Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ahogy HALLOTTUKGame90 írta: Lehmann meg...
Na ez az én fejemben is megfordult. Most bizonyítja, hogy miért nem ő vezeti a döntőt, nagyon sokmindent elnéz.kovinho írta:viszont ettől függetlenül nem fújt a bíró. Szóval nem tudom mit nézett éppen.
Direkt azért léptem most be,h megkérdezzem,az én szememmel van e gond,vagy ez max szabadrúgás...mert h nem volt 11es az tuti,de ezekszerint,nem csak én láttam ígyDrigo írta:Látom titeket is megfertőzött Gundi, köze nem volt a tizenhatoshoz Lahmnak, max annyi, hogy oda esett be...
Vonalon? Hát akkor nálunk arrébb van a vonal, ahol összerúgta a lábát, annak köze sem volt a vonalhoz, nem azt kell nézni, amerre repül.Mihu írta:Meg annyi hogy a vonalon volt. Amúgy nem sokminden. Egyébként meg rajtam van a füles és zenét hallgatok, illetve le van némítve a tv. Úgyhogy Gundi nem sok hatással van rámDrigo írta:Látom titeket is megfertőzött Gundi, köze nem volt a tizenhatoshoz Lahmnak, max annyi, hogy oda esett be...
Meg annyi hogy a vonalon volt. Amúgy nem sokminden. Egyébként meg rajtam van a füles és zenét hallgatok, illetve le van némítve a tv. Úgyhogy Gundi nem sok hatással van rámDrigo írta:Látom titeket is megfertőzött Gundi, köze nem volt a tizenhatoshoz Lahmnak, max annyi, hogy oda esett be...