Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hiddink-et en is jobban birom...amugy en is subinhoval ertek egyet...merx írta:YAh még annyit, hogy Hiddink az én szememben sokkal jobb edző mint murinnyó.
Szerintem ezzel senki nem nézte le a védelmet.merx írta:Úgy látom sokan -főleg aki azt mondta zhogy gyorsan kapunk 2 gólt- lenézitek a csapatot főleg a védelmet.. és megint oleguerrel jösztök. Jó a bajnokságban nem jól játszik de a chelsea ellen oda tett magát és aki azt meri mondani hogy nem az már tényleg oleguer ellenes és már a jó teljesítményt sem veszi észre.
Az, hogy gyorsan kapunk 2 gólt ...kétlem, lehet kapunk DE nem gyorsan. Persze murinnyó kitalál vmit mint mindig mit vagytok úgy oda ezért az emberért londonban is kitalált vmit kb olyan lesz ez is. Miért csak ő találhat ki vmit Rijkaard talán h.ly. vagy mi ?
Miért ő a legtaktikusabb ?Azért mert azt kapott meg akit akart ?
Elképzelt egy taktikát és ehhez egy csapatot és kész ennyi.
nah most hirtelen ennyi jutott eszembe. biztos lesz benne amit sokan félreértenek de majd helyesbítek.
HIHI. vicces srác vagy.antiimperialista írta:Akkor te meg nem vagy a barátomBaRcADINHO10 írta:de ha te ezt nem láttad, akkor te nem vagy BARCÁS
Akkor te meg nem vagy a barátomBaRcADINHO10 írta:de ha te ezt nem láttad, akkor te nem vagy BARCÁS
tudom, elolvastam és elfelejtettem neked megköszönni, hogy mellém álltál. egyébként ez az egyetlen ember egyszerűen gyerekesen fogja fel a dolgokat. "én vagyok a nagyobb barcás, mert jobban kikiabálom!!!" ez hülyeség. pontosan el kell fogadni még a kedvenc csapatunk gyengeségeit is és nem csak a tökéletest meglátni, mert akkor úgy járunk mint a margit. minket nem lehet megverni, mert mi vagyunk a real. akármennyire is utálom, de murinnyó igenis jó edző. amióta itt van a cselzire rá sem ismerni. a ligában esélye sincs a többi csapatnak. annak idején ranierivel csak rohantak az arsenal után. szóval igenis tud vmit ez a murinnyó és csak azt mondom nehogy meglepjen!!! ha azt akarjuk mondani, h reikard jobb edző, akkor ezt a meccset be kell húznunk és betenni a spanyol bajnokság mellé még egy BL kupát is a vitrinbe... túl jó csapat a cselzi és túl ravasz murinnyó, hogy lefutottnak tekintsük a meccset. elszámolta magát a hozé, majd kitalál mást jövő hétre és félek nehogy tavaly feelingje legyen a dolognak...antiimperialista írta:Páran? Egyetlen ember írt olyat, ami rád nézve fikázás lehet... Én pont azt írtam, hogy nem kell csőlátónak lenni. Olvasd el figyelmesebben a hsz-eket...Subinho írta:nem értem miért fikáznak itt páran? barca drukker vagyok, de nem vagyok csőlátó! sajnos tavaly is meglepett minket ez a murinnyó, mert bármennyire unszinpatikus, de emellett nagy taktikus is! igen, azt szeretném, ha mi rúgnánk 2 gólt, de sajnos ez tavaly sem így ment... higgyétek el, bármennyire szemellenzősek vagytok és fikáztok, igazam lesz! a murinnyó tuti kitalál vmit, mert nem hinném, h beletörődött a vereségbe és már nem érdekli a BL! nagyon is érdeklni és mindent meg fog tenni, h ők menjenek tovább! ezért tartok ettől a kisköcstől. de remélem reikard is kitalál még jobbat és nem fognak tutdi meglepni és a Barca megy most tovább!!! Ennyi!
azért ír ilyeneket, mert az embereknek lehetnek különbözőek a véleményeik a dolgokról. ettől még nem szereti jobban v kevésbé a barcát.BaRcADINHO10 írta:Nem versenyztettem csak nem értem hogy egy BARCÁS mér ír ijeneket.és annyi idősen szerintem RIJKAARD is egy-két BL és BAJNOKI serleget befog zsebelni a csapattal.persze csak ha addig itt marad.
Már megint ezzel jössz?BaRcADINHO10 írta:és nem azt írtam hogy a cselszki GYENGE, hanem hogy a BARCA erősebb és ezt mind a 3 eddigi meccsen lehetett látni, de ha te ezt nem láttad, akkor te nem vagy BARCÁS
Milyen különbséget? A világ két legjobb formában lévő csapatáról beszélünk, akik között pillanatnyi forma és apróságok döntenek egy ilyen párharcban. A Chelsea utcahosszal vezeti a Premiershipet, azt ne mondd már, hogy gyenge csapat...BaRcADINHO10 írta:Vagy aki raálisan nézi a két csapat közötti külömbséget.
És ez nem elfogultság hanem realitás.
Azért vagyok BARCA drukker hogy amikor van rá okom elfogult legyek.
Páran? Egyetlen ember írt olyat, ami rád nézve fikázás lehet... Én pont azt írtam, hogy nem kell csőlátónak lenni. Olvasd el figyelmesebben a hsz-eket...Subinho írta:nem értem miért fikáznak itt páran? barca drukker vagyok, de nem vagyok csőlátó! sajnos tavaly is meglepett minket ez a murinnyó, mert bármennyire unszinpatikus, de emellett nagy taktikus is! igen, azt szeretném, ha mi rúgnánk 2 gólt, de sajnos ez tavaly sem így ment... higgyétek el, bármennyire szemellenzősek vagytok és fikáztok, igazam lesz! a murinnyó tuti kitalál vmit, mert nem hinném, h beletörődött a vereségbe és már nem érdekli a BL! nagyon is érdeklni és mindent meg fog tenni, h ők menjenek tovább! ezért tartok ettől a kisköcstől. de remélem reikard is kitalál még jobbat és nem fognak tutdi meglepni és a Barca megy most tovább!!! Ennyi!
nem értem miért fikáznak itt páran? barca drukker vagyok, de nem vagyok csőlátó! sajnos tavaly is meglepett minket ez a murinnyó, mert bármennyire unszinpatikus, de emellett nagy taktikus is! igen, azt szeretném, ha mi rúgnánk 2 gólt, de sajnos ez tavaly sem így ment... higgyétek el, bármennyire szemellenzősek vagytok és fikáztok, igazam lesz! a murinnyó tuti kitalál vmit, mert nem hinném, h beletörődött a vereségbe és már nem érdekli a BL! nagyon is érdeklni és mindent meg fog tenni, h ők menjenek tovább! ezért tartok ettől a kisköcstől. de remélem reikard is kitalál még jobbat és nem fognak tutdi meglepni és a Barca megy most tovább!!! Ennyi!BaRcADINHO10 írta:mert mi az h "gyorsan kapunk 2 gólt" ???????antiimperialista írta: MOst ezért miért kell megkérdezni, hogy Subinho Barca drukker-e? Nem csak egy beszűkült, csőlátású ember lehet valamilyen csapat szurkolója. Amit ő leírt, sajnos akár az is benne lehet a visszavágóban.
Mourinho meg, annak ellenére, hogy egy szaralak, tényleg nagyon jó edző, talán a legjobb most a világon...
sztem egy BARCA drukker olyat írhatna esetleg , h GYORSAN RUGUNK 2 GÓLT
Persze, aki szemellenzős és túlságosan is elfogult, az csak olyat írhat.BaRcADINHO10 írta:mert mi az h "gyorsan kapunk 2 gólt" ???????
sztem egy BARCA drukker olyat írhatna esetleg , h GYORSAN RUGUNK 2 GÓLT