Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen komolyan kérdeztem.Mihu írta:Bocs de most ezt komolyan kérdezted?Bányász írta: És?
Minden ember egyforma?Miből lehet lemérni hogy valaki tényleg annyira tehetséges mint amennyire beállították? Szerintem a pályán mutatott teljesítményéből. A fociban a csatárok teljesítményét meg főleg gólokban mérik.
Bocs de most ezt komolyan kérdezted?Bányász írta: És?
Minden ember egyforma?
Nem is hiszem,h úgy várják mint egy messiást...Los Banditos írta:Az elején lehet, de utánna ott is ráfognak döbbeni, hogy bizony nem ő a messiás, aki majd megváltja a világot.Bányász írta:Hát sztem fog játszani...különben nem kellett volna Ramosnak.
Az elején lehet, de utánna ott is ráfognak döbbeni, hogy bizony nem ő a messiás, aki majd megváltja a világot.Bányász írta:Hát sztem fog játszani...különben nem kellett volna Ramosnak.
Hát sztem fog játszani...különben nem kellett volna Ramosnak.Los Banditos írta:Az én szememben olyan 8 milliót ér a srác, de szerintem bőven eltudtuk volna addni 15-17 körül is. Ha nem a Tottenhamnak, a Chelseanak.Drigo írta:Most őszintén mennyit kellet volna kérni egy 18 éves tehetségért 150 milliót?
Angliába viszont kifogják csinálni. Márha fog egyáltalán játszani.
És?A másik dolog: Ha olyan hűdenagy tehetség, akkor nézzük már meg hogy Bojan mit mutatott. Kettejük közül Gio-t harangozták be sokkal nagyobb dirrel durral. Mégis meg lehet nézni hogy kinek jobb a perc-gól, gólpassz aránya. Gionak vagy Bojannak. Nekem van egy sejtésem hogy ki nyer Rolling Eyes
Ha Fabregast nem adjuk el akkor kb most került volna fel az első csapathoz Bojannal és Gioval karöltve. Piquet le is nyilatkozta hogy Spanyolországban sokkal nehezebb fiatalon bekerülni az első csapatba mint Angliában. Nem tudott volna olyan mértékben fejlődni mint az Arsenalban.Adam04 írta:ugyan ezt volt Fabregassal is eladtuk közben ő lett a világ egyik legjobb játékosa... dos Santossal is ez lesz???HA igen akkor meg majd itt sírunk hogy ó minek kellett eladni!!!!
Az én szememben olyan 8 milliót ér a srác, de szerintem bőven eltudtuk volna addni 15-17 körül is. Ha nem a Tottenhamnak, a Chelseanak.Drigo írta:Most őszintén mennyit kellet volna kérni egy 18 éves tehetségért 150 milliót?
Persze senkit sem kötelező szeretni...gekkodan írta:Bányász!
Talán igazad van, de ebben a szezonban rá voltam a legmérgesebb a játékosok közül (itt R10, vagy Deco nem említett kategória). Talán mert roppant ellenszenves volt számomra mindig is, talán mert nem mutatta meg a töredékét sem annak, mint amit elhisz magáról. Mutassa meg máshol, sok sikert hozzá! Egyszerűen nem bírtam nézni a játékát. Egyéni véleményem, ne ítélj el miatta, bár tudom, hogy talán érthetetlen amit mondok. Taszít és kész
Idézz!vaLe5 írta: Az is vicc volt amikor fizetés emelést kért télen , és azzal fenyegetőzött hogy elmegy
Azért normálisan is megszólalhatnál róla talán......gekkodan írta:Pökhendi, nagy mellényű, pofátlan, önző és értékelhetetlen teljesítményt nyújtott. Ennyi az értéke. Nem az dönt egy ár megállapításakor, hogy mi lesz ha jó játékos lesz, vagy 4 melle nő, hanem az, hogy mit mutatott eddig és mire képes. Gio pedig semmire sem képes ahhoz képest ahogy eladták a szezon előtt nekünk szurkolóknak. Ha mégis így van, akkor meg kellene mutatnia.
Még valami: ha motivált lenne és bizonyítani akarna, akkor nem ment volna el, nem volt kötelező. Mégis így döntött, neki is sokkal kényelmesebb új lappal kezdeni, mint megmutatni, hogy mégsem akkora fos, ahogy mutatta idén. Lehet, hogy meg sem tudná mutatni, akkor meg az ördög haragja mentse meg a fehér zsepkendőktől.
Visszasírjátok majd még ti is...vaLe5 írta:Kb ez a véleményem nekem is... nem játszott jól egyszer se... ne gyertek nekem az ucso mecsel az már mind1 volt. Szerintem jogos az eladása , majd jön a helyére Assulin , Thiago , Silva ,vagy akárki aki tehetségesebb vagy jobb nála.gekkodan írta:Ott a helye. Ingyen adtam volna. Örülni kell ennyinek is. Kalap fos.
Kb ez a véleményem nekem is... nem játszott jól egyszer se... ne gyertek nekem az ucso mecsel az már mind1 volt. Szerintem jogos az eladása , majd jön a helyére Assulin , Thiago , Silva ,vagy akárki aki tehetségesebb vagy jobb nála.gekkodan írta:Ott a helye. Ingyen adtam volna. Örülni kell ennyinek is. Kalap fos.