Észrevételek, kérések a szerkesztőkhöz
szűcs, le lehet állni
nem kell mindenhova beírni
nem kell mindenhova beírni
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
MTheo, jelentkezz ki a forumból, majd jelentkezz visszam de még mielőtt belépnél a forumba, ne pipáld ki az "automat belépés a forumba" négyzet, mert akkor ha a főoldalon lépsz be, akkor is ide a forumba fog dobni.
Szal kijelentkezés a forumból, bejelentkezés ( mínusz automat. ) újból kijelentkezés, és belépsz a főoldalon.
Szal kijelentkezés a forumból, bejelentkezés ( mínusz automat. ) újból kijelentkezés, és belépsz a főoldalon.
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Kérek szépen valami nagytudású (kistudású is megteszi) embert,mondja el nekem,miért nem tudok a tippjátékba belépni,miért irja ki mindeig hogy csak regisztrált felhasználó léphet be.
Segitség képpen: regisztrált felhasználó vagyok
a főoldalon beirom a nevem,jelszavam,utána a fórumba lép,ahol ugye kiirja a nevecském,és amikora tippjátékra pittyentek,kiirja a problémót...
Előre is köszönöm!
Segitség képpen: regisztrált felhasználó vagyok
a főoldalon beirom a nevem,jelszavam,utána a fórumba lép,ahol ugye kiirja a nevecském,és amikora tippjátékra pittyentek,kiirja a problémót...
Előre is köszönöm!
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Na akkor leírom pontosan, hogy mindenki tudja.
Szóval, először is ha Avatart (Ami a neved alatti képet jelenti) ill. aláírás-képet (Ami meg a hozzászólásaid alatti képeket jelenti) szeretnél magadnak készíteni, akkor első dolgod az legyen h keresel egy megfelelő méretű (NE LEGYEN NAGY) képet a gépeden, ha nagy, lekicsinyíted. Így már van 1 képed, amit fel tudsz tölteni a webre például IDE aztán pedig a kapott 4 sor közül, a LEGALSÓT kimásolod (DIREKT LINK A KÉPHEZ) és a következőket teheted:
Ha avatarba akarod berakni, akkor IMG-k nélkül bemásolod a profilodba az AVATAR LINKELÉSÉ-hez. (Gépről nem tudsz feltölteni..)
Ha aláíráshoz akarod beilleszteni, bemásolod az aláírás rublikába a linket, majd közvetlenül elé egy [img]-t,%20utána%20pedig%20egy[/img] -t írsz.
A hozzászólásba ugyanúgy kell a képet berakni, mint az aláíráshoz!
És még annyi, hogy még mielőtt elküldesz egy h.sz.-t, nézd meg, hogy a szöveg alatt, amit írtál, NE LEGYEN PIPA ennél ->> a BBCode kikapcsolása a hozzászólásban szövegrésznél.
És egy kérés is: Ha lehet ne legyen túl nagy a mérete, vagyis ne húzza szét a forumot az avatar, valamint az aláírás ne legyen 2 sorban. Kösz. (Ha nagy lesz, kiszedem... )
Ennyi. Remélem tiszta és vili volt.![]()
- valdo88
- Jugador del Barça
kösz a tanácsot,Badi írta:feltöltöd őket a http://www.kepfeltoltes.hu -ra, és belinkeled

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára valdo88 2005.10.29. 14:55:33-kor.
feltöltöd őket a http://www.kepfeltoltes.hu -ra, és belinkeled
- Pilfer
- Jugador d'estrella
Azért írtam, h így már jó, mert ha kiidézed azt a hozzászólásomat, láthatod, h hogyan csináltam.valdo88 írta:na mind1,szerintem még próbálgatom,azért kössz a tanácsokat mégegyszer,Forca Barca![]()
![]()

- valdo88
- Jugador del Barça
mostmár kezdem érteni,kössz az infókat. (mongyuk szerintem kicsit bonyolult) http://www.ronaldinho10.com/images/part_fcbarca.jpg <<< de ez nem műxik
- valdo88
- Jugador del Barça
ez mind oké,de mégsem fogadja elBadi írta:rámész a Profil feliratra fent.
a bejövő oldalon ott van legalul hogy Avatar beállítás.
ott az Avatar kép belinkeléséhez beírod a kívánt (nem túl nagy) kép linkjét, rákattintasz az okra és kész
[img]ide%20a%20kép%20linkje,%20http://-vel[/img]valdo88 írta:lehet hogy én vok nagyon béna,de nem tudok képet berakni a fórumos írásomhoz.elmagyaráznátok,hogyan kell? (kösz)
ennyi
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Pilfer
- Jugador d'estrella
Ha kiidézed az előző írásomat láthatod.valdo88 írta:lehet hogy én vok nagyon béna,de nem tudok képet berakni a fórumos írásomhoz.elmagyaráznátok,hogyan kell? (kösz)
[img]link[/img]

rámész a Profil feliratra fent.
ott az Avatar kép belinkeléséhez beírod a kívánt (nem túl nagy) kép linkjét, rákattintasz az okra és kész
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Igen, valszeg az ön gépében keresendő a hiba oka, nekem így m1 firefoxxal: http://kepfeltoltes.hu/051028/eurobarcaaa.JPG

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én nem tudok róla... Amúgy én is Firefoxot használok, de működik minden olyan, ami eddig is.Pilfer írta:Meg szeretném kérdezni a szerkesztőktől, h változtattak-e vmin, mert Firefoxszal elég fura a honlap, IE-vel viszont minden ok.
nem azért "nem megy el", mert a címzett addig nem nézi meg? ha jól tudom akkor kerül át az elküldött fiókba, amikor a másik fél megnézi, elolvassa
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Nincs tele az elküldött fiókod? Lehet h emiatt van.Silvanus írta:Kedves szerkesztők! Már máskor is felfigyeltem rá, de most már gondoltam rá is kérdezek, hogy normális-e az, hogy ha küldök valakinek egy privát üzit, akkor az van hogy napokig nem megy el??? Ott pihen a küldendő fiókban, de nem történik semmi... Ezzel szemben van olyan, ami egyből elmegy!!! Ez egy igen érdekes hiba, nem?!... Másnál is előfordul ez vajon...???
Én is így tudom. Olyan, mint az ajánlott levél, azaz akkor kerül nálad az elküldöttbe, ha az illető már megnyitotta a levelet. Amíg nem olvasott bele, addig a kimenőben marad.Pilfer írta:Nem az van, h nem nézi meg a fogadó?Silvanus írta:Kedves szerkesztők! Már máskor is felfigyeltem rá, de most már gondoltam rá is kérdezek, hogy normális-e az, hogy ha küldök valakinek egy privát üzit, akkor az van hogy napokig nem megy el??? Ott pihen a küldendő fiókban, de nem történik semmi... Ezzel szemben van olyan, ami egyből elmegy!!! Ez egy igen érdekes hiba, nem?!... Másnál is előfordul ez vajon...???(Pop-up blokkoló esetén előfordulhat, h nem veszi észre.) Mert addig, amíg nem kattol rá a fogadó, a küldött levél a küldendők között van.
[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]