Igen, nekem kellemes meglepetés volt tegnap, csak így továbbBodi írta:Edmilson tegnap nagyon jó volt,kezd beilleszkedni a csapatba!

Igen, nekem kellemes meglepetés volt tegnap, csak így továbbBodi írta:Edmilson tegnap nagyon jó volt,kezd beilleszkedni a csapatba!
Edmilson tegnap nagyon jó volt,kezd beilleszkedni a csapatba!Boixos írta:ez elég hülyén hangzik egy olyan meccs után, ahol az ellenfélnek esélye sem volt a góllövésre, és ez edmilsonnak is köszönhető.boggabor írta:Lassan eljut oda, hogy a Barca leggyengebb pontja minek igazoltuk le nem ertem Mottatol csak elvesszi a helyet es hietettlen gyengen jatszik...
ez elég hülyén hangzik egy olyan meccs után, ahol az ellenfélnek esélye sem volt a góllövésre, és ez edmilsonnak is köszönhető.boggabor írta:Lassan eljut oda, hogy a Barca leggyengebb pontja minek igazoltuk le nem ertem Mottatol csak elvesszi a helyet es hietettlen gyengen jatszik...
Aha, köszZsolti írta:off:mindenki ott lesz a szuperkupán!csak előtte a válogatottban lesznek!
Csak nem vettük hasznát.A legjobb fejelő Larsson és Márquez.Néha Ronaldinho is jól csinálja.még Gerard volt olyan....Barcelonafan írta:Puyol nagyon is jól fejel!!!
Szerintem meg jól fejel Puyol.Zsolti írta:CSak ezzel anniy a baj,hogy Puyol nem fejel vmi jól,meg 3man csak nagyon,de nagyon ritkán lesznek egyszerre pályán!