Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És akkor most mégis mennyivel lett jobb? Semennyivel. Rosszabb lett. Vesznek 1-1 játékost, vagy lesz belőlük valaki vagy nem. Ha előbbi, akkor viszi egy nagyobb spanyol csapat vagy külföldi. Jobb lenne ha jópár klub tulajdonos kézben lenne. Erősebb lenne a bajnokság. Nah mindegy nem offoljuk szét a topicot.d írta:Kapnak értük szép pénzeket. Befektethetik más játékosok vásárlásába. Ha pedig az adósságaikat törlesztik, mint a Valencia, akkor inkább mondhatjuk, hogy segítettünk rajtuk a vásárlással.Fernando írta:Igazából csak annyi bajom van az érkezésével, hogy megint csak gyengítjük a spanyol bajnokságot és a színvonalát.
A spanyol csapatok anyagi helyzetéről nem a Barcelona vagy a Real Madrid tehet.
Az utolsó mondta nem teljesen igaz , de a többivel 1-et értekd írta:Kapnak értük szép pénzeket. Befektethetik más játékosok vásárlásába. Ha pedig az adósságaikat törlesztik, mint a Valencia, akkor inkább mondhatjuk, hogy segítettünk rajtuk a vásárlással.Fernando írta:Igazából csak annyi bajom van az érkezésével, hogy megint csak gyengítjük a spanyol bajnokságot és a színvonalát.
A spanyol csapatok anyagi helyzetéről nem a Barcelona vagy a Real Madrid tehet.
Sajnos nem találtam statisztikát ,hogy tavaly hány meccsen játszott és mennyi gól de azért anélkül is kimerem jelenteni hogy nem volt kulcsember.Fernando írta:Kulcsemberét vesztette el a Sevilla, ahogyan a Valencia is.
Az idei évnél nagyobb különbség szerintem nem leszFernando írta:Villa, Silva. A Real is nagy tehetségeket vett az elmúlt 2 évben. Pedro Leon, Garay, Canales. Raúl Albiol-t is elhozták.
Kapnak értük szép pénzeket. Befektethetik más játékosok vásárlásába. Ha pedig az adósságaikat törlesztik, mint a Valencia, akkor inkább mondhatjuk, hogy segítettünk rajtuk a vásárlással.Fernando írta:Igazából csak annyi bajom van az érkezésével, hogy megint csak gyengítjük a spanyol bajnokságot és a színvonalát.
A Labdarúgás rovaton belül van egy oldalsó sáv, amit 24 órának neveznek!Zolika10 írta:Rinku írta:Én is meglepődtem, mikor megláttam! Éppen a Hegyalján heveredtem le pihenni kicsit, elvettem egy Nemzeti sportot, azt a 24 órában látom, hogy leigazoltuk Adrianot. Na mondom, ügyködik a vezetőség!Sok sikert a Barcában srác, Henrique és Keirrison után legalább te mutass már valamit!
24órába? ha jól tudom akkor az nem KE megyei hírlapféleség?
Off: ha igen, akkor azon belül merre laksz?
Rinku írta:Én is meglepődtem, mikor megláttam! Éppen a Hegyalján heveredtem le pihenni kicsit, elvettem egy Nemzeti sportot, azt a 24 órában látom, hogy leigazoltuk Adrianot. Na mondom, ügyködik a vezetőség!Sok sikert a Barcában srác, Henrique és Keirrison után legalább te mutass már valamit!
Hát ez az, erről van szó.gygerike írta:a szurkolok "lekenyerezéséért csinálja.
A másik, hogy "egy álmom vált valóra". Ez mondjuk Arshavin esetében érthető lett volna, aki ugye köztudottan Barca szurkoló gyerekkora óta. De minden igazolás ezt mondja, és nemhiszem hogy mindenkinek a Barca lenne a kedvence. Persze érthetik ezt arra, hogy nagy csapatban játszani, de ez annyira sablonos már...Lionel85 írta:Hidegen hagy... de mégsem. Miért lett ekkora nagy divat a mezcsókolás? Mit akarnak ezzel mondani a játékosok? Tavaly Ibrahimovics is csókolgatta a Barça címerét. Ennyire megszerették rögtön a klubot? Jó, rendben, sokakat ezzel vesznek le lábukról a frissen igazolt játékosok, de azt hiszem ez valamilyen szinten ez bensőséges dolog egy csapaton belül. Nem hiszem, hogy egyik évben még riválisa vagyok egy csapatnak, aztán odaigazolok, majd a bemutatkozásnál csókolgatom a címert. Eddig is megütötte a figyelmemet ez a dolog, de most megkérdezem, hátha tudja valaki rá a választ.
Sok játékosnak álma a Barcában játszani. 1 Sevilla-Barcán rivális ként kell kezelnie a csapatot nem pedig álmai klubja ként. Nekem Adriano őszintének tűnt nem lepődtem meg hogy meg csókolta. Én úgy tudom hogy Ibra is szeretett volna itt játszani, bár ebbe nem vagyok biztos. De ő nekem ugy tűnt mint aki a tényleg a szurkolok "lekenyerezéséért csinálja.Lionel85 írta:Hidegen hagy... de mégsem. Miért lett ekkora nagy divat a mezcsókolás? Mit akarnak ezzel mondani a játékosok? Tavaly Ibrahimovics is csókolgatta a Barça címerét. Ennyire megszerették rögtön a klubot? Jó, rendben, sokakat ezzel vesznek le lábukról a frissen igazolt játékosok, de azt hiszem ez valamilyen szinten ez bensőséges dolog egy csapaton belül. Nem hiszem, hogy egyik évben még riválisa vagyok egy csapatnak, aztán odaigazolok, majd a bemutatkozásnál csókolgatom a címert. Eddig is megütötte a figyelmemet ez a dolog, de most megkérdezem, hátha tudja valaki rá a választ.
Róla elhiszem hogy az 1 őszinte csók voltab1daL írta:Adriano bemutatása: http://www.firstrow.net/watch/22042/1/w ... ation.html
A pályán már kinnt volt mezben, a sajtótájékoztató most következik hamarosan. (megcsókolta a címert![]()
)