Martin Cáceres

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Deus
Boixos Nois

2009.01.14. 22:53:34

ez nem a Cáceres napja... egyszerűen most nem megy neki. ennyi.
DE olyan hibákat követett el amitől megállt a szivem...
KépKép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.14. 22:53:04

ozsimiki írta:nah hszem célja nem a leszidása, mert ő sem ilyen tré amit most mutat, csupán érdeklődve figyelem,h vele szemben jönnek e a nem barca szint, amatőr, nem való a barcába stílusú hszek :roll: bőven hibázott olyanokat,még nagyobbakat mint Pique azon a KEVÉS alkalmon.
Hát, ettől még V. Sanchéz is meggyőzőbben játszott... Én nem küldtem el sem őt, most pedig Martint sem a..., de ez valóban roppant gyenge.
Nincs egyedül, fejben sokan máshol vannak. A mai mérkőzésen azonban nincs olyan presszió, s kevesebb támadást épít a csapat, így a védelemnek jut a legfontosabb szerep. Ezen perspektívából csúnyán alulmúlja önmagát, s azt a bizonyos Barça szintet...
A szünetben egy kis fejmosást megérdemel, a második félidőben szintekkel jobb teljesítményt várok tőle...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.01.14. 22:55:35-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.14. 22:52:49

ozsimiki írta:nah hszem célja nem a leszidása, mert ő sem ilyen tré amit most mutat, csupán érdeklődve figyelem,h vele szemben jönnek e a nem barca szint, amatőr, nem való a barcába stílusú hszek :roll: bőven hibázott olyanokat,még nagyobbakat mint Pique azon a KEVÉS alkalmon.
Miki!
nem kellenek ilyen megjegyzések, itt vagyok, és rosszallással nézem a mai közreműködését.
Két olyan hibája volt, amin simán elmehetett volna a meccs. Utolsó emberként ilyen gyermeteg hibákat nem követhet el. Teljesítménye gyenge kettes. Puyol jöhetne a helyére.

Béke. :wink:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.14. 22:46:41

nah hszem célja nem a leszidása, mert ő sem ilyen tré amit most mutat, csupán érdeklődve figyelem,h vele szemben jönnek e a nem barca szint, amatőr, nem való a barcába stílusú hszek :roll: bőven hibázott olyanokat,még nagyobbakat mint Pique azon a KEVÉS alkalmon.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.01.11. 16:43:35

Grege írta: És kaphattunk volna 2 gólt róla az első 10 percben, és még az egész meccs alatt kb 3-szor beforgatták...ja, és a gólt is róla kaptuk, mert ugyebár azt senki sem gondolja, h Alves feladata lett volna a nála másfél fejjel magasabb Újfalusi őrzése.

Azért ne túlozzunk, tényleg jó játékos, és remélhetőleg egyre jobb lesz, de egyelőre Puyol mellett valószínűbb Piqué, már csak azért is, mert Puyi és Caceres nagyon hasonló stílusúak, Pep nem fogja egyszerre a kettőt berakni, ahogy eddig sem tette.

Amúgy meg Piquére sem lehetett panasz szerencsére hét közben, ahogy talán senkire sem. Igazán kellemes problémái vannak jelenleg Pepnek.
A meccs közepére azért belejött és voltak fontos mentései. Szerintem az osasuna nem vitézkedik annyira elöl h ne lehessen berakni. Asszem nyugodtan kezdhetne.

egy kis off:
szajko írta:... Az Atlético ellen nagyon jól nyomtam ...
igaz h nem ismerlek de szerintem nem láttalak a pályán :lol:
Persze csak vicc
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Grege
Capitá del Barça

2009.01.11. 16:41:58

Mikaos írta:
Grege írta:
És kaphattunk volna 2 gólt róla az első 10 percben, és még az egész meccs alatt kb 3-szor beforgatták...ja, és a gólt is róla kaptuk, mert ugyebár azt senki sem gondolja, h Alves feladata lett volna a nála másfél fejjel magasabb Újfalusi őrzése.
De Cáceresé sem, mivel ő fogta a saját emberét !
Újfalusit senki sem fogta. Tény, h Dani Alves állt legközelebb hozzá. Igazából egyiknek sem lehet 100%-osan nyakába varrni ezt a gólt nekünk, mint kívülállóknak. Ezt ők tudják.
Én máshogy láttam, de igaz, h ezt nem tudhatjuk biztosan. Amúgy Caceres a végére sokkal jobb volt, de az elején nagyon idegesen játszott. Kell neki kis tapasztalat és játékidő, és akkor minden rendben lesz vele.

Valószínűleg a visszavágón is ő fog játszani. Remélem, de a bajnokit nem adnám még oda neki.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.01.11. 16:36:14

Grege írta:
És kaphattunk volna 2 gólt róla az első 10 percben, és még az egész meccs alatt kb 3-szor beforgatták...ja, és a gólt is róla kaptuk, mert ugyebár azt senki sem gondolja, h Alves feladata lett volna a nála másfél fejjel magasabb Újfalusi őrzése.
De Cáceresé sem, mivel ő fogta a saját emberét !
Újfalusit senki sem fogta. Tény, h Dani Alves állt legközelebb hozzá. Igazából egyiknek sem lehet 100%-osan nyakába varrni ezt a gólt nekünk, mint kívülállóknak. Ezt ők tudják.
TZS
Capitá del Barça

2009.01.11. 16:27:05

Grege írta:
szajko írta:Remélem ma Pep beteszi a kezdőbe, mert nincs Marquez. Az Atlético ellen nagyon jól nyomtam voltak csodálatos szerelései, meg mi egymás. Remélem Pep is így véli, mert Piquénél 100x jobb...

Azért ne túlozzunk, tényleg jó játékos, és remélhetőleg egyre jobb lesz, de egyelőre Puyol mellett valószínűbb Piqué, már csak azért is, mert Puyi és Caceres nagyon hasonló stílusúak, Pep nem fogja egyszerre a kettőt berakni, ahogy eddig sem tette.

Amúgy meg Piquére sem lehetett panasz szerencsére hét közben, ahogy talán senkire sem. Igazán kellemes problémái vannak jelenleg Pepnek.
naa, azért ennyire nem volt rossz...
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Grege
Capitá del Barça

2009.01.11. 16:24:02

szajko írta:Remélem ma Pep beteszi a kezdőbe, mert nincs Marquez. Az Atlético ellen nagyon jól nyomtam voltak csodálatos szerelései, meg mi egymás. Remélem Pep is így véli, mert Piquénél 100x jobb...

szajko
Director del Fútbol

2009.01.11. 16:12:30

Remélem ma Pep beteszi a kezdőbe, mert nincs Marquez. Az Atlético ellen nagyon jól nyomta voltak csodálatos szerelései, meg mi egymás. Remélem Pep is így véli, mert Piquénél 100x jobb...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2009.01.11. 16:44:13-kor.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.01.07. 16:42:20

lionelmessi19 írta:Nem játsztott rosszul, de mondjuk Piqué stabilabb volt. Nyilván nagy előnye is van az utóbbinak egyébként.

hajtós, ügyes, és tetszettek a csukafejes szerű mozdulatai, jó ha tud ilyet rögzített helyzetnél egy középső védő.

De azért az első 10 percben, amíg támadott az Atletico is rendesen, egy párszor megszivatták. Főleg Simao ha jól emlékszem.
Valóban TEGNAP stabilabb volt Piqué, de jól játszott Martin is. A meccs eleji dolgok inkább a meccshiány, és a váratlan Atlético rohamok kiváltott együttese.
Andris
Adminisztrátor

2009.01.07. 16:40:28

Nem játsztott rosszul, de mondjuk Piqué stabilabb volt. Nyilván nagy előnye is van az utóbbinak egyébként.

hajtós, ügyes, és tetszettek a csukafejes szerű mozdulatai, jó ha tud ilyet rögzített helyzetnél egy középső védő.

De azért az első 10 percben, amíg támadott az Atletico is rendesen, egy párszor megszivatták. Főleg Simao ha jól emlékszem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.01.07. 12:45:10

Nem rossz jkátékos, de látszik rajta, hogy nem stabil kezdő, és hogy még mindig csak 20 éves ( ha jol tudom) :lol:
Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.06. 22:17:02

Mindvégig kardoskodtam amellett, hogy ő neki több játéklehetőséget kell adni és a mai meccs után ezt még jobban tartom. Magabiztos volt, kemény, de sportszerű. Volt 1-2 hibája, de azt hiszem, hogy ilyen meccshiánynál ez elfogadható.

Viszont attól, hogy ma jól játszott, nem szabad feltűnően sok játékpercet adni neki túl hirtelen. Fokozatosan többet és többet és akkor teljesen be fog illeszkedni!
.
Danka00792
Director del Fútbol

2009.01.06. 22:15:45

Ilúvatar írta:Most nagyon remélem, hogy Pep felébred... Mostantól kezdőben akarom látni Cácerest Piqué helyére.

Olyanokat csinált ma :O pl. az a gól előtti szerelés... wow :o
Azért Piqué-nek is volt jópár jó szerelése. :wink:
Egyébként tényleg jól játszott Cáceres, jó látni, hogy bárki beáll, az jó teljesítményt nyujt, mégha meccshiánnyal is küzd.
TZS
Capitá del Barça

2009.01.06. 22:15:09

Varga Tamás írta:Nos.
Azt hiszem, bizonyított. A kapott gól előtt picit hibázott - ő is -, de ettől függetlenül magabiztos, kemény és határozott volt. Nagyon jó benyomást tett rám, nyugodtan lehet rá számítani.

A kapott sárgáját valaki megmagyarázhatná nekem, miért kapta? Nem nagyon jöttem rá. :wink:

Szép volt Martin!
Csak így tovább!
A sárgát talán azért kapta mert feltartotta a támadót (talán Sabrosa-t).
Egyébként szerintem is jól játszott, bízom benne hogy több lehetőséget fog kapni, és talán nem jut Pep eszébe mégegyszer ilyen, hogy Cáceres a lelátón, Victor Sanchez pedig belső védő....
Deus
Boixos Nois

2009.01.06. 22:12:30

Most nagyon remélem, hogy Pep felébred... Mostantól kezdőben akarom látni Cácerest Piqué helyére.

Olyanokat csinált ma :O pl. az a gól előtti szerelés... wow :o
KépKép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.06. 22:09:12

teljesen jól adta ma. stabil volt és magabiztos, jókat szerelt. adta.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.01.06. 22:07:33

Ügyes volt, remélem Guardiola is látta, hogy kell őt többet játszatni, mert hatalmas potenciál van benne / látok benne. Amúgy is megkedveltem a gyereket :)
sneco7
Capitá del Barça

2009.01.06. 22:03:39

Varga Tamás írta:Nos.
Azt hiszem, bizonyított. A kapott gól előtt picit hibázott - ő is -, de ettől függetlenül magabiztos, kemény és határozott volt. Nagyon jó benyomást tett rám, nyugodtan lehet rá számítani.

A kapott sárgáját valaki megmagyarázhatná nekem, miért kapta? Nem nagyon jöttem rá. :wink:

Szép volt Martin!
Csak így tovább!
Szerintem le sem szabadott volna fújni azt a szitut,egyébként pedig megmutatta ott V.S-nek ,hogy hogyan kell megállítani a lendületben lévő csatárt!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.06. 22:02:20

Nos.

Szép volt Martin!
Csak így tovább!
Kép
7_Barna_7
Barça B

2009.01.06. 17:58:08

messi1918 írta:Elképzelhető. De belőle se, és VS-ből se láttunk, még eddig annyit, hogy megítéljük őket. Majd, ha "rendszeres cserék" lesznek legalább, nem csak egyszer-kétszer bedobják őket a mélyvízbe, akkor mondhatjuk, hogy ki a jobb, vagy ki nem illik ide. Idő kérdése minden. Csak hát ugye abból van a legkevesebb, és az a legértékesebb... :wink:

Én V.S-ből ennél többet nem is akarok látni... :lol: :lol: :lol: :lol:
Més qué un Club!
Visca el Barca!
Katalán a szív,kék a lélek,BARCELONA fan maradok amíg élek!
McLovin
Capitá del Barça

2009.01.06. 17:57:07

gianni írta:"Barca-szint", mintha olyan nem is lenne :roll: . A másik meg, hogy Victor Sanchezt mindenki szidja, de szerintem annyira nem is volt rossz. Általában, nem az alibi passzokat választotta, hanem megpróbált, indítani, ívelni, keresztlabdákat adni. Azt, hogy Aduriz, hogy futotta le, inkább hagyjuk, mert szeritnem Puyolt vagy Piquet is simán lefutotta volna, úgyhogy ez nem mérvadó.
Sanchezre annyit mondok, hogy kell még neki 1 év a B keretben. Ha fejlődik, nem lesz vele gond. 1-2 év és sztem egy Busquets-féle playa lesz belőle! Jó lenne! :)

Cacéresnek meg ma játszani kell, vagy Guardiola egy nagy rakás guano! :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára McLovin 2009.01.06. 17:59:16-kor.
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
TZS
Capitá del Barça

2009.01.06. 17:53:09

Remélem ma a kezdőben kap helyet és bizonyítja tehetségét!
Ezután pedig hátha több lehetőséget kap az eddigieknél.
sneco7
Capitá del Barça

2009.01.04. 13:55:08

Szerintem egyértelműen Cáceresnek kellett volna játszania és nem azért,mert jobb játékos-ezt majd az idő eldönti-hanem,mert Cáceres középső védő VS pedig nem az.Biztos jó oka van,hogy miért maradt ki még a keretből is,csak ezt nem értem,hogy akkor már miértnem inkább szélen játszatta VS-t,ha már mindenképpen őt kellett játszatnia,mert az már eddig is világos volt,h középső védő posztra van bőven jelentkező és nem hiszem,h célszerű lenne VS-t átnevelni arra a posztra.Még az is benne van,h ki akarta próbálni,hogy azon a poszton mit tud,bár ezt abból a szempontból logikátlannak tartom,hogy az nem egy hiányposzt,hogy esetleg mindenképpen találni kellene valakit oda...
Próbáltam tömören fogalmazni..nem nagyon ment.. :roll:
Lezárt