Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Charlie
Öreg Harcos

2009.02.23. 18:07:52

Reinát azért engedtük el mert akkora sztár volt nálunk? Nem. Nem feküdt neki Barcelonában, lehetősége volt bizonyítani. Idehozhatunk mi fiatal tehetségeket, aztán ki tudja mi lesz belőle. Tudnék sorolni pár nevet akik megváltóként érkeztek hozzánk anno, és mi lett velük...

Dobálózzatok a nevekkel csak, úgyse tudjuk meg mire lennének képesek nálunk, mert Valdes maradni fog. Jól is van ez így.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
zsuni
Capitá del Barça

2009.02.23. 18:02:37

Mert szinte minden meccsen Dudek védett
olyannyira, hogy reine akkor még a villarealban volt ;)
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.02.23. 17:48:36

bty írta:
LeoMessi90 írta:Szerintem is az egyik német kapust kéne leigazolni de inkább Adlert mert őténleg nagyon jó és kivásárlási árra is max. 25 millió lenne (Iniestának meg grat a 100. komihoz!)
Szerintem is nagyon jo kapus az adler de szerintem azt az uj fiatal angol kapust is érdmes lenne idehozni Hart azt hiszem retentő nagy tehtség nem véletlenl válogatta be capello a válogatottba és nem hiszem hogy tul drága lenne
Szerintem a német kapusok közz vannak a legnagyobb tehetségek, de valóban Hart is jó kapus. Nem tudom, hogy a Manchester C. most hány évig akarja mellőzni, mert most ugye Given véd náluk, aki már 32 éves
úgyhogy meglájuk hogy meddig marad másodhegedűs Hart, vagy a Citynél annyira nem számít a pénz, hogy a tehetségek mehetnek, mert úgyis szár játszik a helyükön. Mondjuk Richardsot meg a Villa csábítja, és nagyon más tehetségük nincs is. És bár elég nagy közhely, de:
Majd az idő eldönti! :D
Katalán88
Capitá del Barça

2009.02.23. 17:42:59

Én nagyon nagyon kevés esélyt látok arra, hogy nem spanyol kapust igazoljunk, HA egyáltalán igazolunk. Mindenféle képpen meg kell még várni ezt a 14 fordulót mert még bármi megtörténhet. Lehet, hogy a legjobb kapusnak megválasztják Valdést... :)
Szerk: Sztem inkább tapasztalt, MEGBÍZHATÓ kapust kellene igazolni mert most az kell ide.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.02.23. 17:42:27

Amúgy ha már ott tartunk, hogy ki mekkora kapus, Shay Given kb 9 milkáért igazolt át télen a Manchester Cityhez a Newcastle-ből, azóta láttam 3 meccsüket, hihetetlen nagy teljesítményt nyújt. Persze Newcastle-ben sem volt semmi, sok pontot köszönhetnek neki az utóbbi időben.

És 9 millió volt az ára. Mi meg vettünk egy Hlebet a padra 17-ért. A kettő között ég és föld a különbség.

szvsz aki azt mondja, hogy egy Valdes-szintű kapus tízmilliók körül van, az ezeket a játékosokat és igazolásokat nem ismeri. Sok VV szintű kapus van a piacon elérhető áron.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2009.02.23. 17:44:56-kor.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
bty
Jugador del Barça

2009.02.23. 17:37:45

LeoMessi90 írta:Szerintem is az egyik német kapust kéne leigazolni de inkább Adlert mert őténleg nagyon jó és kivásárlási árra is max. 25 millió lenne (Iniestának meg grat a 100. komihoz!)
Szerintem is nagyon jo kapus az adler de szerintem azt az uj fiatal angol kapust is érdmes lenne idehozni Hart azt hiszem retentő nagy tehtség nem véletlenl válogatta be capello a válogatottba és nem hiszem hogy tul drága lenne
gekkodan
Director del Fútbol

2009.02.23. 17:31:36

LM10 írta:
gekkodan írta:
Gábor! Most nem tudok veled egyetérteni. Reina igazi klaszis, nem egy Casillas, de mindenképpen a 2. legjobb spanyol kapus. Ha sokan azzal példálóznak, hogy Valdes "kivédte" nekünk a BL-t, akkor ezt Reináról is nyugodtan elmondható 2005-ben.

Egyébként pedig az elzavart sztárok példái azért nem relevánsak, mert ha ennyire épeszű lenne a vezetés, akkor Txiki nem foglalkozna azzal a nap 24 órájában, hogy miként tudják visszahozni az egyszer már eladott Fabregast, de Piqué példáját is említhetném. Reinát hiba volt elküldeni és jobb kapus, mint Valdes. Nem vitás.
2005-ben még Dudek védett a Pool-ban. :D
yes. a második BL-menetelésre gondoltam a Milan ellen, 2007 egészen pontosan, bocsánat.

Yaya Touré - a szikla.

Barcafan19
Barça B

2009.02.23. 17:29:18

Bocsánat hogy beleszólok :) Szerintem is Reina a 2. legjobb spanyol kapus :D Viszont a 2005ös Bl sikerhez kb annyi köze volt mint nekem :D :D Mert szinte minden meccsen Dudek védett :D
LM10
Director del Fútbol

2009.02.23. 17:28:56

gekkodan írta:
Gábor! Most nem tudok veled egyetérteni. Reina igazi klaszis, nem egy Casillas, de mindenképpen a 2. legjobb spanyol kapus. Ha sokan azzal példálóznak, hogy Valdes "kivédte" nekünk a BL-t, akkor ezt Reináról is nyugodtan elmondható 2005-ben.

Egyébként pedig az elzavart sztárok példái azért nem relevánsak, mert ha ennyire épeszű lenne a vezetés, akkor Txiki nem foglalkozna azzal a nap 24 órájában, hogy miként tudják visszahozni az egyszer már eladott Fabregast, de Piqué példáját is említhetném. Reinát hiba volt elküldeni és jobb kapus, mint Valdes. Nem vitás.
2005-ben még Dudek védett a Pool-ban. :D
gekkodan
Director del Fútbol

2009.02.23. 17:22:41

Rivaldo11 írta:Valaki írta, hogy "Reinát is elengedtük".
Azért engedte el a vezetőség, mert egy szerencsétlen balek volt Reina, sőt, még ma is az. Nézzük vissza a meccseket, miket művelt. Mindig jót mosolygok, mikor valaki vele példálózik.
Gábor! Most nem tudok veled egyetérteni. Reina igazi klaszis, nem egy Casillas, de mindenképpen a 2. legjobb spanyol kapus. Ha sokan azzal példálóznak, hogy Valdes "kivédte" nekünk a BL-t, akkor ezt Reináról is nyugodtan elmondható 2007-ben, amikor a döntőig mentek.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2009.02.23. 17:32:24-kor.

Yaya Touré - a szikla.

szajko
Director del Fútbol

2009.02.23. 15:28:50

Ha ő hibázik 1-et 2-t a szezonba, akkor az már hatalmas probléma, de ha Henry, vagy Eto'o 10 ziccert hagy ki a szezonba az nem gond. :?

Meg, akkor ugye Kahn se volt Bayern szintű, mert évi 2 hatalmas potyája volt?

Istenkém...
LeoMessi90

2009.02.23. 15:04:16

Szerintem is az egyik német kapust kéne leigazolni de inkább Adlert mert őténleg nagyon jó és kivásárlási árra is max. 25 millió lenne (Iniestának meg grat a 100. komihoz!)
Valdés1
Jugador del Barça

2009.02.23. 14:47:52

akkor kiegyeznék Valdés eladásában ha a Salke04 kapusát igazolnák le Nauert ,fiatal,és tehetséges és talán nem is oylan nagy az ára vagy a másik nagy németet Adlert, de Valdés kell a Barcába kellenek a hazai nevelésü játékosok! meg kel egy jó kapus(szerintem jó)
(L) I'love Barca(L)
Kép
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2009.02.23. 14:01:37

OvaMind írta: Vannak jó, és megszerezhető kapusok, pl.: Akinfejev, Boruc, Frey- de egyáltalán nem biztos hogy itt beválnának.
Boruc eléggé potyakapus. Az egyik meccsen mindent megfog, a másikon meg félpályáról középre tartó, gyenge lövést beüti.
Akinfeevet, mint kapust viszont nagyon kedvelem. Magabiztos, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt általában.
Valdesnál szerintem fejben van a gond. Hurrogjatok le, de szerintem kicsit többet képzel magáról, mint ami(pl.: többen mondták, hogy meg akarja dupláztatni a fizetését). Világklasszis kapusnak tartja magát, holott nem az. Lehetne, csak le kéne szállni a földre.
Nem vennék új kapust, elég lenne ha valaki visszarántaná Victort a realitások talajára.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.02.23. 13:10:49

Igaz, hogy Valdézen mennek el meccsek, de van, amikor ő húzza ki a csapatot a sz.rból. Kapusoknál ugyanúgy számít, hogy milyen bajnokságban játszanak, mint a mezőnyjátékosnál.

Rüstü is anno top 3-as kapus volt, nálunk mégis megégett. Nem egyszerű a Barca kapusának lenni, mert alig kerül helyzetbe az ellenfél, és 90 perc alatt cska párszor kell észnél lenni, akkor viszont nagyon.

De ha megnézzük, Coupet is nagyon jó kapus votl a Lyonban, az Atleticonál pedig potya potya hátán.

Vannak jó, és megszerezhető kapusok, pl.: Akinfejev, Boruc, Frey- de egyáltalán nem biztos hogy itt beválnának.
barca99
Llegenda del Barça

2009.02.23. 13:04:53

zsuni írta:
Egy mondatot nem tudnak helyesírási hiba nélkül leírni, de azt hiszitek nagyon okosakat szóltok.
akkor egy ember, aki sejpít, raccsol, vagy dadog, az nem tud okosat mondani, nem lehet okos, mert nem hibátlanul beszél?
Megfogtad a lényeget. :)

Viszont letudta az évi hibáját, innentől kezdve megint jó lesz. Csak a kijövései nem. :D
abreu
Jugador d'estrella

2009.02.23. 12:58:35

ALEXDP írta:Kamenit??????????

Vagy akkor Vlaszákot,vagy reaktiváljuk pl a Kosztát....

Na most ezt a Kamenit nem gondoltad komolyan?
Kameni egy jó kapus ha hiszed ha nem, csak épp a riválisunknál játszik.
Egyébként régebben volt róla szó, h meg akarjuk szerezni. Bár nekem Valdes teljesen megfelel. :wink:
Mikaos
Director del Fútbol

2009.02.23. 12:56:18

Nem akarok döntőbíróskodni, de szerintem mindkét félnek megvan a maga igaza.

A kritizálóknak azért, mert ha megnézzük Európa élcsapatait, akkor ennyi amatőr hibát tényleg nem vétenek az ő kapusaik. Egy Villareal kapusnál (vagy legyen ez Aston Villa, Lazio, Dortmund) az ember jobban elnézné az efféle hibákat, mint egy Barca szintű klubban, és teljesen jogosak a kritikák. (én konkrétan a kifutásainak milyenségét, illetve legtöbbször annak hiányát kritizálom legjobban).

A védelmezőknek viszont azért van igazuk, mert bár Európa élcsapatai közül Valdes a legkevésbé megbízható, de mindenképpen ő következik utánuk a sorrendben. Tehát: kisebb csapatból gyakorlatilag felesleges, és nem is nagyon tudnék normális igazolást mondani, mert a szinttartásnak nincs túl sok értelme, vagy a másik, amit Charlie is írt: a "menő" kapusok foglaltak, vagy csak csillagászati áron jönnének.
És még azért van igazuk a védelmezőknek, mert egy kapus a képességeinek csúcsát nem 26-27 éves kora alatt éri el, hanem inkább utána, tehát joggal reménykedhetünk javulásban.
zsuni
Capitá del Barça

2009.02.23. 12:40:04

Egy mondatot nem tudnak helyesírási hiba nélkül leírni, de azt hiszitek nagyon okosakat szóltok.
akkor egy ember, aki sejpít, raccsol, vagy dadog, az nem tud okosat mondani, nem lehet okos, mert nem hibátlanul beszél?
Charlie
Öreg Harcos

2009.02.23. 12:32:12

Öröm olvasni ezt a topikot, sok habzószájú Valdes gyűlölő micsoda nevekkel és érvekkel dobálózik , VICC !! Egy mondatot nem tudnak helyesírási hiba nélkül leírni, de azt hiszitek nagyon okosakat szóltok.

Gondolkozni se árt néha.

Én bízom benne, mivel én nem felejtettem el mit tett már a klubbért. Az, hogy benne van ritkán a hiba a játékában, már megbékéltem vele. Aki jobb tőle, és akire el is cserélném, az megszerezhetetlen jelen pillanatban.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
ALEXDP
Capitá del Barça

2009.02.23. 12:03:33

Kamenit??????????

Vagy akkor Vlaszákot,vagy reaktiváljuk pl a Kosztát....

Na most ezt a Kamenit nem gondoltad komolyan?
zsuni
Capitá del Barça

2009.02.23. 12:02:44

Diego Lopeznek idén egy meccsét láttam, azon épp az ő hibájából fejelt gólt Keita. Ki tudja, hogy a többi meccsen mit művelt még?
én láttam meglehetősen sok meccsét, és amikor a villareal veretlen volt, és alig kaptak gólt, azt csak neki köszönhették, mivel előtte a védelem..
igaz a barca ellen hibázottde ő egy olyan kapus aki megszerezhető áron kinál nagyon jó minőséget, ahogy én látom.
nem egy casillas, buffon, cech, (sáfár szabolcs :lol: ), de nem sokkal rosszabb és negyed annyiba kerül kb.
van Bommel
Capitá del Barça

2009.02.23. 11:25:04

Rivaldo11 írta:Valaki írta, hogy "Reinát is elengedtük".
Azért engedte el a vezetőség, mert egy szerencsétlen balek volt Reina, sőt, még ma is az. Nézzük vissza a meccseket, miket művelt. Mindig jót mosolygok, mikor valaki vele példálózik.
Teljesen egyetértek. Reinát istenítik, de egyébként egy vak szerencsétlen. Valdes nem sztárkapus, de egyáltalán nem rossz, sőt. Állt a kapuba Bonano,Hesp,Busquets is, ezeknél klasszisokkal jobb. Reina? Benitez antifocijának a haszonélvezője. Ennyi és nem több!
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Katalán88
Capitá del Barça

2009.02.23. 11:05:20

Lehet szidni, de nálam Valdés nem egy nagyon jó kapus. Elég sokat szokott hibázni (jó elismerem vannak bravúrjai) és túl bizonytalan. A leváltása még messze van mivel még van 14 forduló és még lehet bizonyítani, de ha továbbra is sokat hibázik akkor el lehetne adni. A helyére én Kamenit gondolnám mivel most jár le a szerződése nyáron bár egy akadája van, hogy az Espanyol játékosa! :evil:
Kép
abreu
Jugador d'estrella

2009.02.23. 10:28:12

Drukker írta:
MQuC írta:Egy jó kapusnak nem a 100%-os ziccert kell megfogni, hanem nem szabad potyáznia. Most kapott egyet a hibájából és egyből küldenétek egybők. Legalább állandóan szidva lenne... de nem. Ez igy nenjó, hogy cska a következő meccséig tesziitek. :oops: :twisted:
Mindig is sz*rnak tartottam. 2005-06-os hibáira emlékezzetek vissza pl asszem a valencia ellen volt egy szép gólpassza Villának :evil:
Nahát erre pont emlékszem. És? Több olyan nem nagyon volt. Minden kapusnak vannak kisebb-nagyobb hibái. De Valdes nem baki kapus, képes kiegyensúlyozott teljesítményre. Jöttök itt az ilyenekkel h ekkor meg ekkor miket hibázott. Abban a szezonban amikor bajnokságot és a BL-t is megnyertünk folyamatosan jó teljesítményt nyújtott, az egész szezonban, nem csak egy-két meccsen. Az egyik legmegbízhatóbb volt a csapatban. És sztem most is jól teljesít.
Lezárt