Ki mondta, hogy én nem szórakozásból játszom? Luihoz hasonlóan mi is tétben játszunk ugyan, de nem nagy tétben. A barátok meg azért barátok, mert ilyen kicsinyes dolgok miatt, mint mondjuk egy 1000-es elvesztése, nem ugrik a másik torkának. Egyébként meg nálunk ilyen kimondatlan szabály, hogy a győztes vesz valami piát és azt közösen elfogyasztjuk...faithnomore írta:én sajnállak téged, mert én szórakozásból játszok pókert haverokkal, és baromi jól megvagyunk anélkül hogy elszednénk egymás pénzét
így semmiféle harag nem is alakulhat ki közöttünk, tökéletesen megvagyunk, sajnállak hogy ez a fajta szórakozás nem adatik meg neked
szerk: remélem nem értettelek félre, arra értettem hogy én valós pénzben nem játszok soha, hanem mondjuk zsetonokkal
Én pusztán azért nem szeretek tét nélkül játszani, mert rendre komolytalanságba fullad a dolog, míg ha van valami kockázat (még ha kicsi is) akkor az ember jobban koncentrál és komolyabb játék alakul ki. Engem pedig az szórakoztat inkább...
u.i. azt meg, hogy így sajnálsz, meg úgy sajnálsz azt igazán levetkőzhetnéd, mert igencsak lekezelő, lenéző stílust feltételez, ami meg elég idegesítő és nem gondolom, hogy egy mondat után erre rászolgáltam volna...