flórira célozva) ?
Flóri:
- Sajnos sosem játszottunk egymás ellen...
Magyarul fel vágta volna kis szeletekre, mint egy hentes. Bár ezen nem lepődöm meg Orbánt ismerve.
Anglia-T&T meccs. Kovács Kalmi:
- Dávid és Góliát csatájából talán most Góliátnak kéne drukkolnom, de Dávid az esélyesebb...
Kész. Azt hiszi, hogy Dávid a nagy, és Góliát a kicsi...
(és ebbe nem lehet belemagyarázni, hogy azért mondta volna Angliára, hogy Dávid, mert Beckham is David...)

Másik: Portugál-Irán, Hajdú B. és Urbán:
- Flórival arról beszéltünk a szünetben, hogy egy hevesebb vérmérsékletű iráni védő mellett már Crist. Ronaldo nem jött volna ki a második félidőre... (mosolyogva) Ismersz ilyen védőt Flóri (Flórira célozva) ?
Flóri:
- Sajnos sosem játszottunk egymás ellen...
Magyarul fel vágta volna kis szeletekre, mint egy hentes. Bár ezen nem lepődöm meg Orbánt ismerve.
Előre a TITOlusokért!
- Mihu
- Director del Fútbol
Ebben tényleg nincs mit szidni rajta.Ez olyan mint hogy ránk is szokták mondani hogy gránátvörös kékek. ha így vesszük mint te akkor az megint hülyeség mert sztem nincs gránátvörös kék bőrű játékosunk.Aztán az MU játékosaira is szokták mondani hogy vörös ördögök.Pedig akárhogy is nézem egyik játékosuk sem vörös de még csak nem is ördög.Szóval ha lehet azért ne kössünk bele mindenbe.Pedig hidd el hogy én is a hajamat tépem néha.De ne legyünk ennyire elfogultak velük szemben.Drigo írta:azért elefántozza le őket mert ez a becenevük és sztem ebbe most nincs semmi olyan amiért szídni lehetne őt ritka esetek egyikenicandro írta:Jó lenne ha Léderer barátunk nem elefántozná le drogbáékat.Sztem nem hasonlítanak elefánthoz![]()
![]()

- Mihu
- Director del Fútbol
Sztem azt azért mondta mert van egy olyan játékos is h ....most nem tom hogy jól írom-áe le a nevét de vmi olyasmi hogy Bakari Koné.Asszem hogy a PSV Eindhovenben jáccik.cps46 írta:Léderer játékosai:
Aruna Kone=Akari Kone

Van Bastenről nem is beszélve:
-Mario Van Basten
-Van Besten
+
Van der Vaart= ván der fárt
-Mario Van Basten
-Van Besten
+
Van der Vaart= ván der fárt
-
- Eurobarca Staff
azért elefántozza le őket mert ez a becenevük és sztem ebbe most nincs semmi olyan amiért szídni lehetne őt ritka esetek egyikenicandro írta:Jó lenne ha Léderer barátunk nem elefántozná le drogbáékat.Sztem nem hasonlítanak elefánthoz![]()
![]()
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Mr. Master
- Director del Fútbol
A legjobb az volt, amikor jegelték nistelrooy térdést és kedvenc kommentátorunk:
Másik nagy okosság:

Másik nagy okosság:

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Jó lenne ha Léderer barátunk nem elefántozná le drogbáékat.Sztem nem hasonlítanak elefánthoz

-
- Eurobarca Staff
Ugyanezt mondtam én is olyan ideges lettem ettől.
Még két név:
Mario van Basten
és meg kell dícsérnünk van Bronckhorst kár hogy lemaradt a végéről az -ot elég vicces volt amikor ezt így kimondta
Még két név:
Mario van Basten
és meg kell dícsérnünk van Bronckhorst kár hogy lemaradt a végéről az -ot elég vicces volt amikor ezt így kimondta
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Capitá del Barça
Kovács Kálmán, miután Van der Vaartnak magyarázott Van Basten.
"Igen, hát, Van Basten érzi, hogy a védekezést meg kell erősíteni."
Köztudott, hogy VDV irányító.

"Igen, hát, Van Basten érzi, hogy a védekezést meg kell erősíteni."
Köztudott, hogy VDV irányító.

"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.