2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szállj le rólam! Tartsd be a saját írányelveidet, ne engem piszkálj!Enrique írta:... Mikkel van gond, még mielőtt törölnél bármit is... Mondjuk 2-3 oldalt..Charlie írta:Red ne legyen ez a topik a tiéd?Most vicc nélkül...Ide leírod hogy kikkel...
Igazad van!Maxi írta:nem azért, hogy beleszóljak , de összekeverdted Enrique 21-et Enrique-vel!redlions írta:Öreg! Nézd meg mit írtál az !OLVASD EL!-ben...Enrique21 írta:Red rossz napod van v mi?
Bocs de már olyan kötözködö a stilusod!
Nem akarlak megbántani v ilyesmi,csak most
ugy érzem h kiskirálynak érzed magad.Ennyi.
Tényleg nem bántásnak szántam ezt a pár sort!
Üdv.Én ez alapján cselekedtem.
![]()
nem azért, hogy beleszóljak , de összekeverdted Enrique 21-et Enrique-vel!redlions írta:Öreg! Nézd meg mit írtál az !OLVASD EL!-ben...Enrique21 írta:Red rossz napod van v mi?
Üdv.Én ez alapján cselekedtem.
![]()
Öreg! Nézd meg mit írtál az !OLVASD EL!-ben...Enrique21 írta:Red rossz napod van v mi?
Üdv.
Xavi írta:Madridista... No comment...REAL MADRID=AZ ÉLET írta:nem tudok betenni avatart,pedig megfelelnek a méretek meg minden![]()
![]()
most mit csináljak![]()
gépről nem tudsz felrakni, csak linkelni tudod.REAL MADRID=AZ ÉLET írta:nem tudok betenni avatart,pedig megfelelnek a méretek meg minden![]()
![]()
most mit csináljak![]()
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic ... &start=105REAL MADRID=AZ ÉLET írta:nem tudok betenni avatart,pedig megfelelnek a méretek meg minden![]()
![]()
most mit csináljak![]()
3 napod volt rá...Enrique írta:Banyek, legalább szóljá' h mit készülsz csinálni, hadd nézzem már meg én is...redlions írta:Mindenről szólt vagy 50-100 hozzászólás csak a meccsről nem...Enrique írta:Red, mi volt a baj az élő k. topicba?????????![]()
Banyek, legalább szóljá' h mit készülsz csinálni, hadd nézzem már meg én is...redlions írta:Mindenről szólt vagy 50-100 hozzászólás csak a meccsről nem...Enrique írta:Red, mi volt a baj az élő k. topicba?????????![]()
Mindenről szólt vagy 50-100 hozzászólás csak a meccsről nem...Enrique írta:Red, mi volt a baj az élő k. topicba?????????![]()
Maxi írta:Most miért lett kitiltva???redlions írta:Kifisto három napig csak olvasni tud bennünket.