Giovani Dos Santos #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.06.05. 20:09:08

Mihu írta:
Bányász írta: És?
Minden ember egyforma?
Bocs de most ezt komolyan kérdezted? :lol: Miből lehet lemérni hogy valaki tényleg annyira tehetséges mint amennyire beállították? Szerintem a pályán mutatott teljesítményéből. A fociban a csatárok teljesítményét meg főleg gólokban mérik. :roll:
Igen komolyan kérdeztem.
És mert az első éve jobban sikerült Bojannak így máris tehetségesebb?
Ismét megkérdem minden ember egyforma?Nem.
Van aki korábban van aki később ér be...
Zidane hol volt 20 évesen vagy Deco pl?

Geovani nem csatár...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Mihu
Director del Fútbol

2008.06.05. 20:06:08

Bányász írta: És?
Minden ember egyforma?
Bocs de most ezt komolyan kérdezted? :lol: Miből lehet lemérni hogy valaki tényleg annyira tehetséges mint amennyire beállították? Szerintem a pályán mutatott teljesítményéből. A fociban a csatárok teljesítményét meg főleg gólokban mérik. :roll:
Bányász

2008.06.05. 20:05:23

Los Banditos írta:
Bányász írta:Hát sztem fog játszani...különben nem kellett volna Ramosnak.
Az elején lehet, de utánna ott is ráfognak döbbeni, hogy bizony nem ő a messiás, aki majd megváltja a világot. :roll:
Nem is hiszem,h úgy várják mint egy messiást...
Mi vártuk úgy és azért lett az a vége,h sokan fújnak rá....

Egyébként meg lehet nézni mondjuk Andersont...aki a kortársa...sőt U Vb-n Anderson lett az MVP Geovani meg a második ha jól emlékszem,h neki azért eléggé bejött Anglia...

Nem azt mondodm,h most nyílván Geovaninak is be fog vállni,de én nem írnám le...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
lacisac
Jugador del Barça

2008.06.05. 20:04:40

kár hogy nem vált be, sokkal nagyobb reményeket fűztem hozzá az év előtt :(
Visça el Barça! Visça el Catalunya!
Kép
Kép
Kép
Léfe
Entrenador del Barça

2008.06.05. 20:04:36

Ha 15-17 millát érne, akkor olyan jó lenne, hogy nem kellett volna eladni.
Kár, hogy nem ment kölcsönbe, még megbánhatja. Tul fiatal, ráadásul az angolok nem lányos focit csinálnak.
Fecó
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.05. 20:02:21

Bányász írta:Hát sztem fog játszani...különben nem kellett volna Ramosnak.
Az elején lehet, de utánna ott is ráfognak döbbeni, hogy bizony nem ő a messiás, aki majd megváltja a világot. :roll:
in to exile
Bányász

2008.06.05. 20:00:51

Los Banditos írta:
Drigo írta:Most őszintén mennyit kellet volna kérni egy 18 éves tehetségért 150 milliót?
Az én szememben olyan 8 milliót ér a srác, de szerintem bőven eltudtuk volna addni 15-17 körül is. Ha nem a Tottenhamnak, a Chelseanak.

Angliába viszont kifogják csinálni. Márha fog egyáltalán játszani.
Hát sztem fog játszani...különben nem kellett volna Ramosnak.
A másik dolog: Ha olyan hűdenagy tehetség, akkor nézzük már meg hogy Bojan mit mutatott. Kettejük közül Gio-t harangozták be sokkal nagyobb dirrel durral. Mégis meg lehet nézni hogy kinek jobb a perc-gól, gólpassz aránya. Gionak vagy Bojannak. Nekem van egy sejtésem hogy ki nyer Rolling Eyes
És?
Minden ember egyforma?
Kép

depth
Capitá del Barça

2008.06.05. 19:56:57

Az nem tetszik benne, h nem volt hajlandó kölcsönbe menni és kicsit fejlődni, hanem inkább akkor eligazol. Lojalitás...
Mihu
Director del Fútbol

2008.06.05. 19:54:21

Adam04 írta:ugyan ezt volt Fabregassal is eladtuk közben ő lett a világ egyik legjobb játékosa... dos Santossal is ez lesz??? :? HA igen akkor meg majd itt sírunk hogy ó minek kellett eladni!!!!
Ha Fabregast nem adjuk el akkor kb most került volna fel az első csapathoz Bojannal és Gioval karöltve. Piquet le is nyilatkozta hogy Spanyolországban sokkal nehezebb fiatalon bekerülni az első csapatba mint Angliában. Nem tudott volna olyan mértékben fejlődni mint az Arsenalban.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.05. 19:53:40

Drigo írta:Most őszintén mennyit kellet volna kérni egy 18 éves tehetségért 150 milliót?
Az én szememben olyan 8 milliót ér a srác, de szerintem bőven eltudtuk volna addni 15-17 körül is. Ha nem a Tottenhamnak, a Chelseanak.

Angliába viszont kifogják csinálni. Márha fog egyáltalán játszani.
in to exile
Mihu
Director del Fútbol

2008.06.05. 19:52:30

Én is hasonló véleményen vagyok mint gedokkan, vale5 és Drigo.

Engem akkor vitt a sírba mikor jött az "előttem áll a teljes védelem, ott van üresen két csapattársam, de én megpróbálom elcsavarni a labdát a hosszúba" megmozdulásaival. Ezek 98%-a mellément vagy elakadt az előtte álló 8 ember valamelyikében. Csak 20-ból 1 ment el a kapuig, de azt meg fogta a portás. Sokkal többet ért volna ha lepasszolja az üresen állónak, és akkor most lehet hogy arról beszélgetnénk hogy milyen sok gólpasszt adott az idény során.

A másik dolog: Ha olyan hűdenagy tehetség, akkor nézzük már meg hogy Bojan mit mutatott. Kettejük közül Gio-t harangozták be sokkal nagyobb dirrel durral. Mégis meg lehet nézni hogy kinek jobb a perc-gól, gólpassz aránya. Gionak vagy Bojannak. Nekem van egy sejtésem hogy ki nyer :roll:

Nekem is egy nagyképű, majd én megnyerem egyedül a meccset tipusú játékosnak ismertem meg. Az meg hogy erőszakos...Igen. És? Kitörölheti vele nyugodtan...

Az meg hogy nem fogadta el a kölcsön lehetőségét. Mit várt? Blöffölt? Arra gondolt hogy majd így jól ráijeszt Txikire meg Pepre? Hát ahogy elnézem nem sikerült :roll: Ha itt akart volna játszani, akkor elfogadta volna hogy van sok sztár a csapatban, akikhez képest ő egy megye 3-as focista. Örüljön hogy egyáltalán minden meccsen legalább a padra leültette Frankie. Más 18 évesen összetenné a két kezét ha behívnák a keretbe. Miért akart elmenni? Szerinte nem kapott elég játéklehetőséget? :roll:
Adam04
Jugador del Barça

2008.06.05. 19:50:43

ugyan ezt volt Fabregassal is eladtuk közben ő lett a világ egyik legjobb játékosa... dos Santossal is ez lesz??? :? HA igen akkor meg majd itt sírunk hogy ó minek kellett eladni!!!!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.06.05. 19:46:53

Bányász!

Szokásunkhoz híven kultúráltan elintéztük a vitát :) Távozott, lépjünk tovább. :)

písz
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Bányász

2008.06.05. 19:45:05

gekkodan írta:Bányász!

Talán igazad van, de ebben a szezonban rá voltam a legmérgesebb a játékosok közül (itt R10, vagy Deco nem említett kategória). Talán mert roppant ellenszenves volt számomra mindig is, talán mert nem mutatta meg a töredékét sem annak, mint amit elhisz magáról. Mutassa meg máshol, sok sikert hozzá! Egyszerűen nem bírtam nézni a játékát. Egyéni véleményem, ne ítélj el miatta, bár tudom, hogy talán érthetetlen amit mondok. Taszít és kész :roll:
Persze senkit sem kötelező szeretni...
De én még egyszer se hallottam olyan nyilatkozatot amiban fényezte volna magát vagy ilyesmi.
És a pályán se azt láttam rajta,h nagyképű hanem inkább azt,h sértett.Mert látszott rajta,h akar és küzd csak nem jöttek neki össze a dolgok.Persze,h ezt nem foglya mosolyogva elviselni....
Szóval sztem amit Te nagyképűségnek láttál én azt sértettségnek.

Egyébként az is lehet,h talán túl nagy terhet raktunk a válára....túl sokat vártunk el tőle.Ezt nem mindenki tudja ugyan úgy kezelni...de attól még nem rosszabb játékos.

Azt az egyet nem értem miért rá vagy mérges? :roll:
Én sokkal mérgesebb vagyok Henryra pl,vagy Puyolra(mert idén nem tetszett amit csinált) mert én bennük bíztam,tőlük vártam volna kiemelkedőt ebben a szezonban nem pedig Giovanitól.
Ezért nem tudok rá haragudni.

Mindegy...a lényeg Te úgy gondolod én így..senkit nem itélek el azért mert másképp gondolkodik :wink:
Kép

grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.06.05. 19:38:55

Az egy dolog, ha valakinek nem nyerte el a tetszését, ha nem szimpatikus számára, de ha valaki ennek az üzletnek örül...

Szerk.
vaLe5 írta: Az is vicc volt amikor fizetés emelést kért télen , és azzal fenyegetőzött hogy elmegy
Idézz!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2008.06.05. 19:40:23-kor.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.06.05. 19:36:58

Bányász!

Talán igazad van, de ebben a szezonban rá voltam a legmérgesebb a játékosok közül (itt R10, vagy Deco nem említett kategória). Talán mert roppant ellenszenves volt számomra mindig is, talán mert nem mutatta meg a töredékét sem annak, mint amit elhisz magáról. Mutassa meg máshol, sok sikert hozzá! Egyszerűen nem bírtam nézni a játékát. Egyéni véleményem, ne ítélj el miatta, bár tudom, hogy talán érthetetlen amit mondok. Taszít és kész :roll:

Yaya Touré - a szikla.

vaLe5
Jugador d'estrella

2008.06.05. 19:35:20

Az is vicc volt amikor fizetés emelést kért télen , és azzal fenyegetőzött hogy elmegy :D :twisted: :roll: Nem rugott gólt nem adott gólpaszokat , s.zarul játszott... Bojan meg ennek az ellenkezője és mégis szerény maradt , tudta hogy 10en éves és meg elégedett azzal amilye volt.
Kép
Kép
Kép
Bányász

2008.06.05. 19:34:20

gekkodan írta:Pökhendi, nagy mellényű, pofátlan, önző és értékelhetetlen teljesítményt nyújtott. Ennyi az értéke. Nem az dönt egy ár megállapításakor, hogy mi lesz ha jó játékos lesz, vagy 4 melle nő, hanem az, hogy mit mutatott eddig és mire képes. Gio pedig semmire sem képes ahhoz képest ahogy eladták a szezon előtt nekünk szurkolóknak. Ha mégis így van, akkor meg kellene mutatnia.

Még valami: ha motivált lenne és bizonyítani akarna, akkor nem ment volna el, nem volt kötelező. Mégis így döntött, neki is sokkal kényelmesebb új lappal kezdeni, mint megmutatni, hogy mégsem akkora fos, ahogy mutatta idén. Lehet, hogy meg sem tudná mutatni, akkor meg az ördög haragja mentse meg a fehér zsepkendőktől.
Azért normálisan is megszólalhatnál róla talán...... :roll:
Kép

gekkodan
Director del Fútbol

2008.06.05. 19:32:06

Pökhendi, nagy mellényű, pofátlan, önző és értékelhetetlen teljesítményt nyújtott. Ennyi az értéke. Nem az dönt egy ár megállapításakor, hogy mi lesz ha jó játékos lesz, vagy 4 melle nő, hanem az, hogy mit mutatott eddig és mire képes. Gio pedig semmire sem képes ahhoz képest ahogy eladták a szezon előtt nekünk szurkolóknak. Ha mégis így van, akkor meg kellene mutatnia.

Még valami: ha motivált lenne és bizonyítani akarna, akkor nem ment volna el, nem volt kötelező. Mégis így döntött, neki is sokkal kényelmesebb új lappal kezdeni, mint megmutatni, hogy mégsem akkora fos, ahogy mutatta idén. Lehet, hogy meg sem tudná mutatni, akkor meg az ördög haragja mentse meg a fehér zsepkendőktől.

Yaya Touré - a szikla.

Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.06.05. 19:27:12

vaLe5 írta:
gekkodan írta:Ott a helye. Ingyen adtam volna. Örülni kell ennyinek is. Kalap fos.
Kb ez a véleményem nekem is... nem játszott jól egyszer se... ne gyertek nekem az ucso mecsel az már mind1 volt. Szerintem jogos az eladása , majd jön a helyére Assulin , Thiago , Silva ,vagy akárki aki tehetségesebb vagy jobb nála.
Visszasírjátok majd még ti is...
szerintem a Spurs-ben nagy játékossá lesz...
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.06.05. 19:24:40

gekkodan írta:Ott a helye. Ingyen adtam volna. Örülni kell ennyinek is. Kalap fos.
Kb ez a véleményem nekem is... nem játszott jól egyszer se... ne gyertek nekem az ucso mecsel az már mind1 volt. Szerintem jogos az eladása , majd jön a helyére Assulin , Thiago , Silva ,vagy akárki aki tehetségesebb vagy jobb nála.
Kép
Kép
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.06.05. 19:21:10

Szóhoz sem jutok. Komolyan. Érthetetlen. Felfoghatatlan. Megemészthetetlen. Saját magunk alatt vágjuk a fát. Ha ezt az átigazolást megmagyarázza, annak kalapot emelek. Nincs kalapom, de veszek egyet...

Önmagában azt sem tudom megérteni, hogy miért adjuk el. Ok, belemennék, ha egy zsák pénzt kapnánk érte. De ennyiért? 6 millióért egy középsz@r guayanai gyereket sem lehet megvenni.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.06.05. 19:19:24

Most őszintén mennyit kellet volna kérni egy 18 éves tehetségért 150 milliót?

Minden az ő malmára hajtotta vizet, mégsem tudott élni a lehetőséggel. Beharangozták, hogy ő az új Ronaldinho, hát én ebből sokat nemláttam. Nem az utolsó meccsen kell villogni egy teljesen tétnélküli meccsen, ahol ráadásul az ellenfél még a megye 2-es szintet sem ütötte meg, igaz mi sem voltunk jobbak...

Mégis mi alapján kértünk volna érte többet? Azért, mert azt mondták róla, hogy tehetséges, és hogy jó lesz? Tessék itt volt az esély, megmutatta mekkora ász? Én nem vettem észre, az alapján, amit cisnált, illetve tekintve, hogy 18 éves teljesen reális ez az ár. Hány és hány tehetségesnek kikiáltott srácról hangzik el, hogy ő lesz az új x vagy az új y, aztán hányan futnak be?

Persze biztos Rijkaar tiltotta meg neki, hogy jól játszon, és az utolsó meccsén csak azért villogott, mert tudta, hogy Rijkaard úgyis megy, nem?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
gekkodan
Director del Fútbol

2008.06.05. 19:19:21

Ott a helye. Ingyen adtam volna. Örülni kell ennyinek is. Kalap fos.

Yaya Touré - a szikla.

André T.
Jugador del Barça

2008.06.05. 19:10:19

Mostmár én is kezdek kéttelkedni Guardiolában az hogy támogatta ezt
az egész Santos ügyett.Nem régen sokkan szidták Frank Rijkaardott
de ő sztem biztos nem engedtte volna el most Dos Santost.Remélem
nem fogunk befürödni Guardiolával.
Lezárt