Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát, ettől még V. Sanchéz is meggyőzőbben játszott... Én nem küldtem el sem őt, most pedig Martint sem a..., de ez valóban roppant gyenge.ozsimiki írta:nah hszem célja nem a leszidása, mert ő sem ilyen tré amit most mutat, csupán érdeklődve figyelem,h vele szemben jönnek e a nem barca szint, amatőr, nem való a barcába stílusú hszekbőven hibázott olyanokat,még nagyobbakat mint Pique azon a KEVÉS alkalmon.
Miki!ozsimiki írta:nah hszem célja nem a leszidása, mert ő sem ilyen tré amit most mutat, csupán érdeklődve figyelem,h vele szemben jönnek e a nem barca szint, amatőr, nem való a barcába stílusú hszekbőven hibázott olyanokat,még nagyobbakat mint Pique azon a KEVÉS alkalmon.
A meccs közepére azért belejött és voltak fontos mentései. Szerintem az osasuna nem vitézkedik annyira elöl h ne lehessen berakni. Asszem nyugodtan kezdhetne.Grege írta: És kaphattunk volna 2 gólt róla az első 10 percben, és még az egész meccs alatt kb 3-szor beforgatták...ja, és a gólt is róla kaptuk, mert ugyebár azt senki sem gondolja, h Alves feladata lett volna a nála másfél fejjel magasabb Újfalusi őrzése.
Azért ne túlozzunk, tényleg jó játékos, és remélhetőleg egyre jobb lesz, de egyelőre Puyol mellett valószínűbb Piqué, már csak azért is, mert Puyi és Caceres nagyon hasonló stílusúak, Pep nem fogja egyszerre a kettőt berakni, ahogy eddig sem tette.
Amúgy meg Piquére sem lehetett panasz szerencsére hét közben, ahogy talán senkire sem. Igazán kellemes problémái vannak jelenleg Pepnek.
igaz h nem ismerlek de szerintem nem láttalak a pályánszajko írta:... Az Atlético ellen nagyon jól nyomtam ...
Én máshogy láttam, de igaz, h ezt nem tudhatjuk biztosan. Amúgy Caceres a végére sokkal jobb volt, de az elején nagyon idegesen játszott. Kell neki kis tapasztalat és játékidő, és akkor minden rendben lesz vele.Mikaos írta:De Cáceresé sem, mivel ő fogta a saját emberét !Grege írta:
És kaphattunk volna 2 gólt róla az első 10 percben, és még az egész meccs alatt kb 3-szor beforgatták...ja, és a gólt is róla kaptuk, mert ugyebár azt senki sem gondolja, h Alves feladata lett volna a nála másfél fejjel magasabb Újfalusi őrzése.
Újfalusit senki sem fogta. Tény, h Dani Alves állt legközelebb hozzá. Igazából egyiknek sem lehet 100%-osan nyakába varrni ezt a gólt nekünk, mint kívülállóknak. Ezt ők tudják.
De Cáceresé sem, mivel ő fogta a saját emberét !Grege írta:
És kaphattunk volna 2 gólt róla az első 10 percben, és még az egész meccs alatt kb 3-szor beforgatták...ja, és a gólt is róla kaptuk, mert ugyebár azt senki sem gondolja, h Alves feladata lett volna a nála másfél fejjel magasabb Újfalusi őrzése.
naa, azért ennyire nem volt rossz...Grege írta:És kaphattunk volna 2 gólt róla az első 10 percben, és még az egész meccs alatt kb 3-szor beforgatták...ja, és a gólt is róla kaptuk, mert ugyebár azt senki sem gondolja, h Alves feladata lett volna a nála másfél fejjel magasabb Újfalusi őrzése.szajko írta:Remélem ma Pep beteszi a kezdőbe, mert nincs Marquez. Az Atlético ellen nagyon jól nyomtam voltak csodálatos szerelései, meg mi egymás. Remélem Pep is így véli, mert Piquénél 100x jobb...
Azért ne túlozzunk, tényleg jó játékos, és remélhetőleg egyre jobb lesz, de egyelőre Puyol mellett valószínűbb Piqué, már csak azért is, mert Puyi és Caceres nagyon hasonló stílusúak, Pep nem fogja egyszerre a kettőt berakni, ahogy eddig sem tette.
Amúgy meg Piquére sem lehetett panasz szerencsére hét közben, ahogy talán senkire sem. Igazán kellemes problémái vannak jelenleg Pepnek.
És kaphattunk volna 2 gólt róla az első 10 percben, és még az egész meccs alatt kb 3-szor beforgatták...ja, és a gólt is róla kaptuk, mert ugyebár azt senki sem gondolja, h Alves feladata lett volna a nála másfél fejjel magasabb Újfalusi őrzése.szajko írta:Remélem ma Pep beteszi a kezdőbe, mert nincs Marquez. Az Atlético ellen nagyon jól nyomtam voltak csodálatos szerelései, meg mi egymás. Remélem Pep is így véli, mert Piquénél 100x jobb...
Valóban TEGNAP stabilabb volt Piqué, de jól játszott Martin is. A meccs eleji dolgok inkább a meccshiány, és a váratlan Atlético rohamok kiváltott együttese.lionelmessi19 írta:Nem játsztott rosszul, de mondjuk Piqué stabilabb volt. Nyilván nagy előnye is van az utóbbinak egyébként.
hajtós, ügyes, és tetszettek a csukafejes szerű mozdulatai, jó ha tud ilyet rögzített helyzetnél egy középső védő.
De azért az első 10 percben, amíg támadott az Atletico is rendesen, egy párszor megszivatták. Főleg Simao ha jól emlékszem.
Azért Piqué-nek is volt jópár jó szerelése.Ilúvatar írta:Most nagyon remélem, hogy Pep felébred... Mostantól kezdőben akarom látni Cácerest Piqué helyére.
Olyanokat csinált ma :O pl. az a gól előtti szerelés... wow
A sárgát talán azért kapta mert feltartotta a támadót (talán Sabrosa-t).Varga Tamás írta:Nos.
Azt hiszem, bizonyított. A kapott gól előtt picit hibázott - ő is -, de ettől függetlenül magabiztos, kemény és határozott volt. Nagyon jó benyomást tett rám, nyugodtan lehet rá számítani.
A kapott sárgáját valaki megmagyarázhatná nekem, miért kapta? Nem nagyon jöttem rá.![]()
Szép volt Martin!
Csak így tovább!
Szerintem le sem szabadott volna fújni azt a szitut,egyébként pedig megmutatta ott V.S-nek ,hogy hogyan kell megállítani a lendületben lévő csatárt!Varga Tamás írta:Nos.
Azt hiszem, bizonyított. A kapott gól előtt picit hibázott - ő is -, de ettől függetlenül magabiztos, kemény és határozott volt. Nagyon jó benyomást tett rám, nyugodtan lehet rá számítani.
A kapott sárgáját valaki megmagyarázhatná nekem, miért kapta? Nem nagyon jöttem rá.![]()
Szép volt Martin!
Csak így tovább!
messi1918 írta:Elképzelhető. De belőle se, és VS-ből se láttunk, még eddig annyit, hogy megítéljük őket. Majd, ha "rendszeres cserék" lesznek legalább, nem csak egyszer-kétszer bedobják őket a mélyvízbe, akkor mondhatjuk, hogy ki a jobb, vagy ki nem illik ide. Idő kérdése minden. Csak hát ugye abból van a legkevesebb, és az a legértékesebb...
Sanchezre annyit mondok, hogy kell még neki 1 év a B keretben. Ha fejlődik, nem lesz vele gond. 1-2 év és sztem egy Busquets-féle playa lesz belőle! Jó lenne!gianni írta:"Barca-szint", mintha olyan nem is lenne. A másik meg, hogy Victor Sanchezt mindenki szidja, de szerintem annyira nem is volt rossz. Általában, nem az alibi passzokat választotta, hanem megpróbált, indítani, ívelni, keresztlabdákat adni. Azt, hogy Aduriz, hogy futotta le, inkább hagyjuk, mert szeritnem Puyolt vagy Piquet is simán lefutotta volna, úgyhogy ez nem mérvadó.