Na hát befejeztem az első szezonomat

Lehet, hogy sokakat nem érdekel, de Tibort tuti, ezért megosztom a tapasztalataimat.
Szerintem a grafika gyenge, nem kell eröltetni ezt a 3D-s borzalmat, egyrészt ronda, másrészt felesleges, az FM varázsa eddig is a 2D volt, nekem most is az az optimális. Egyébként a sajtótájékoztatók tetszenek, van pár újítás ami bejön, pl a segédem naplója a meccs alatt, vagy említhetném az igazolásokat is, sokkal könnyebb adni-venni.
A Barcával kezdtem az első szezont, ahogy szoktam, meg is nyertem vele mind3 sorozatot. A Reallal hatalmas futásom volt, egymás mellett haladtunk végig és az utolsó 4 fordulóban kezdtek el X-eket játszani, így megnyertem. A BL viszonylag simán ment, a kupa is. Egyébként összesen 5x játszottam a Madriddal 1 szezonban, ebből 3 győzelem, 1 vereség és 1 döntetlen volt a mérleg.
Elég nagy átalakítást csináltam. Első szezonban jött Arshavin (nagyon bejött), aztán eladtam Henryt, jött a helyére Lavezzi, de vele nem voltem elégedett. Viszont az 1 csatáros játékban Gudjohnsen is remekelt, így Eto'o, vagy ő kezdett nálam.
Miután a 3 kupát behúztam, átalakítottam a keretet. Sajnos Xavi nem igazán passzol a játékrendszeremhez, rendszeresen 5.8-6.6 között játszott, így eladtam a Chelsea-nek 35 milláért.
A többi igazolásaim:
Távozók: Piqué (12 milláért)

Milan, Xavi (35 milla)

Chelsea, Lavezzi

Sunderland (15 misi), Hleb (28 milka)

Arsenal
Érkezők: Rossi (15 misi, Villareal), Agüero (Atletico, 40 misi), VdV (cserének, Madridból, 3!!! misiért), C. Ronaldo (108 misiért) nem sajnáltam rá, be is jött.
Jelenleg így állok fel: VV - - Abidal - Puyol - Milito - Dani Alves - - Yaya Touré - Iniesta - - Agüero - CéRoni - Messi - - Eto'o
4-2-3-1. Nálam ez a tuti felállás, nyilazva. Yaya nagyon bejött, nem is engedtem el, pedig 35 milkát adtak volna érte. Alves 11 szabi-gólt lőtt első szezonjában, Eto'o pedig 34 gólig jutott. A védelem pedig szerintem így a legjobb, ez a 4 védő lett a szezon csapatában a védelem a ligában.
Hát ennyit az első szezonról, várom a visszajelzéseket
Ja és kisírtam magamnak Laportától egy 110 ezres szerződést 2012-ig