Seria A / Coppa Italia
-
- Eurobarca Staff
ha ki nem is zárják őket(m sztem azért erre elég kicsi az esély) remélem ma még kikapnak a Milan üti a Romát és akkor ő lesz a bajnok a Juve meg nézelődhet...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Charlie
- Öreg Harcos
De jó lenne ha visszasorolnák a Juvét
Elhozhatnánk bagóért Zambrottát balhátvédnek,bár ő is 30éves már kb.mde elfutkározhatna még nálunk,aztán jöhetne Emerson vagy Vieira.
Buffont is szívesen látnám csak őt szerintem elfogják meszelni sok időre.
C.

Buffont is szívesen látnám csak őt szerintem elfogják meszelni sok időre.
C.
Most h kitort a botrány, el kéne hozni Zambrottát a Juvébol. Sztem szívesen menekulne onnan.
a fiorentinát nem most hanem 3 éve zárták ki az serie c be de őket a pénz miatt kevés volt a pénzük
- huevos
- Jugador d'estrella
amikor előszőr szoltak a "bíróvásárlásról" a hírek én azt mondtam, ha nagyon rövid időn belül nem kezd el anyázni jó pár fejes, a többi klub vezetője (berlusconi, galliani, sensi, moretti ...stb), akkor bizony azok is benne vannak
hááát...
hááát...
never let the children cryin'!
-
- Entrenador del Barça
Nápolyi ügyészség lehallgatásaiból derült ki, hogy a 2004–2005-ös bajnokság 38 fordulójából legalább 29-ben meghamisították a mérkőzések eredményeit (magyarul bundáztak), elsősorban a Juventus, másodsorban a Lazio és a Fiorentina javára – ez utóbbi ügyben több játékvezető (például a 2006-os vb-re is jelölt Massimo De Santis) mellett Franco Carraro, a szövetség lemondott elnöke is a vádlottak padjára kerülhet (néhány gyanús mérkőzés: Juventus–Lazio 2–1, Fiorentina–Bologna 1–0, Roma–Juventus 1–2, Internazionale–Fiorentina 3–2, Siena–Milan 2–1);
-
- Eurobarca Staff
A Fiorentina kizárása után az lenne a sportszerű ha őket is kizárnák, bár erre sztem nagyon kicsi az esély nem hinném h olaszország legnépszerűbb klubját csak úgy kizárnák azt nem merik megtenni a Fradival is mi lett... pedig ez csak Magyarország akkor mér pont Olaszországban
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Entrenador del Barça
Hát, nekem a Juve valamikor nem is olyan régen még a kedvenc olasz csapatom volt.De azóta kiderült néhány csúnya dolog,és a játékuk sem tetszik.Különben szerintem nem zárják ki őket,bár ez lenne a legkevesebb.Persze számomra hihetetlen,hogy egy pl. olyan jól kereső kapus,mint Buffon,fogad a csapata meccseire!
A Milán is gyanúba keveredett,ami nem jelenti számomra azt,hogy csaltak volna,bár még a Juvéről is kiderülhet,hogy nem voltak fogadások!

-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nagyon-nagy botrány van most torinóban. Őszintén szólva engem megdöbbentett ez a sok minden ami itt kiderült. Viszont ha ennek csak a fele igaz akkor zárják ki őket. Egy ekkora kaliberű klubbtólnem ezt várná az ember. Én csak a szegény szurkolókat sajnálom.
-
- Jugador d'estrella
A juve enyhén szólva nem tartozik a kedvenceim közé.Mindenki érezhette a bírói támogatottságot,de letudták annyival,hogy véletlen.Engem a Milan két meg nem adott tizije idegesített a legjobban a Juve ellen tavaly.Bár akkor Collina volt a spori,őt már csak nem vették meg...
Nem rég az orvosuk lemondott,ezzel szinte elismerve a doppingolást,most meg....
KIZÁRNI ŐKET!!
Nem rég az orvosuk lemondott,ezzel szinte elismerve a doppingolást,most meg....
KIZÁRNI ŐKET!!

Baxki azon beszarnák hogy a fiorentinat atsoroltak a Serie C be a juve meg meg meguszná 300000 euróval! me ez lessz
-
- Llegenda del Barça
megérdemelten nyert az inter, sokkal jobbak voltak.
hozzátartozik az igazsághoz, h a Romából ilyen-olyan okok miatt 6 kezdő hiányzott, így azért nem volt egy súlycsoportban a két brigád.
hozzátartozik az igazsághoz, h a Romából ilyen-olyan okok miatt 6 kezdő hiányzott, így azért nem volt egy súlycsoportban a két brigád.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Jol megkéne b.axni a rohadékokat. Bexarok ha ezt is megusszák, ezek tetvek mindent megtehetnek

Remélem gyozni fog az Inter, bár a kupagyozelem sem változtatna ezen a botrányos idényen 

-
- Llegenda del Barça
természetesen római győzelemmel!doki írta:Ma este olaszkupa döntő visszavágó!(1-1 az odavágón)Remélem látunk látványos focit!

szeretném, ha lajos barátunknak ugyanilyen kirobbanó jókedve lenne a mai meccs után is, mint ami az odavágón készült képen látszik.

PUYOL-XAVI-INIESTA
Mivel Toni 2x betalált, asszem edlolt az Aranycipo sorsa.
En nagyon is eltudom képzelni h igaz, de ugy is megusszák ezt is vhogy a szarládák.S T U P I D S H A R K írta:Engem nagyon megdöbbentett a hír. Nem ezt vártam egy ilyen kaliberű klubbtól. De persze lehet hogy nem is igaz.