Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Vito
Llegenda del Barça

2006.06.06. 14:41:21

most már én is azt mondom, hogy Chivu-t el lehet felejteni. marad a Romaban, már tárgyalnak a hosszabbításról.
Damía-val szvsz ugyanaz a gond, mint Bellettivel -ő is inkább középpályásként használható és egyébként sem jön vissza idén.

viszont a Juveból senkit sem üldözünk eléggé és ez gáz.
egyrészt, mert vannak jó játékosok, másrészt pedig, ha Capello a Madridba megy (és ez sanszos), akkor viszi magával az egész galerit.
Lujo
Capitá del Barça

2006.06.06. 14:34:11

noname: Írod, hogy kellene valaki Ronnie cseréjének. Hát annak ott van Ezquerro. Tudom nem a legjobb játékos, de amennyit kell neki, annyit játszik is. Ha Chivut meg tudnánk szerezni, akkor én Giot adnám el, mivel Sylvinho többet megy előre és idén egész kiválóan megértette magát Ronnieval. Chivu pedig inkább egy olyan elsősorban védekező típusú játékos, mint Gio. Egyébként meg ne gondold, hogy az eladásokból 10 milla bejönne. Ez csak álom. Kiért is kapnánk annyit?
KépKépKép

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
Subinho
Director del Fútbol

2006.06.06. 14:19:15

bocs, nem tudtam, hogy iniesta nem katalán. csak mert az ifiből kerüld fel, mint puyol, vagy oleguer... mindegy! én szeretem nagyon!!! remélem jövőre több lehetőséget kap!!! több hasznát vettük mint van bommelnek!!!
az meg, h belletti nem tud védekezni, oleguer meg tud, azért kicsit sántít. belletti mostanában igencsak sprintel vissza védekezni és a beadásai is javultak. oleguert lefutják, megetetik és sztem nem tud védekezni. azért látszik csak, hogy igen, mert nem megy annyit előre... oli max csere hátvéd lehetne puyolék mögött...
noname
Llegenda del Barça

2006.06.06. 14:08:06

Subinho írta:részben igazad van. ez a katalán nemzeti érzés, a katalán nacionalizmus érezhető nagyon. oleguernek mindenképp játszania kell, mert katalán... de ott van pl. iniesta, aki nála ezerszer jobb és ő is katalán! őt miért nem erőlteti senki a kezdőbe??? nem értem!!!
marquezt meg kell minden áron tartani, mert nagyon jó védő!!! oleguert meg ültesse már le végre vki a padra!!! nem fizetésemelés és új szerződés kell neki!!! mire??? marquez ügyét intézzék már!!!
a nistelrooy, meg a trezeguet meg nagyon jó playa, de nem a barcába való!!! nem tudnának csak eto'o helyén játszani, de eto'o jobb náluk, a padra pedig nem jönnének el!!! nem kell, hogy bomlasszanak!!!
kluivert meg az utóbi időben vagy sérült, vagy csak bénázik!!! semmiképp sem kell!!! bármennyire is szerettem régen...
crespo kell nekünk, meg cris és damia jöjjön vissza!!!más nem kell!!! és oleguer üljön a padra!!!
Oleguer azért játszik mert nincs jobb játékos arra a posztra. Belletti jó játékos, de nem védőnek, hanem kp.nak. Oli legalább tud védekezni, Belletti pedig ritkán ér vissza. Igaz h részben neki köszönhetüjöűük a BL-t, de el kell végre ismerni:NEM A BARCÁBA VALÓ!!! Neki egy olyan csapat kell, ahol szélső kp.t tud játszani, mert védőnek igen csak gyenge. De sztem a vezetőség elintézi iden ezt a gondot. Nem hiába van az az opció Alvesra.Remélem h Belletti olyan csapatba kerül, amelynek a játéka illik a stílusához, de itt nem jó.
Iniesta azért nem kezd folyamatosan, mert ott van Xavi, Bommel, Deco, de ha ilyen gyorsan fejlődik, akkor jövőre már kezdő is lehet.
Marquez ügyét pedig lassan intézik, de ez azért van, mert sokan érdeklődnek iránta így emelni kell a bérén.
Nisterroy nem kell a Barcába, de Trezeguet nagyon jó lenne. A juvéban se volt mindig kezdő,de elviseli a cserepadot.Crespo semmiképp se jöjjön, mert a ruszkiknál megmutatta h csereként egy nagy nulla. Én Luquét látnám legszívesebben, de Gudjohnsen vagy Treza se lenne rossz.
Cris nem lenne rossz őt szívesen látnám, de Chivut még szívesebben.
Damia tényleg visszajöhetne.
Nálam a jövő évi csapat így néz ki(legalábbis remélem h így lesz):
Valdes
Alves-Puyol-Marquez-Chivu
Edmilson
Deco-Xavi(de talán Iniesta még náluk is jobb lenne)
Messi-Etoo-Roni
Cserék:Jorquera,Oli,Gio(Silva),Motta,Bommel,Iniesta,Giuly(vagy Saviola), Luque,
Akik elmennének:Larsson,Gabri,Belletti,Ezu,Gio(Silva),Maxi(csak kölcsönbe), Értük kapnánk kb. 10 milliót.
Ezeken kívül még kéne valaki Roni cseréjének.
Ez mindössze 2 változtatás a kezdőben, de a védelem jóval stabilabb lenne.
Jönne: Luque,Alves, Chivu és valaki Roni helyére, ami 40-50 millió max.
Az egész bevásárlás 30-40 millából legfeljebb meglenne!
A Fifa egy szégyen
Lujo
Capitá del Barça

2006.06.06. 12:52:53

Kicsit tévedtem a tartomány nevével kapcsolatban, mert a pontos neve Kasztília-La Mancha. Ezen kívül van mégegy Kasztília, ennek neve pontosan Kaszília és León. Az előbb említett tartomány nagyobb városai: Toledo (acél), Ciudad Real (BL győztes kézilabda csapat, a Barca nagy ellenfele), Cuenca, Guadalajara és Albacete (Iniesta).
Na ezt csak érdekességként írtam le.
KépKépKép

Lujo
Capitá del Barça

2006.06.06. 12:37:08

Visszatérve Iniestához. Utánanéztem, merre van Albacete. A város Kasztíliában van, ami ugye mint tudjuk Spanyolország egyik alaító területe Aragóniával együtt. Ez most egy kis "elégtétel" a RM-dal szemben, hisz ha szigorúan vennénk, akkor Iniesta az övék kéne legyen. Hja és tudtommal Albacetében remek az utánpótlás képzés.
KépKépKép

Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.06. 12:27:34

a barcából nem lehet kihagyni a katalán nemzeti öntudatot, nem viccből tartják, h "több, mint egy klub". presas ronaldinho után a legnépszerűbb ember a csapatból, de mondjuk ettől még kihagyhatnák. egyébként az utóbbi időben már nem volt annyira [auto_cenzúra], mint ami régebben jellemző volt rá (h ti. meccseket buktunk miatta, vagy legalábbis rendkívűl gyönge volt), szal fejlődőképes, bár biztos van nála jobb megoldás is a posztján. a pénze meg még mindig nem az a kategória, amit a többiek kapnak, egyszerűen nem lehet a fakó szerződéshez járó összeget kapnia, amikor a meccsek túlnyomó többségén játszott.
iniesta nem katalán, albacetében született.
marquez pedig itt fog megöregedni, csak a jobb szerződés miatt arcoskodik a menedzsere.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lujo
Capitá del Barça

2006.06.06. 12:25:14

Subinho: Iniesta nem katalán, albacetei.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lujo 2006.06.06. 12:40:58-kor.
KépKépKép

Subinho
Director del Fútbol

2006.06.06. 11:41:37

varga tamás írta:Nos, én úgy gondolom, hogy a Barca már eldönthetné, hogy mit akar. Számomra úgy tűnik, hogy csak kapkodás és szervezetlenség jellemzi az igazoláspolitikánkat. Nem tudom mit akarnak, az oké hogy kellene egy csatár és egy védő, de kit akarnak. Forlán - hát az idei szezonja egy kicsit gyenge volt, 8-9 gól 40 meccsen, nagyon halovány, mondhatni értékelhetetlen. Gudjohnsen - [auto_cenzúra], lehet hogy olcsó, meg jönni akar a cselszkiből, dehát nem éri el a Barca színvonalát. Larssonis északi volt, de a két játékost nem lehet egy lapon emlegetni. Azt sem értem, hogy miért nem kívánnak többet áldozni az igazolásokra. Pár millió euróért csak kétballábas kezdőket lehet igazolni, vagy olyanokat, akik nem alkakmasak arra, hogy magukra húzzák a gránátvörös mezt.
Ott van Nistelrooy, jó játékos, gólérzékeny, robbanékony, s a MU-ból kifele áll a szekere rúdja. Vagy ott van Trezeguet, improvizatív, nagyon jó játékos, Henry-nál sztem jobb.
De a legfontosabb Márquez megtartása lenne, de érzéseim szerint ez sem fog sikerülni. Hónapok óta tárgyalnak, megállapodás pedig sehol. Meglátjátok a cselszkiben vagy a Milanban fog kikötni, mert ők nem tárgyalgatnak, hanem egy vagon pénzt ígérnek, s Márquez már alá is írt hozzájuk. Márpedig, ha ő elmegy a védelem összeomlik, s rvid időn belül pótolhatatlan lesz. Oleguernek nem szerződést meg fizetésemelést kéne ajánlani, hanem eladni a francba, s a pénzből megtartani Márquezt. De a Barcánál a nacionalizmus, ill. sovinizmus többet nyom a latban, mint a megbízható, kőkemény védelem oszlopa, Márquez megtartása. Oleguer egy halom szerencsétlenség, a Bl-döntőn is amit művelt, az felháborító volt, a magyar első osztályban elment volna - talán - de a világ első számú csapatában már nem. Nála gyengébb, rosszabbul védekező játékost nem mostanában láttam, jó lenne elzavarni. Csak kárára van a csapatnak. Az idei szezonban játszottunk 57 meccset, ebből nem volt 5 olyan meccs, amelyen megbízhatóan focizott volna. Ilyen játékosra nincs szükség, tartása csak ráfizetés a klub számára, takarodjon el.
Tehát: a legfontosabb Márquez megtartása, ami minden, ismétlem minden pénzt megér. Ha nem sikerül, jövőre lehúzhatjuk a rolót. varga tamás :!:
részben igazad van. ez a katalán nemzeti érzés, a katalán nacionalizmus érezhető nagyon. oleguernek mindenképp játszania kell, mert katalán... de ott van pl. iniesta, aki nála ezerszer jobb és ő is katalán! őt miért nem erőlteti senki a kezdőbe??? nem értem!!!
marquezt meg kell minden áron tartani, mert nagyon jó védő!!! oleguert meg ültesse már le végre vki a padra!!! nem fizetésemelés és új szerződés kell neki!!! mire??? marquez ügyét intézzék már!!!
a nistelrooy, meg a trezeguet meg nagyon jó playa, de nem a barcába való!!! nem tudnának csak eto'o helyén játszani, de eto'o jobb náluk, a padra pedig nem jönnének el!!! nem kell, hogy bomlasszanak!!!
kluivert meg az utóbi időben vagy sérült, vagy csak bénázik!!! semmiképp sem kell!!! bármennyire is szerettem régen...
crespo kell nekünk, meg cris és damia jöjjön vissza!!!más nem kell!!! és oleguer üljön a padra!!!
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.06.06. 11:33:41

Varga Tamás:

Marquezzel folynak a szerződéshosszabítások, nemrég nyilatkozta, hogy akár a Barcából is visszavonulhat, nem akar ő menni, nem is fog.

Sztem nem kapkodnak a vezetők, csak a média kapkod, ők megfontoltan gondolkoznak, nem hiszem hogy oylan kapkodás menne mint a médiában.
Iniesta
Jugador del Barça

2006.06.06. 11:13:15

Lehet, hogy összekapná magát ha kapna még egy esélyt nálunk.
Tudja ilyen nem sok van.
Saviolát sajnálom vele nem így kellene bánni.Azért lerakott ő már egy s mást az asztalra a Barcába.
Iniesta
Jugador del Barça

2006.06.06. 11:04:19

Vagy a Diouf az is mekkora sztárként érkezett a liverpoolhoz a vb után aztán nesze.
visca el barca
Presidente del Barça

2006.06.06. 10:58:47

Iniesta írta:Szerintem a legtisztább megoldás ha Kluivertet visszahoznánk.
Nem kell Forlán meg Gudjonsen,Kluivert a tuti már bizonyított és a Barcát is szerette.
én is mondtam itt anno de meg is kaptam érte a magamét. már én is ott tartok h nem kell. alladoan serult, alig játszik. amikor jatszik akkor se villog.
más.
remelem laportaek nem esnek abba a hibába hogy vb-n feltunik egy jo teljesitmenyt nyujto jatekos és azonnal megveszik, ész nélkul. nem akarom h kikapjunk vmi baros kaliberu jatekost aki egyszer villant (eb-n, vb-n?) aztan el is tunt... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2006.06.06. 12:46:56-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Iniesta
Jugador del Barça

2006.06.06. 10:55:44

Szerintem a legtisztább megoldás ha Kluivertet visszahoznánk.
Nem kell Forlán meg Gudjonsen,Kluivert a tuti már bizonyított és a Barcát is szerette.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2006.06.06. 10:28:40

Nos, én úgy gondolom, hogy a Barca már eldönthetné, hogy mit akar. Számomra úgy tűnik, hogy csak kapkodás és szervezetlenség jellemzi az igazoláspolitikánkat. Nem tudom mit akarnak, az oké hogy kellene egy csatár és egy védő, de kit akarnak. Forlán - hát az idei szezonja egy kicsit gyenge volt, 8-9 gól 40 meccsen, nagyon halovány, mondhatni értékelhetetlen. Gudjohnsen - [auto_cenzúra], lehet hogy olcsó, meg jönni akar a cselszkiből, dehát nem éri el a Barca színvonalát. Larssonis északi volt, de a két játékost nem lehet egy lapon emlegetni. Azt sem értem, hogy miért nem kívánnak többet áldozni az igazolásokra. Pár millió euróért csak kétballábas kezdőket lehet igazolni, vagy olyanokat, akik nem alkakmasak arra, hogy magukra húzzák a gránátvörös mezt.
Ott van Nistelrooy, jó játékos, gólérzékeny, robbanékony, s a MU-ból kifele áll a szekere rúdja. Vagy ott van Trezeguet, improvizatív, nagyon jó játékos, Henry-nál sztem jobb.
De a legfontosabb Márquez megtartása lenne, de érzéseim szerint ez sem fog sikerülni. Hónapok óta tárgyalnak, megállapodás pedig sehol. Meglátjátok a cselszkiben vagy a Milanban fog kikötni, mert ők nem tárgyalgatnak, hanem egy vagon pénzt ígérnek, s Márquez már alá is írt hozzájuk. Márpedig, ha ő elmegy a védelem összeomlik, s rvid időn belül pótolhatatlan lesz. Oleguernek nem szerződést meg fizetésemelést kéne ajánlani, hanem eladni a francba, s a pénzből megtartani Márquezt. De a Barcánál a nacionalizmus, ill. sovinizmus többet nyom a latban, mint a megbízható, kőkemény védelem oszlopa, Márquez megtartása. Oleguer egy halom szerencsétlenség, a Bl-döntőn is amit művelt, az felháborító volt, a magyar első osztályban elment volna - talán - de a világ első számú csapatában már nem. Nála gyengébb, rosszabbul védekező játékost nem mostanában láttam, jó lenne elzavarni. Csak kárára van a csapatnak. Az idei szezonban játszottunk 57 meccset, ebből nem volt 5 olyan meccs, amelyen megbízhatóan focizott volna. Ilyen játékosra nincs szükség, tartása csak ráfizetés a klub számára, takarodjon el.
Tehát: a legfontosabb Márquez megtartása, ami minden, ismétlem minden pénzt megér. Ha nem sikerül, jövőre lehúzhatjuk a rolót. varga tamás :!:
Subinho
Director del Fútbol

2006.06.06. 08:37:24

nistelrooy télleg nagyon jó lenne, de nem padra! nem maradna meg a padon, besértődne és csak bomlasztaná a társaságot!!! tehát ő nem jó megoldás!
crespo annál inkább!!! ő a padról beállva sokat tudna hozzátenni a játékhoz!!!
az meg, hogy ne hozzunk ide brazilokat??? gyerekek ők a világ legjobbjai!!! a barcát mindíg a brazil csillagok "vitték a hátukon". emlékezzetek romárióra, ronaldora, rivaldora és most ronaldinho vagy decora...
a reallal kapcsolatban meg: nem érdekel ki lesz az edző! ha capello, akkor legalább komolyabb lesz a harc, de a csapatot is ki kell cserélni, nem elég egy edző. és ga megy capello, akkor elküldik ronaldot és robi carlost! helyettük menne ibrahim és zambrotta. nos, egyik sem jobb az elődeiknél!!! robi carlos még mindíg a világ talán legjobb balbekkje. zambrotta közelébe sem ér! ibrahim meg egy vicc!!! csak mosolygok rajta!!! :lol: menjen a margitba, biztos lő a köv. szezonban vagy 6 gólt... idén talán annyi volt a rekordja a juvéban. a margitban még beképzeltebb lesz!!! csak tudnám mire!!!
Foolkiller
Barça B

2006.06.06. 06:35:42

Lehet most nekem estek emiatt legalábbis ami az 1 nevet illeti de én elhoznam nisterooyt az mubol,ugyanis ha vegiggondoljuk neki megvan az a rutin mint henkenek volt/van.
Mivel volt iden gond ?? a helyzetkihasznalasal:mit csinal nisterooy :lesipuskazik tehat belovi a golokat,ami viszont hatrany az az emberi oldala es az hogy nem cserének jonne ,a jelenlegi tamadoreszlegunknek meg csak egy rutinos a padrol is beallo cserecsatar kell.
Gudhjonsen ,forlan vegigpadoza az évet nalunk,nem tartom egyikuket sem barcaba illo jatekosnak,akkor mar inkább Crespo de ez egyx alom.
A masik kérdésre vincent kompany a megoldas v Chivu de ez is alom kategoria
Visca el barca!!!!
2004-2005 champions!!
2005-2006 Champions!!
Champions Leauge 2005/2006 WINNERS!!!
dickricsi
Capitá del Barça

2006.06.05. 20:35:48

Sziasztok,

G-Jay: valszeg igazad lesz és odamegy kapáló, de Zambrotta esetére azt mondom, hogyha neki többet jelent egy reál-ban, mint Európa legszebben játszó és legjobb csapatában tolni, akkor menjen. Értem azt, hogy egy játékos szeretne új csapatánál is az eddigi edzőjével dolgozni, de emlékszem Deco esetére, aki annak ellenére jött hozzánk, hogy régi edzője muringyó a cselszkihez ment és őt is hívták, ráadásul az már akkor látszott, hogy ott szarják a pénzt ő ennek ellenére minket választott… Ilyen mentalitású játékosok kellenek ide!
totobike
Jugador del Barça

2006.06.05. 19:42:02

Mondtam én olyat hogy kell a barcába...

Annyit mondtam hogy jó játékos!
totobike
Jugador del Barça

2006.06.05. 19:28:16

Barcafan92 írta:Simao Sabrosa?

na ne!!!minek nekünk pont ő??? :?: :shock:
ez sztem csak egy sima pletyka odaírták hogy kicsit érdekesebb legyen a hír
meg különben se olyan rossz játékos