Nem akartam Etoo topicját tovább offolni, ez a megfelelő hely:
[quote="Lesy"]Nem vagyok ellenére Benzemának, sem más csatárnak, de úgy gondolom Eto't nem sokan tudnák pótolni. A lehetséges aspiránsok, akik talán betöltenék a helyét: Villa, Drogba, Fabiano vagy esetleg a kis Agüero.[/quote
Én Benzemát töbre tartom az általad fölsorolt játékosok mind1ikénél. Sztem megéri megvenni még nagyobb összegért is, vagy ha ezért Etoot el kell adni akkor is. Meg gondoljunk bele. Benzema, Bojan, Messi, Dos Santos, majd később Assulin is...ugy 10 évre ellenénk látva támadó ügyben. Lehet azonnal nem nyernénk meg mindent, de hosszutávon nagyon nagy csapat lehetne. A középályán is ott van Iniesta, jó fiatal, pár év múlva jönne Thiago, ha még vissza jönne Fabregas, a kp. is meg lenne oldva jó darabig.
Mondom, rövid távon nem biztos ez a legjobb megoldás, de pár év mulva igen durva csapat lenne.
A Milan elmult években történt sikerei bizonyitják, egy csapat akkor lehet hosszútávon sikeres, ha meg van egy stabil mag, amely hosszú évekig együtt játszik. Itt is lehetne egy olyan legendás csapat. Tudom, ez csak egy szép álom, nincs rá nagyon reális eséj, h megvalósuljon, de azért jó néha álmodozni