Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te nem érted.Akkor nevelsz fel egy játékost ha évekig játszik a korosztályos csapatokban vagy korán leigazolják és kinevelik.Eto'o kb1-2 évet játszott a Realban.Szó sem volt játéklehetőségről.Keelhaul írta:A felnevelés alatt nem a játéklehetőség biztosítását kell érteni, remélem tudod.Luis García is Real nevelés a Mallorcában. NEVELÉS, nem játékos, érzed a különbséget.Bapszi írta:Hát nagyon nem ti neveltétek fel!Mennyit is játszott?Ez felnevelés?hát nem.
Raúl Atlético nevelés. Mennyit is játszott ott? Azt hiszem Gil kirúgta őket 15 éves korukban. Ettől még az Atlético nevelte, és mi nagyon fiatalon lecsaptunk rá.
Hát szerintem most a világg legjobb csatára Adriano!Elképesztő,hogy miket tud művelni,és csomó mindent magának csinál meg.Henry is kiemelkedik még a csatárok mezőnyéből,de aztán már jön Eto'o!Saviola007 írta:Én is kiváncsi lennék mi lenne ha Brazilba nyomná Etoo'
És nézd azt is meg hogy tavaly ki rugott több gólt. És szerintem Adriano jobb már mint Ronaldo
A felnevelés alatt nem a játéklehetőség biztosítását kell érteni, remélem tudod.Luis García is Real nevelés a Mallorcában. NEVELÉS, nem játékos, érzed a különbséget.Bapszi írta:Hát nagyon nem ti neveltétek fel!Mennyit is játszott?Ez felnevelés?hát nem.
Én is kiváncsi lennék mi lenne ha Brazilba nyomná Etoo'Bapszi írta:Még jó,hogy eredményesebb..!5 évvel idősebb és a Brazil válogatott tagja!!!!!!Nem Kameruné!Robinho_10 írta:Ha ezt te nem látod,akkor ott elég nagy gondok vannak.Nem lehet kettejüket egy lapon említeni,ezzel azt hiszem,hogy mindent elmondtam.Nem hinném,hogy magyarázkodnom kéne,nézd meg az eredményeit.
Nem erről van szó(az én esetemben) mert én kifejezetten jó játékosnak tartom Ramost már most több góltól mentette meg a reált (sajnosKeelhaul írta:Morminho nem foglak idézni, mert azt nem szeretik a modok (), de meg kell jegyeznem, hogy Henry pályafutásában NEM volt ekkora sérülés. Nem értem, hogy ha valakiből Rejál játékos lesz, akkor miért kell azonnal lebecsülni.
öö, nem lebecsültük, csak mi máshpgy gondoltuk ahogy tiKeelhaul írta:Morminho nem foglak idézni, mert azt nem szeretik a modok (), de meg kell jegyeznem, hogy Henry pályafutásában NEM volt ekkora sérülés. Nem értem, hogy ha valakiből Rejál játékos lesz, akkor miért kell azonnal lebecsülni.
Te így gondolod, még nem biztos, h igazad van! szerintem nincs, biztos van aki veled ért 1et, biztos van aki velem!Morminho nevess nyugodtan,ettől függetlenül még nekem van igazam,a két játékost nem lehet egy lapon említeni.
jóhogy nem..há' a ronáldó maga nem fér el egy lapon..a tablóhoz is mozaikképet kellett csinálni,mert akkora a búrája.Robinho_10 írta:Morminho nevess nyugodtan,ettől függetlenül még nekem van igazam,a két játékost nem lehet egy lapon említeni.
Még jó,hogy eredményesebb..!5 évvel idősebb és a Brazil válogatott tagja!!!!!!Nem Kameruné!Robinho_10 írta:Ha ezt te nem látod,akkor ott elég nagy gondok vannak.Nem lehet kettejüket egy lapon említeni,ezzel azt hiszem,hogy mindent elmondtam.Nem hinném,hogy magyarázkodnom kéne,nézd meg az eredményeit.
ez már télleg a humor topicba kellett volna!Robinho_10 írta:Hol volt Henry 18 évesen?Roni már akkor is többet tudott,mint most ő.Azért azt is vegyétek figyelembe,hogy honnan sikerült visszaküzdeni magát a legjobbak közé.